reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
hejka
fajne promocje
obudziłam się za wcześnie i tak zaczęłam wózki oglądać
trafiłam na o taki i przykuł moja uwage . ma wszystko plus ISOFIX
Link do: Ickle Bubba Stomp V4 All-In-One Travel System With Isofix Base-Woodland Bronze
myślę że nie będę miała problemu go odsprzedać bo się trochę wyroznia ..myślę myślę
ja na donoszona czekam do połowy października
już się doczekać nie mogę !!!
a obawy które towarzyszą w ciąży i leki...to pamiętam że miałam z pierwszym synem.. mysl że będę się o niego zamartwiać jak na mamę przystało już do końca życia troszkę mnie opawalo lekiem
w drugiej ciąży już tak nie mialam
fajne promocje
Link do: Ickle Bubba Stomp V4 All-In-One Travel System With Isofix Base-Woodland Bronze
myślę że nie będę miała problemu go odsprzedać bo się trochę wyroznia ..myślę myślę
a obawy które towarzyszą w ciąży i leki...to pamiętam że miałam z pierwszym synem.. mysl że będę się o niego zamartwiać jak na mamę przystało już do końca życia troszkę mnie opawalo lekiem
Załączniki
Paulianna89
hejka
fajne promocje
Fajny wózek [emoji4] oryginalny [emoji4]
Mirakulum
Fajny wózek [emoji4] oryginalny [emoji4]
oglądałam filmiki z nim związane bo fotki to też wszystkiego nie oddają i nawet mi przypadł do gustu..korci mnie że ma ISOFIX
a mąż ..to co kupujesz haha mówię daj się zastanowić LOL (muszę obejrzeć jeszcze tysiąc innych a potem wrócić do pierwszej opcji .znacie to? ) mój Mąż to zna i Mnie zna
a i jeszcze natknęłam się na składane wanienki
jakby ktoś bał się pierwszych kąpieli takiego maluszka to są takie rozwiązania jak maty podtrzymujące np. i inne gadzety bądź to-->>
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B011R5009C/ref=sspa_mw_detail_6?ie=UTF8&psc=1
majacyr
Mój też ostatnio się rozciąga i przyciąga.Mały od wczoraj wygina się tak że hej [emoji3] w ostatnią noc na tyle mocno że aż się obudziłam. Dzisiaj to samo, aż mi oczy wylazły na wierzch [emoji16]Zobacz załącznik 893888Zobacz załącznik 893889
Robi niezłe górki hihi
Załączniki
Igorowelove
Moderatorka
Mi zawsze położna wpisuje 30/2 czy 25/3 [emoji14] po kresce dzieńHehe mój w karcie wpisal 28/29 tyg. jak ostatnio było 28+3
Ja zawsze mówię ile zostało do porodu [emoji14] niech se sami ciekawscy liczą [emoji14]Też miałam przeczucie na chłopca i się sprawdziło, a mam inaczej wpisane [emoji4][emoji16] ale co tam taki drobiazg dużo nas do ogarnięcia [emoji4]
Jejku co za dyskusja o tygodnie [emoji23] ja jak ktoś się pyta to mówię jako przelicznik dziecka czyli dziś 29+0 lub jak kto woli 28+7 . Dla mnie to 29 tydzień, nie komplikuję sobie jakimś udziwnieniami [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzidzi bobo
W sumie lepiej brzmi np 7 miesiac niz 27 t [emoji4][emoji4]ja to i tak mówię miesiącami, bo ludzie tak lepiej kojarza Poza tym czekam do początku listopada, wtedy będę mówiła że donoszona i git.
@majacyr
Dzidzi bobo
Moj jeszcze nie. widać jak brzuch sie trzesie ale nie wypina mi roznych czesci swojego cialka hihiMój też ostatnio się rozciąga i przyciąga.
Robi niezłe górki hihi Zobacz załącznik 893955
Tyna_88
Jak one sobie beztrosko szaleją Wczoraj w łóżku przytuliłam się do męża brzuch do brzucha i czekałam jaka będzie jego reakcja jak dostanie kopniaka. Jakoś wcześniej tak nie robiłam, bo mi tak niewygodnie. Się zdziwił, aż buzię otworzył i wyskoczył z tekstem "nie wolno kopać tatusia!". A mamusię to można kopać ile wlezie codziennie po kilka razy do niej mówi "Dzidzia, kopnij mamusię"Mój też ostatnio się rozciąga i przyciąga.
Robi niezłe górki hihi Zobacz załącznik 893955
reklama
Wiem, widziałam! ale miło, że przypominasz z pewnością się wybiorę!