reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Czyli skończony 28, rozpoczęty 29
emoji847.png
emoji106.png
ja to i tak mówię miesiącami, bo ludzie tak lepiej kojarza:) Poza tym czekam do początku listopada, wtedy będę mówiła że donoszona i git.
@majacyr :D

reklama
hejka

fajne promocje :)

obudziłam się za wcześnie i tak zaczęłam wózki oglądać

trafiłam na o taki i przykuł moja uwage . ma wszystko plus ISOFIX

Link do: Ickle Bubba Stomp V4 All-In-One Travel System With Isofix Base-Woodland Bronze

myślę że nie będę miała problemu go odsprzedać bo się trochę wyroznia ..myślę myślę

ja na donoszona czekam do połowy października :rofl2:
już się doczekać nie mogę !!!

a obawy które towarzyszą w ciąży i leki...to pamiętam że miałam z pierwszym synem.. mysl że będę się o niego zamartwiać jak na mamę przystało już do końca życia troszkę mnie opawalo lekiem:sorry:

w drugiej ciąży już tak nie mialam:)

Załączniki

• Screenshot_20180902-084625-540x960.png
    Screenshot_20180902-084625-540x960.png
    54,4 KB · Wyświetleń: 65
hejka

fajne promocje :)

obudziłam się za wcześnie i tak zaczęłam wózki oglądać

trafiłam na o taki i przykuł moja uwage . ma wszystko plus ISOFIX

Link do: Ickle Bubba Stomp V4 All-In-One Travel System With Isofix Base-Woodland Bronze

myślę że nie będę miała problemu go odsprzedać bo się trochę wyroznia ..myślę myślę

ja na donoszona czekam do połowy października :rofl2:
już się doczekać nie mogę !!!

a obawy które towarzyszą w ciąży i leki...to pamiętam że miałam z pierwszym synem.. mysl że będę się o niego zamartwiać jak na mamę przystało już do końca życia troszkę mnie opawalo lekiem:sorry:

w drugiej ciąży już tak nie mialam:)

Fajny wózek [emoji4] oryginalny [emoji4]

Fajny wózek [emoji4] oryginalny [emoji4]

oglądałam filmiki z nim związane bo fotki to też wszystkiego nie oddają i nawet mi przypadł do gustu..korci mnie że ma ISOFIX :rolleyes2:

a mąż ..to co kupujesz haha mówię daj się zastanowić LOL (muszę obejrzeć jeszcze tysiąc innych a potem wrócić do pierwszej opcji .znacie to? :-D) mój Mąż to zna i Mnie zna :-D

a i jeszcze natknęłam się na składane wanienki
jakby ktoś bał się pierwszych kąpieli takiego maluszka to są takie rozwiązania jak maty podtrzymujące np. i inne gadzety bądź to-->>

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B011R5009C/ref=sspa_mw_detail_6?ie=UTF8&psc=1

Załączniki

• 20180831_123952.jpg
    20180831_123952.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 418
Hehe mój w karcie wpisal 28/29 tyg. jak ostatnio było 28+3
Mi zawsze położna wpisuje 30/2 czy 25/3 [emoji14] po kresce dzień :p
Też miałam przeczucie na chłopca i się sprawdziło, a mam inaczej wpisane [emoji4][emoji16] ale co tam taki drobiazg dużo nas do ogarnięcia [emoji4]

Jejku co za dyskusja o tygodnie [emoji23] ja jak ktoś się pyta to mówię jako przelicznik dziecka czyli dziś 29+0 lub jak kto woli 28+7 . Dla mnie to 29 tydzień, nie komplikuję sobie jakimś udziwnieniami [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja zawsze mówię ile zostało do porodu [emoji14] niech se sami ciekawscy liczą [emoji14]

Mój też ostatnio się rozciąga i przyciąga.
Robi niezłe górki hihi Zobacz załącznik 893955
:) Jak one sobie beztrosko szaleją :) Wczoraj w łóżku przytuliłam się do męża brzuch do brzucha i czekałam jaka będzie jego reakcja jak dostanie kopniaka. Jakoś wcześniej tak nie robiłam, bo mi tak niewygodnie. Się zdziwił, aż buzię otworzył i wyskoczył z tekstem "nie wolno kopać tatusia!". A mamusię to można kopać ile wlezie ;) codziennie po kilka razy do niej mówi "Dzidzia, kopnij mamusię" ;)

reklama
Do góry