reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

My takie kupilismy jeszcze mam 3 miesiace do porodu a uparlam sie zeby je zlozyc juz teraz [emoji38] i niewiem czy tak bedzie stalo czy je rozlozyc bo jeszcze mam czas [emoji848] w przyszla sobote zamierzam wyprac ciuszki a w niedziele je poprasowac i schowac do komody i zakryc jeszcze czyms ale nie wiem czy nie za wczesnie [emoji848] chiciaz ja wiem ci ja bede w stanie robic jak bede w 8 czy w 9 [emoji38] tetaz mam poczatek 7 i juz czasami ledwie ze mna [emoji3].... Zobacz załącznik 893790
Ja mam termin na koniec listopada i też już stoi. Niech się wietrzy :) kupiłam na allegro zwykłe, polskie (nie z Klupsia) ze szczebelkami, z możliwością zmiany na tapczanik :) Miałam używać swojego łóżeczka z dzieciństwa, ale okazało się, że ono jest 116x66 i przewijak nie pasuje :(

nawet mój syn ostatnio od znajomej dostał także śmiesznie to wygląda bo to już duzY chłopak jest heheh
U mnie 23 letnia siostra śpi w takim pajacu :p

reklama
Mnie już tak brzuch gniecie, drętwieje jak siedzę przy kompie, ze forum mogę obserwować tylko na telefonie leżąc na boku. A na tel jest słabo z cytowaniem i zawsze zapominam co chciałam komu odpisać :/

Poproszę :) (i oby faktycznie chciał się narodzić wcześniej ;))
Ja jak siedze przy biurku czy przy stole i sie zapomne i za bardzo sie zgarbie to mi zaczyna dretwiec z lewej strony pod piersia, a nad brzuchem jak żebra sa. Maly musi chyba uciskac na jakis nerw czy cus i jak źle siedze to jest nacisk. Dba o dobra postawe matki przy stole :D

Ewelina 1406 powiem ci ze ja rozumuje to tak 26+1to 27 tydzien 7 miesiac i 3 trymestr chyba ze ja cos nie tak licze [emoji38][emoji38]

Ale III trymestr jest od 28tygodnia, czyli 27+1 [emoji28][emoji5]
IMG_1371.JPG

Załączniki

• IMG_1371.JPG
    IMG_1371.JPG
    111 KB · Wyświetleń: 397
reklama
Do góry