reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

@Dita_333 ja jestem taka, że wolę widzieć na żywo co kupuję, choć przez Internet jest wygodniej, bo nie trzeba chodzić po sklepach. Najśmieszniejsze jest to, że nie lubię chodzić po sklepach.

Ja nie lubię chodzić po sklepach, więc internet jest dla mnie idealny [emoji16] i z reguły cenowo tez udaje mi się upolować super przeceny.. a samopoczucie jutro będzie lepsze, zobaczysz [emoji6]

A jak myślisz na noc to polar to nie jest za gorące? Bo są bawełniane i z polaru, więc nie wiem co lepiej na zimę. Z drugiej strony bawełna będzie taka cieniutka.
Z bawełny na noc bez przykrycia może być chłodno... ja mam w zimie tak 20 stopni, a bywa, że spada nawet do 18...wiec raczej polarowy...

reklama
A jak myślisz na noc to polar to nie jest za gorące? Bo są bawełniane i z polaru, więc nie wiem co lepiej na zimę. Z drugiej strony bawełna będzie taka cieniutka.
w Pl to chyba na allegro najprędzej dostaniesz..
od kad pamiętam miałam te pajace stąd także nie poradzę co do miejsca zakupu w pl

moja miała zawsze takie Ala polarowe nie jakieś grube ale zaznaczę że w zimie w tym śpi i my naprawdę chłodno lubimy także nawet jak się odkryje to jest git
w lecie spi w koszulach pidzamkach

nawet mój syn ostatnio od znajomej dostał także śmiesznie to wygląda bo to już duzY chłopak jest heheh

Załączniki

• IMG_20180901_185148-1152x864.jpg
    IMG_20180901_185148-1152x864.jpg
    300,4 KB · Wyświetleń: 72
@springflower ginekolog jest od tego, aby zaglądać. Mój gin w moim przypadku częściej niż na fotelu sprawdza usg dopochwowym albo i to i to.
Mój to mi robił wycinki, inne takie akcje.
Mnie było głupio, ale on powiedział, że taka jego praca.

@Ewelina1406 pisz tu co się dzieje?
Ja mam 29+4 i mam kilka ciuszków na krzyż.
Przecież jeszcze masz czas.
Wejdź na wątek wyprawka może czymś się zainspirujesz.
Jesteś tylko człowiekiem.
A może chcesz sobie na allegro zamówić.
Ja u 2 fajnych sprzedawców zamawiałam.
Ja mam fazę na ciuszki z pandami.
Tu np wrzucę Ci jaki organizer chce kupić, od tej osoby kupiłam z pandami rożek, pieluchy tetrowe i flanelowe

Link do: Munchkin ORGANIZER NA ŁÓŻECZKO PIELUCHY KOSMETYKI

@azamamew ja też polecam pajace.
Nawet ostatnio nastolatce zamawiałam na necie kigurumi chyba to się nazywa na allegro.

Tutaj masz akurat dla dorosłych
Link do: Kigu Kigurumi Onesie miękka piżama Pegaz Roz S

@koka nigdy nie stosowałam dla dziecka płynu do płukania.
Nie było takiej potrzeby.
Od 3 r.ż. prałam razem z naszymi ciuszkami i wtedy normalny lenor czy jaki tam mi pasował.
Wcześniej tylko proszek a potem prasowanie.

@springflower ginekolog jest od tego, aby zaglądać. Mój gin w moim przypadku częściej niż na fotelu sprawdza usg dopochwowym albo i to i to.

Tu np wrzucę Ci jaki organizer chce kupić, od tej osoby kupiłam z pandami rożek, pieluchy tetrowe i flanelowe

Nawet ostatnio nastolatce zamawiałam na necie kigurumi chyba to się nazywa na allegro.

Od 3 r.ż. prałam razem z naszymi ciuszkami i wtedy normalny lenor czy jaki tam mi pasował.
Ten organizer jest genialny ;) chyba podkradne pomysl :)

@majacyr dziękuję kochana :-*, ale tu nie chodzi tylko o wyprawkę, tylko o ogólny niepokój.... wiem, że nie jestem pierwsza, która spodziewa się pierwszego dzidziusia. Na początku ogarniał mnie lęk i strach czy ze wszystkim sobie damy radę i teraz to po prostu wróciło.

reklama
My takie kupilismy jeszcze mam 3 miesiace do porodu a uparlam sie zeby je zlozyc juz teraz [emoji38] i niewiem czy tak bedzie stalo czy je rozlozyc bo jeszcze mam czas [emoji848] w przyszla sobote zamierzam wyprac ciuszki a w niedziele je poprasowac i schowac do komody i zakryc jeszcze czyms ale nie wiem czy nie za wczesnie [emoji848] chiciaz ja wiem ci ja bede w stanie robic jak bede w 8 czy w 9 [emoji38] tetaz mam poczatek 7 i juz czasami ledwie ze mna [emoji3].... Zobacz załącznik 893790
Chyba mamy te same łóżeczka tylko ja mam białe i inny motyw naklejki[emoji3]

Do góry