reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Dzidzi bobo ja też mam miękkie a już 30+4 [emoji4] wczoraj mnie tylko bolały, dziś już nie. Wiec nie martw się.

@majacyr ja taką rodzinę bym olała. Nie chcą to nie. A widać, że siostra naprawdę paskudnie Ciebie traktuje. Masz zbyt miękkie serce. A to wyliczanie? wtf????

@Kacprysiowo witaj na naszym forum [emoji4] też myślimy jeszcze o Aleksandrze [emoji16] ale martwimy się że wszyscy Olek do niego wołać będą, a wolelibyśmy w skrócie mówić Alek lub Aleks [emoji4] druga opcja to Marcel

@Dzidzi bobo ja też mam miękkie a już 30+4 [emoji4] wczoraj mnie tylko bolały, dziś już nie. Wiec nie martw się.

@majacyr ja taką rodzinę bym olała. Nie chcą to nie. A widać, że siostra naprawdę paskudnie Ciebie traktuje. Masz zbyt miękkie serce. A to wyliczanie? wtf????

@Kacprysiowo witaj na naszym forum [emoji4] też myślimy jeszcze o Aleksandrze [emoji16] ale martwimy się że wszyscy Olek do niego wołać będą, a wolelibyśmy w skrócie mówić Alek lub Aleks [emoji4] druga opcja to Marcel
@@Paulianna 89 ja mam 27+3 dlatego pisze ze 28 mi leci [emoji4][emoji4] ale troszke sie przestraszylam pamietam jak urodzilam synka jakie ja mialam balony wypelnione mlekiem [emoji38][emoji38] a teraz niby sie zwiekszyly ale miekkie sa ale rzeczywiście moze narazie nie panikowac [emoji4][emoji4]

@Kacprysiowo co temu chłopu nie pasuje?
Aleksander bardzo ładne imię.
Będzie dobrze, choć ja też zawsze przed wizytą mam lekki stresik.
U mnie wizyta po 5 tygodniach, pociesza mnie, że to będzie dokładne usg i popatrzę na Mateusza dłużej.

@ONAONAONA ja raz tak miałam uczucie jakby mi piersi przybierały jak, ale nie leciała mi siara.

U mnie od dziś 6 tygodni i będzie skończony 37tc.

@Kelyana i jak się czujesz?
Mam nadzieję, że leki trochę wyhamują te skurcze.

@Dita ona uważa, że ja jako ostatnie dziecko miałam najlepiej, po śmierci Mamy zamieszkaliśmy z Ojcem, bo nikt nie chciał a jak zapisał mi mieszkanie to mi za każdym razem wypomina.
Choć Tata żyje potrafi przy spotkaniach rodzinnych mi powiedzieć, że ona zrobi wszystko abym się stąd po Ojca śmierci wyprowadziła.
Nie wiem o co jej chodzi.
Ja byłam wiecznie zostawiana sama sobie. Ona sporo się mną zajmowała i chyba nadal by mi chciała matkować i kontrolować moje życie.
Odnoszę wrażenie, że ta starsza trójka rodzeństwa mnie nie zaprasza, bo nas jest dużo, a od listopada będzie jeszcze więcej.
A to jednak dodatkowe osoby, bo ja z dziećmi chodzę na imprezy rodzinne.

@Ola_7 przy nawale odciągasz tylko do odczucia ulgi, bo im więcej odciągasz tym więcej piersi produkują.
Najlepiej pod ciepły prysznic, lekko pomasować, odciągnąć do ulgi a potem obłożyć tłuczonymi liścmi kapusty z lodówki.

Jak miałaś gorączkę to już się robił stan zapalny, trzeba się starać do tego nie dopuścić.
Choć mi się zrobił przy 3 dziecku i musiałam antybiotyk brać, no i męża prosić o pomoc w odciąganiu, bo młoda nie dawała rady tyle mleka wciągnąć.

@Kacprysiowo żurawina i acerola.
Jak dasz radę to kiszonki jedz.

reklama
Słuchajcie, rano mam najwięcej energii więc z rana wzięłam się za sprzątanie, moja mama ma dziś wolne i walnęła tekstem czy urodzić już chce że tak sprzątam [emoji23] to teraz w "zemście" udaje, że mam skurcze [emoji23] ale ona panikuje [emoji23] wiem, jestem okropna ale nie mogłam się powstrzymać [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry