reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja się zapisywałam 3.03 bo wtedy robiłam betę. Wiec też przebierałam nogami. Na początku mi proponowały 8-10 tydz! Powiedziałam że do 10 tc na bank nie będę czekać i że najpóźniej 8! Pierwszy tydz był najdłuższym tyg, a teraz to już jakoś leci.
Jak masz wyjazd to ani mrugniesz i będziesz na wizycie [emoji4]

A ja chciałam po świętach, ale moja ginekolog ma urlop akurat i powiedziała, żebym przyszła w ostatnim tygodniu marca ;p to profilaktycznie zapisałam się na ostatni możliwy dzień :p aczkolwiek chyba mogłam troszkę wcześniej ;)

reklama
Hej!
Chyba, nieśmiało mogę do Was dołączyć;) choć jest baaaardzo wcześniej...w czw zrobiłam betę, wyszła 14;) a było to 12 dni po owulacji, która miałam w tym cyklu monitorowana. Staraliśmy się 22 miesiące o drugie maleństwo... po drodze było jedno poronienie...wiec nieśmiało, ale z nadzieja witam się z Wami listopadoweczki [emoji854][emoji11]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moje gratulacje ! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

ckai9jcgk2p5w1e9.png

Witam nowe mamuśki :) mnie dzisiaj rano mdliło, ale młody był mocno wymagający dzisiaj i nie dał matce odsapnąć , zaraz zapomniałam o mdlosciach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Uf. Młodzież śpi. Dzisiaj wyjątkowo ugodowa była hehe.
Tymi plackami się obzarlam że do tej pory czuje się najedzona.

Witam nowe mamusie :)

Kto jutro wizytuje?

Myślicie, ze w 6tygodniu 6 dniu będzie serduszko? :) [emoji173]️ mam wizytę w pt przed świetami i mam nadzieje na dobra nowinę ;)

Myślicie, ze w 6tygodniu 6 dniu będzie serduszko? :) [emoji173]️ mam wizytę w pt przed świetami i mam nadzieje na dobra nowinę ;)

Myślę, że może bić, ale nie musi:) Wszystko zależy kiedy doszło do zapłodnienia. U mnie 7 lat temu 6t+3 i biło:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
4.03 było zapłodnienie :) wiec może być pewnie za wcześnie :/ trudno, będę cierpliwe czekać ;))

Do góry