reklama
Igorowelove
Moderatorka
Mi warzywa i owoce wchodza najlepiej wlasnie pochlonelam talerz warzyw z patelniJa mam mega apetyt na owoce i jogurty, wchodzą mi jak nigdy. Zjadłam też dzisiaj jajo sadzone, ale bardzo mi smakowało ^^
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaa super! [emoji7]Melduję po wizycie : serduszko pika w rytmie czaczy hehe [emoji5][emoji846] wg usg ciąża 7+1, czyli jak mowilam owulacja była szybciej [emoji57]
Najlepsze: wchodzę i lekarz się pyta co tam się dzieje? Z czym przyszłam? Ja otwieram buzię zadowolona i zaczynam mowić, że jest taka sprawa; a on mi przerywa i mówi: Jest pani w ciąży, tak??
Zatkało ruskie kakao [emoji6]
Skąd wiedział to nie wiem, bo regularnie do niego chdz i mogłam na kontrolę przyjść [emoji51] takie buty [emoji28]
Mam morfologię zrobić, mocz i glukozę - ale z krwi [emoji57]
Jutro wkleję fotkę na dział z usg[emoji5] dzisiaj nie mam głowy [emoji51][emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez chetnie sie dowiem, gdzies czytalam ze nie powinno sie peelingow robic, wiec poki co sie wstrzymujeJa trochę z innej beczki teraz.
Czy wiecie może jakich kosmetyków w ciąży lepiej unikać? Słyszałam ze z wit C lubią przebarwiać. Kumpela dostała po nich plam jak po słońcu. Macie jakieś info lub doświadczenia? Będę wdzięczna.
Witam się z Wami i ja po kilku dniach nieobecności.
No i pierwsze co to widze ze nie tylko mnie dopadły okropne mdłości a już myślałam że mnie to ominie. Dziś jest troszkę lepiej ale przez ostatnie kilka dni źle się czułam 24 na dobę a teraz w dodatku woda mi przestała smakować i nie wiem co pić pierwsze USG za tydzień, już się nie mogę doczekać.
Gratulacje dla wszystkich nowych Mam, które zobaczyły 2 kreseczki i dla naszych przyjaciółek forum, które widziały juz serduszko
No i pierwsze co to widze ze nie tylko mnie dopadły okropne mdłości a już myślałam że mnie to ominie. Dziś jest troszkę lepiej ale przez ostatnie kilka dni źle się czułam 24 na dobę a teraz w dodatku woda mi przestała smakować i nie wiem co pić pierwsze USG za tydzień, już się nie mogę doczekać.
Gratulacje dla wszystkich nowych Mam, które zobaczyły 2 kreseczki i dla naszych przyjaciółek forum, które widziały juz serduszko
Kredka_na_baterie
Fanka BB :)
Pati94 Kwas acetylosalicylowy w dawce 75mg raz dziennie nie jest szkodliwy. Jest zalecany w wielu sytuacjach w ciąży. Sama go biorę. I bezpiecznie można go przyjmować do 34 hbd. Potem może przyczyniać się do wcześniejszego zamknięcia przewodu tętniczego Botalla.
Mirakulum
Edytka alez nie moglo byc inaczej!!!! Ah jak sie ciesze ze juz zobaczylas swoja kruszyne..mi przyjdzie poczekac buuu hihi
A jak sie czujesz?
Ja lepiej co do mdlosci o dziwo ale piersi dalej bola .. Owoce sa teraz the best . wlasnie dzis Nam kupil kolrjny zapas bo znikaja..i zupki mmm
Paulaaa mi sie poprawilo i nie czuje sie juz taka.chora takze wiem jak sie czujesz
A jak sie czujesz?
Ja lepiej co do mdlosci o dziwo ale piersi dalej bola .. Owoce sa teraz the best . wlasnie dzis Nam kupil kolrjny zapas bo znikaja..i zupki mmm
Paulaaa mi sie poprawilo i nie czuje sie juz taka.chora takze wiem jak sie czujesz
Kredka_na_baterie
reklama
Hej!
U mnie dzień dziwny:/ najpierw bolesne cycki, potem nagle w pracy było zimno, jak nigdy! Zimne ręce, stopy:/ potem mega ból w pachwinie, może jajnik. Pracuje w przedszkolu wiec większość dnia spędzam na podłodze i ledwo siedziałam już dzisiaj po turecku bo tak czułam jak mnie wszystko ciągnie :/ niby to dobre objawy bo coś się dzieje jutro jadę na betę wiec proszę o kciuki )
Cieszę się, ze już niektóre z Was widziały serducha [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ gratulacje! A za resztę trzymam kciuki [emoji11]
U mnie dzień dziwny:/ najpierw bolesne cycki, potem nagle w pracy było zimno, jak nigdy! Zimne ręce, stopy:/ potem mega ból w pachwinie, może jajnik. Pracuje w przedszkolu wiec większość dnia spędzam na podłodze i ledwo siedziałam już dzisiaj po turecku bo tak czułam jak mnie wszystko ciągnie :/ niby to dobre objawy bo coś się dzieje jutro jadę na betę wiec proszę o kciuki )
Cieszę się, ze już niektóre z Was widziały serducha [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ gratulacje! A za resztę trzymam kciuki [emoji11]