reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Czy do USC potrzebowalas zaswiadczenie od lekarza czy karta ciazy wystarczyla? Jestesmy w tej samej sytuacji i tez chcemy to zalatwic przed porodem.
Wzięłam od lekarza zaświadczenie, ale pani w urzędzie pytała o zaświadczenie lub kartę ciąży więc też może być. potem wydrukowała nam druczki, podpisaliśmy i od ręki dostaliśmy dokument że syn jest ojca i ma pełnię praw :) a jak brałam zaświadczenie to lekarz myślał, że mój chłop się wypiera i chce iść do sądu. Ma facet pomysły xP

Wzięłam od lekarza zaświadczenie, ale pani w urzędzie pytała o zaświadczenie lub kartę ciąży więc też może być. potem wydrukowała nam druczki, podpisaliśmy i od ręki dostaliśmy dokument że syn jest ojca i ma pełnię praw :) a jak brałam zaświadczenie to lekarz myślał, że mój chłop się wypiera i chce iść do sądu. Ma facet pomysły xP
Dzięki :) ja jeszcze przedzwonie do urzedu u siebie czy karta ciąży im wystarczy to bysmy moze to w przyszlym tygodniu zalatwili :)
Hehe dobry lekarz ;)

Ooo... to dobrze wiedzieć [emoji4] a potrzebowałam akt urodzenia swój? Bo mnie też to czeka [emoji16] chcemy temat przed porodem załatwić.

Mało pisałam od dwóch dni ale tyle roboty miałam że głowa mała.. Dziś oczywiście nie byłam tego wózka oglądać bo inne sprawy wyszłam załatwiać i ledwo chodzę.. Niby ten brzuch aż tak duży nie jest ale to już 30y tydzień i wyszłam na miasto to co 100 metrów musiałam usiąść.. Czułam jakby mi nogi odbierało i tak bolało mnie w udach nad kolanami jakbym miała zaraz klęknąć.. Nie wiem jak to wytłumaczyć no ale normalnie co 100 metrów odbierało mi nogi.. Tragedia [emoji17] Wizytę mam dopiero 22 września..

Mało pisałam od dwóch dni ale tyle roboty miałam że głowa mała.. Dziś oczywiście nie byłam tego wózka oglądać bo inne sprawy wyszłam załatwiać i ledwo chodzę.. Niby ten brzuch aż tak duży nie jest ale to już 30y tydzień i wyszłam na miasto to co 100 metrów musiałam usiąść.. Czułam jakby mi nogi odbierało i tak bolało mnie w udach nad kolanami jakbym miała zaraz klęknąć.. Nie wiem jak to wytłumaczyć no ale normalnie co 100 metrów odbierało mi nogi.. Tragedia [emoji17] Wizytę mam dopiero 22 września..

A jak z łapaniem oddechu? Kurczę dziwne to. Może to nie był dzień na spacery?

A jak z łapaniem oddechu? Kurczę dziwne to. Może to nie był dzień na spacery?
Też ciężko i palpitacje serca, ale jak już usiadłam w domu i teraz siedzę to się dobrze czuje. Więc nie mam pojęcia od czego to.. Już tak miałam ostatnio jak wyszłam to też jakby mi właśnie w udach nad kolanami odbierało nogi ale myślałam że to jednorazowo i wtedy zmęczona byłam, zresztą zle buty miałam.. Ale dziś i wyspana i się dobrze czułam, i mówię co 100 metrów, i tak mi ciężko że aż to dziwne.. wyszłam na 30 minut, wróciłam po 2 godzinach i to bardzo ledwo.... Można wręcz powiedzieć że się czołgałam do domu.. [emoji17]

reklama
Dziewczyny!!! Ogłoszenie parafialne!!![emoji16] od 19.09 w markwtach Aldi mają być ubrania ciążowe leginsy, koszulki , kardigany, rajstopy, sukienki . Dla maluszków też jakieś rzeczy będą ale rozmiary chyba od 70 nie zaglebialam się w tą gazetkę zbytnio więc same sobie zobaczcie [emoji16]

Do góry