Ewela2805
Fanka BB :)
O to to i u mnie tak samo [emoji23]Zależy jak się Mały położy. Często twardy jak kamień a nie daj Boże żeby mi się siusiu chciało bo wtedy to już całkiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to to i u mnie tak samo [emoji23]Zależy jak się Mały położy. Często twardy jak kamień a nie daj Boże żeby mi się siusiu chciało bo wtedy to już całkiem...
Jestem, jestem. Jeszcze nie wszystko skonczone, ale juz moge zaczac mieszkac. Teraz zaczynam myslec o wyprawce, za dwa tyg kuzynka przywiezie mi lozeczko i wanienke. Moja siostra - ciuszki i zaczynam wielkie pranie i prasowanie,hehehehe Ale nabawilam sie jakies infekcji i jestem na antybiotykach.... kurcze a tak o siebie dbalam, nie jestem zadowolona ze musze Dziecko truc tabletkami a jeszcze dzisiaj (jak nigdy) tak mnie zgaga pali. No coz... zrobilam sobie herbatke imbirowa, moze pomoze,hehehehGratuluję końca remontu i przeprowadzki!!!!musisz być szczęśliwa
U mnie dosc twardy, ale jak chce mi sie siusiu to robi sie jak skala. Juz coraz wiekszy i mam problem z zawiazaniem butow,hehehehKobietki a jakie są Wasze brzuchy w pozycji stojącej? Całe takie twarde napięte czy raczej miekkie?
Kobietki a jakie są Wasze brzuchy w pozycji stojącej? Całe takie twarde napięte czy raczej miekkie?
Hej, mnie się co prawda nigdy tak nie zrobiło, ale mój lekarz mnie kilka razy pytał czy odczuwam klucie lub ciagniecie po bokach, więc myślę że to raczej normalneHej dziewczyny mam pytanie. Mam napiecie- kłucie w prawej polowie brzucha na odcinku 10-15 cm utrzymujace sie pól dnia- wiecej jak chodze
Czy to sa te skurcze czy dzidzius sie tak niewygodnie umiejscowił. Mam wrazenie ze to drugie ale nie wiem jak odróżnic?
Tez jestem listopadową mamusią
To twardszy niż siedzę, ale nie aż tak jak przy twardnieniach[emoji848] w nocy jak się budzę na siusiu to też jest twardy i tak dopóki pęcherz nie będzie pusty[emoji19]Kobietki a jakie są Wasze brzuchy w pozycji stojącej? Całe takie twarde napięte czy raczej miekkie?
Jest twardy dość często, ale to chyba tak ma byc. W sumie każda z nas inna.Szczerze to nigdy nie zwracałam uwagi... ogólnie jak nie mam tych twardnień- skurczy, to brzuch chyba bez względu na pozycje mam taki sam, raczej nie twardy, bo twardy jest przy skurczach, No ale tez nie jest mięciutki, bo tam mieszka bobas...
Powiedziałabym, że mam normalny gdy nie mam twardnień. A ty masz cały czas taki twardy? Z tym napięciem od skurczy? [emoji853]
No wózek kozak, kolorowy i stylowy[emoji7] szczerze to nawet kolor mi się bardziej podoba niż mojego[emoji6] ale ja za to wolę większe kółka [emoji4]
Wybrałaś taki kolorowy wózek? [emoji173]️ zajebiaszcze kolory!! Jeszcze takiego nigdzie nie widziałam [emoji5]
A sweter ma kolor, który kocham, ale ciężko mi coś znaleźć, żeby taki miało [emoji848]
Kobietki a jakie są Wasze brzuchy w pozycji stojącej? Całe takie twarde napięte czy raczej miekkie?
no I fajnie...wszystko idzie do przodu ..i będzie pięknie! a i infekcje wyleczyć musisz a z maleńka będzie ok bo to juZ duża dziewczynkąJestem, jestem. Jeszcze nie wszystko skonczone, ale juz moge zaczac mieszkac. Teraz zaczynam myslec o wyprawce, za dwa tyg kuzynka przywiezie mi lozeczko i wanienke. Moja siostra - ciuszki i zaczynam wielkie pranie i prasowanie,hehehehe Ale nabawilam sie jakies infekcji i jestem na antybiotykach.... kurcze a tak o siebie dbalam, nie jestem zadowolona ze musze Dziecko truc tabletkami a jeszcze dzisiaj (jak nigdy) tak mnie zgaga pali. No coz... zrobilam sobie herbatke imbirowa, moze pomoze,heheheh