reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Byłam na spacerze, posłuchałam ulubionej muzyki, wzięłam ciepłą kąpiel.... nic nie pomogło...samopoczucie dalej fatalne. Pocieszam się jedynie myślą, że w poniedziałek mam wizytę i zobaczę swoją gwiazdeczkę.
Witaj w klubie. Moja samopoczucie tez kiepskie. Choc caly dzien leje deszcz to i tak poszlam na spacer, pomoglam mamie w porzadkach, wzielam prysznic i teraz sobie leze. Szczerze, to brzusio juz zaczyna mi przeszkadzac , zwlaszcze jak na kleczaco czyscilam dzisiaj szuflady.... coz uroki ciazowe, lepiej nie bedzie;);)

reklama
My takie kupilismy jeszcze mam 3 miesiace do porodu a uparlam sie zeby je zlozyc juz teraz [emoji38] i niewiem czy tak bedzie stalo czy je rozlozyc bo jeszcze mam czas [emoji848] w przyszla sobote zamierzam wyprac ciuszki a w niedziele je poprasowac i schowac do komody i zakryc jeszcze czyms ale nie wiem czy nie za wczesnie [emoji848] chiciaz ja wiem ci ja bede w stanie robic jak bede w 8 czy w 9 [emoji38] tetaz mam poczatek 7 i juz czasami ledwie ze mna [emoji3].... Zobacz załącznik 893790
Piekne lozeczko, tez chcialam kupic takie tylko z zyrafa. Ale kuzynka powiedziala, bym nie kupywala, bo ma dwa i moze jedno mi dac. Takze, te pieniazki z lozeczka moge przeznaczyc na cos innego....

Ja chyba zamówię te łóżeczko, od samego początku mi się podoba, co o tym sądzicie? (Szczególnie chodzi mi o materac czy będzie dobry czy koniecznie kupić inny..? Bo się na tym allegro zbytnio nie znam [emoji17] A może któraś z Was znalazła lepszą ofertę)
Dołączam fotki bo nie mogę linka skopiować [emoji848]
Screenshot_20180901-204219_Allegro.jpg
Screenshot_20180901-204230_Allegro.jpg
Screenshot_20180901-204239_Allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180901-204219_Allegro.jpg
    Screenshot_20180901-204219_Allegro.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 368
  • Screenshot_20180901-204230_Allegro.jpg
    Screenshot_20180901-204230_Allegro.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 365
  • Screenshot_20180901-204239_Allegro.jpg
    Screenshot_20180901-204239_Allegro.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 368
@majacyr dziękuję kochana :-*, ale tu nie chodzi tylko o wyprawkę, tylko o ogólny niepokój.... wiem, że nie jestem pierwsza, która spodziewa się pierwszego dzidziusia. Na początku ogarniał mnie lęk i strach czy ze wszystkim sobie damy radę i teraz to po prostu wróciło.
Ewelina ja czasem też mam takie loty, doły i smutki.
Do tego u mnie koszmary dochodzą i lęki.
Poza tym martwię się jak ja to wszystko ogarnę? Czy będę miała siłę jak teraz głównie leżę?
Czy młody nie będzie się czuł jak jedynak?
Czy mój mąż w końcu się ogarnie i zacznie mi pomagać?
Czy moja najmłodsza nie będzie zazdrosna?
Choć ma 12 lat jest oczkiem w głowie mojego męża. Taka córeczka tatusia.
Trzymam kciuki aby ten nastrój Ci szybko minął.

@Dzidzi bobo coś mi się tu nie zgadza. Ja mam 25+1 i termin na 14.12, a Ty wyprzedzasz mnie o tydzień, a termin 26.11... :o
Z miesiączki mam 28 tc ale nie regularne mialam cykle wiec z uzg liczymy z lekarzem... 14 sier mialam 23i 3 28 sierpnia mialam 25i3 wiec chyba dobrze [emoji4] z uzg porod jest na 26.11 a z uzg 8.12[emoji4][emoji4][emoji4]

Mnie już tak brzuch gniecie, drętwieje jak siedzę przy kompie, ze forum mogę obserwować tylko na telefonie leżąc na boku. A na tel jest słabo z cytowaniem i zawsze zapominam co chciałam komu odpisać :/

Zmienić ci w tabelce na ten 16.11?[emoji5]
URL]
Poproszę :) (i oby faktycznie chciał się narodzić wcześniej ;))

reklama
Do góry