reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny macie pojęcie gdzie mogłabym kupić śpiworek do spania dla córki? Bo jak je oglądam te rozmiarówki, to albo za duże albo za małe. Córka jest wzrostu 3 letniego dziecka. U nas ostatnio jest chłodno, a ona kołdrę zrzuca i pupkę wypina to całe plecy gołe. Dziś przyszła z samego rana do nas do łóżka przed 7 rano (a zawsze wstaje po 9) i była lodowata. Skarpetki ściąga, ale pajacyka do spania bym jej chyba nie kupowała. Macie może doświadczenie w tym względzie? Bo ja dotychczas właśnie w śpiworku w zimne noce ją kładłam.
Jedyne co mi do głowy przyszło to ta firma bratowej mamyginekolog. Hopalahop.

reklama
A w jakich sklepach mogę kupić takie pajace? Bo przejrzałam h&m na przykład czy smyka i albo nie ma wcale albo nie ma w takim rozmiarze, tylko mniejsze są.
Wydaje mi się, że w Sinsay są takie zwierzowe body (nawet dla dorosłych). W Krakowie w ch M1 jest takie stoisko (wyspa), gdzie też takie rzeczy mają.

Nie wiem czy padlo to pytanie, ale czy do prania ubranek dajecie plyn do plukania dodatkowo np z jelpa, dzidziusia itp? Kupilam kapsulki Loveli na wyprobowanie a z tymi plynami juz zglupialam.
Do proszku Loveli dodam płyn jakiś dzidziusiowy, ale do kapsułek raczej bym nie dawała, bo one już mają jakieś płyny chyba :)

reklama
Do góry