reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Widziałam tylko na necie, podoba mi się taki z zyrafą albo biała.

Skończyłam rozmawiać z moimi rzymianami, poszli spać pełni wrażeń.
Dla maluszka kupili śliniak a dla mnie magnes na lodówkę.
Śliniak wymiata [emoji6][emoji16]Zobacz załącznik 890875Zobacz załącznik 890876

Maja sliniak super:)

Ja przy pierwszym porodzie miałam w szpitalu tylko koszule i pomimo tego, że był to grudzień to z krótkim rękawem, w szpitalu było bardzo ciepło.

reklama
U nas tak samo, same ksiezniczki. Choc rok temu znalazl sie rodzynek u kuzynki,heheh
Ja tez kupie tylko pare ciuszkow o rozm 56, ale wiecej na 62. Zreszta porod w listopadzie wiec zimno bedzie. Wieksze ciuszki lepiej sie przydadza. Ale zastanawiam sie jaka pizame powinnam kupic do szpitala, powinnam miec dwie? spodnie z koszulka? czy tylko dluga koszula? moja siostra mowi bym miala odpinana, bedzie wygodniej sie karmilo. I tez mowi, ze bez spodni, bo codziennie bede musiala pokazywac krocze, by sprawdzic szwy. A wy co polecacie??
Moja położna ze szkoły rodzenia mówiła, że lepiej koszule, po pierwsze wygodniej w toalecie, po drugie wszystko się tam wietrzy a po trzecie w razie cesarki żadna guma od spodni nie uciska.

Przewijak mam na łóżeczko, dokładnie taki:
received_2013186642325896.jpeg

Załączniki

• received_2013186642325896.jpeg
    received_2013186642325896.jpeg
    30,2 KB · Wyświetleń: 297
@majacyr też widziałam te mebelki... zastanów się jeszcze lub znajdź jakąś alternatywę. Jeśli mam być szczera? Lepiej wygląda i jest wykonana komoda z płyty z Ikei niż ta. Łóżeczko z tej serii niestety tak samo [emoji85] no ale wiadomo to będzie Twoja decyzja [emoji4]
Aaaa śniłaś mi się dzisiaj hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23]

@the_flower gdzie zamawiałaś przewijak??? Śliczny jest [emoji7][emoji7]

No to może sobie twoja mama pione z mają przybic haha 3 wnusie i kolejna w drodze ale to nie tylko u nas w całej rodzinie same dziewczyny

Moja Córa miała 57cm ale szczuplutka dziewczyna bo 3600 nie całe. Mieściła się w 56 tak tydzień-półtora. Teraz ma być podobnych wymiarów córcia ale już nie 5 dni po terminie tylko przed bo cc planuje raczej więc spokojnie tych 56 mogę troszkę kupić.

Ciekawa jestem ile szczęścia się urodzi tym razem :)
To co powiesz na mojego synka który też był 57 i również mówiłam ze szczuplutki bo 3030[emoji28][emoji38] my w 56 chodziliśmy jakieś 3-4 tygodnie wiec miałam kilka kompletów i teraz tez wole być przygotowana [emoji4]

reklama
Dziewczyny jestem wykończona. Prawie nie spałam. Boli mnie głowa, i w okolicy serca ale nie serce. Myślę, że to z nerwów. Wczoraj "fachowiec" skończył płytki w łazience o 23. Musiałam go odwieźć do domu. Okazało się, fuga po wyschnięciu ma inny kolor. Zamiast ciemno szarego jest jasna.
Mój znowu coś w pracy zawalił i marudził cały dzień. Teraz czekam ledwo żywa na drugiego fachowca od wymiany ogrzewania. Ciekawe czy się pojawi... Ma jeszcze 30 min.
Jak ja nienawidzę remontów :no2:

Do góry