Kacprysiowo
Moderatorka
Ale sie zdenerwowalam odebralam wyniki moczu i mam ph8 i liczne bakterie w osadzie moczu... Chyba zasuwam po sok z żurawiny. Macie jakieś sposoby na zakwaszenie moczu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki za dobre slowa [emoji4]Spoko jak po porodzie będziesz miała nawał to wtedy zobaczysz co to twarde piersi
Nie nastawiaj się negatywnie, będziemy się tu wspierać.
Ilość mleka zwiększa się od przystawiania malucha i hormony robią swoje.
@@Paulianna 89 ja mam 27+3 dlatego pisze ze 28 mi leci [emoji4][emoji4] ale troszke sie przestraszylam pamietam jak urodzilam synka jakie ja mialam balony wypelnione mlekiem [emoji38][emoji38] a teraz niby sie zwiekszyly ale miekkie sa ale rzeczywiście moze narazie nie panikowac [emoji4][emoji4]@Dzidzi bobo ja też mam miękkie a już 30+4 [emoji4] wczoraj mnie tylko bolały, dziś już nie. Wiec nie martw się.
@majacyr ja taką rodzinę bym olała. Nie chcą to nie. A widać, że siostra naprawdę paskudnie Ciebie traktuje. Masz zbyt miękkie serce. A to wyliczanie? wtf????
@Kacprysiowo witaj na naszym forum [emoji4] też myślimy jeszcze o Aleksandrze [emoji16] ale martwimy się że wszyscy Olek do niego wołać będą, a wolelibyśmy w skrócie mówić Alek lub Aleks [emoji4] druga opcja to Marcel
@Majacyr ja już urodzilam syna 10 lat temu i powiem Ci ze wtedy mialam balony [emoji38][emoji38] ale nie pamietam jak bylo w czasie ciazy...Dzieki za dobre slowa [emoji4]
Nie ma to wpływu na laktacjęDziewczyny niewiem jak to jest ale idzie mi 28 tc a piersi mam miekkie wydaje mi sie ze powinnam miec twardsze boje sie ze bede miec malo mleka w piersiach [emoji21][emoji21]