reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Czy do USC potrzebowalas zaswiadczenie od lekarza czy karta ciazy wystarczyla? Jestesmy w tej samej sytuacji i tez chcemy to zalatwic przed porodem.
Wzięłam od lekarza zaświadczenie, ale pani w urzędzie pytała o zaświadczenie lub kartę ciąży więc też może być. potem wydrukowała nam druczki, podpisaliśmy i od ręki dostaliśmy dokument że syn jest ojca i ma pełnię praw :) a jak brałam zaświadczenie to lekarz myślał, że mój chłop się wypiera i chce iść do sądu. Ma facet pomysły xP

Wzięłam od lekarza zaświadczenie, ale pani w urzędzie pytała o zaświadczenie lub kartę ciąży więc też może być. potem wydrukowała nam druczki, podpisaliśmy i od ręki dostaliśmy dokument że syn jest ojca i ma pełnię praw :) a jak brałam zaświadczenie to lekarz myślał, że mój chłop się wypiera i chce iść do sądu. Ma facet pomysły xP
Dzięki :) ja jeszcze przedzwonie do urzedu u siebie czy karta ciąży im wystarczy to bysmy moze to w przyszlym tygodniu zalatwili :)
Hehe dobry lekarz ;)

Ooo... to dobrze wiedzieć [emoji4] a potrzebowałam akt urodzenia swój? Bo mnie też to czeka [emoji16] chcemy temat przed porodem załatwić.

Mało pisałam od dwóch dni ale tyle roboty miałam że głowa mała.. Dziś oczywiście nie byłam tego wózka oglądać bo inne sprawy wyszłam załatwiać i ledwo chodzę.. Niby ten brzuch aż tak duży nie jest ale to już 30y tydzień i wyszłam na miasto to co 100 metrów musiałam usiąść.. Czułam jakby mi nogi odbierało i tak bolało mnie w udach nad kolanami jakbym miała zaraz klęknąć.. Nie wiem jak to wytłumaczyć no ale normalnie co 100 metrów odbierało mi nogi.. Tragedia [emoji17] Wizytę mam dopiero 22 września..

Mało pisałam od dwóch dni ale tyle roboty miałam że głowa mała.. Dziś oczywiście nie byłam tego wózka oglądać bo inne sprawy wyszłam załatwiać i ledwo chodzę.. Niby ten brzuch aż tak duży nie jest ale to już 30y tydzień i wyszłam na miasto to co 100 metrów musiałam usiąść.. Czułam jakby mi nogi odbierało i tak bolało mnie w udach nad kolanami jakbym miała zaraz klęknąć.. Nie wiem jak to wytłumaczyć no ale normalnie co 100 metrów odbierało mi nogi.. Tragedia [emoji17] Wizytę mam dopiero 22 września..

A jak z łapaniem oddechu? Kurczę dziwne to. Może to nie był dzień na spacery?

A jak z łapaniem oddechu? Kurczę dziwne to. Może to nie był dzień na spacery?
Też ciężko i palpitacje serca, ale jak już usiadłam w domu i teraz siedzę to się dobrze czuje. Więc nie mam pojęcia od czego to.. Już tak miałam ostatnio jak wyszłam to też jakby mi właśnie w udach nad kolanami odbierało nogi ale myślałam że to jednorazowo i wtedy zmęczona byłam, zresztą zle buty miałam.. Ale dziś i wyspana i się dobrze czułam, i mówię co 100 metrów, i tak mi ciężko że aż to dziwne.. wyszłam na 30 minut, wróciłam po 2 godzinach i to bardzo ledwo.... Można wręcz powiedzieć że się czołgałam do domu.. [emoji17]

reklama
Dziewczyny!!! Ogłoszenie parafialne!!![emoji16] od 19.09 w markwtach Aldi mają być ubrania ciążowe leginsy, koszulki , kardigany, rajstopy, sukienki . Dla maluszków też jakieś rzeczy będą ale rozmiary chyba od 70 nie zaglebialam się w tą gazetkę zbytnio więc same sobie zobaczcie [emoji16]

Do góry