Kelyana
Fanka BB :)
Szyjka na szczęście trzyma i ponad 4 cm ale chyba macica się wkurza na rozciągania i się buntuje dramatu nie ma ale jakby nie reagowali to szyjka mogłaby zacząć puszczać. Nie wiem czy już porodowe ale na ktg zapisywały się powyżej 100 i wyszło chyba 4 na pół godziny. Jeden czułam ze boli inne to takie mocniejsze spięcia. Jestem dobrej myśli wycisza i puszcza do domu. Dużo dziewczyn z bliźniakami tak miało i donosiło tylko chyba mogę zapomnieć o 4 dniach w szpitalu, pewnie po weekendzie nawet puszczą.Pewnie, że nie ma ci czasów porównywać! Czasów i dzieci! Kiedyś przykładowo dzieci po szkole lekcje odrabiały i heja na podwórko... Mbie rodzice widzieli rano i wieczorem, i chwile po szkole [emoji23] tak samo moje siostry... a teraz? Zajęcia dodatkowe, basen, karate, logopeda, spędzanie razem czasu na jakichś wypadach - i to wszystko rodzice woza i poświęcają swój czas, a jak maja dwójkę czy trójkę, to już w ogole szczyt logistyki... to gdzie tu porównanie?
Gdyby nie te pralki i zmywarki to chyba nam by sie noce nie kończyły... a i tak bywa rożnie..
A bałaganem z zabawek się nie przejmuj... zycie [emoji5][emoji106]
Ja też myślę, że siedzenie 8 godzin w pracy nie jest takie dobre dla szyjki i bobasa..dlatego też się cieszę ze świeżego swojego L4 [emoji5]
Super, że bobas rośnie i chyba jest wszystko ok na ten tydzień z wagą[emoji106]
Jakby mi lekarz powiedział, że się spaslam, to nie wiem co bym mu zrobiła [emoji35]
Ja pier..lę, co to znaczy, że masz za duży brzuch????? [emoji35] trzeba im naprawdę dosadnie powiedzieć, że ci to minie, a wredota pozostaje na zawsze [emoji58]
Matka jak moja, cud miód i orzeszki [emoji55] szkoda córki [emoji20]
Ale jak?? Jak to? Masz skurcze porodowe już?? Szyjka ci się skraca? [emoji33] jej, jak dobrze, że jesteś w szpitalu [emoji86][emoji106]
Witamy grudniową mamę[emoji5]
Szybciutko rodziłaś swoich synków... lekarze mówili czym to jest spowodowane? Teraz jakie masz zalecenia? Masz leżeć?
Super, ze chłopaki zdrowe, to najważniejsze [emoji106]
Trzech chłopców, kurde, fajnie będziesz mieć [emoji173]️ ja mam drugiego synka i też się cieszę [emoji3] a najbardziej syn Haha [emoji23]
Dobrze ze już siedzisz na L4 na pewno odpoczniesz, brzusio mniej się będzie stawiał. Roboty i pomysłów widzę ze Ci i tak nie brakuje wiec na pewno się nie zanudzisz.
@Dzidzi bobo mi tez już jakoś spompowalo piersi, nie są tak nabrzmiałe jak na początku ale widzę ze coś się dzieje, bo jak złapałam lekko sutek to pojawiła się kropelka mleka. Coś tam wiec jest
@Kacprysiowo mialm kumpla w klasie Aleksandra, który zawsze przedstawiał się Alek i tak się do niego wszyscy zwracali. Mi się mega imię Alek podoba i nawet myślałam synkowi dać Aleksy ale dane są nam córki. Z tymi bakteriami spokojnie, masz inne objawy? Mi tez tak raz wyszło i było to spowodowane nie poprawnym pobraniem moczu, czasem tez próbka długo leży i się tam namnoży paskudztwa.
@Ola_7 przy nawałę przystawiać max dzieciaka a jak nie może to laktator ale tylko do uczucia ulgi, jak ściągniesz na maxa to zamówisz znów taka porcje na kolejny dzień mi mówili max do 10 minut laktator