Też bym poradziła niestety nie mój gust
Ale podziwiam że ktoś oryginalnie szuka czegoś nie banalnego ,ja wybrałam Mutsy i2 pure fog -dark grey i zakochana jestem jego lekkością zwinnoscia i tym że jest stylowy A jednocześnie nie kobyla
@Roksi jest taka choroba zdiagnozowana w której człowiek wmawia sobie wszystkie możliwe dolegliwości hipochondryk?
Odnośnie skurczy też miewam, ale jakoś średnio się nimi przejmuje czy mam czy nie -mijają więc uznaje że tak musi być..
Ja mam wizytę co 4-5 tygodni I od początku ciąży 2 razy pytałam dodatkowo SMS z problemem - jeden czy mogę brać Rutyne i drugi raz kiedy l4 mi źle wpisała.
Pierwszy raz kiedy się dowiedziałam o ciąży byłam w 4 tygodniu - okropnie plamilam i zanim się domyśliłam że chodzi o ciaze- to byłam na dobrym etapie żeby ja stracić.
Dopiero byłam u gin dostałam leki- teraz widzę że wtedy była nastawiona na przegraną ciaze ale jak widać odpoczelam ,poszłam na l4 ,rzuciłam siłownię i wszystko co szkodliwe i udało się rośnie zdrowo.
Ale mimio to że na początku mogło skończyć się innaczej to nie przeżywam tego,cieszę się że jest zdrowa i rośnie i nie przeżywam każdej dolegliwości.
Ja się w 20 tygodniu dowiedziałam że miałam mdłości haha bo nie wiedziałam że to jak ci nie dobrze i jeść nie możesz (myślałam że to wymioty się tak okresla)
Tobie brak Internetu by służył bardziej niż dostęp do wiedzy i informacji .
I dla mnie to masakra być u ginekologa być 2-3 razy w tygodniu ...
Naprawdę weź na wstrzymanie bo to już przegięcie...
Dziecko żyje w ciągłym stresie, ciągle oduczwa lek i strach non stop to wytwarza kortyzol powoduje że dziecko odczuwa negatywne emocje i żyje tym -powoduje że wolniej się rozwijają neurony a czasem zabija nowe połączenia w mózgu dziecka.
Dziewczyno weź na wstrzymanie bo mnie głowa boli jak wchodzę na forum ogólne i widzę milion pytań z cyklu boli mnie ,ciągnie i wgl
USPOKOJ SIE WKONCU, normalnie w warunkach fizycznych bym Cię trzepla żebyś się opamiętala.
Naprawdę mam dość czytania tych bzdur i żeby od nich uciec muszę siedzieć na prywatnym .
A tak wogole to już dużo was jest po prenatalnych ostatnich ?
❤❤❤❤❤