O matko! Gratulacje! [emoji16] rozumiem, że wszystko jest ok? Który to tydzień i co lekarz mówił na tak piękna wagę? [emoji4]Urodzę giganta [emoji85][emoji85][emoji85] moje dziecię waży 1919 gram [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
Urodzę giganta [emoji85][emoji85][emoji85] moje dziecię waży 1919 gram [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
kochana ktory masz dokladnie tydzien??? juz duzy chlopak!!! hihi
ciekawe jak moj podrosnie do nastepnego usg kore bede miec 6 wrzesnia w 32 tyg skonczonym ..liczaC ok 200g NA TYDZIEN to plus 800g to ok 2300 2400g oO ja pikoleeee zobaczymy co ten scan wymysli haha
Płomyk*
Wooow pięknie!Urodzę giganta [emoji85][emoji85][emoji85] moje dziecię waży 1919 gram [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
Urodzę giganta [emoji85][emoji85][emoji85] moje dziecię waży 1919 gram [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
O jejujku!!! No to chłopczek będzie dorodny)
Właśnie który masz tydzień?
I wgl ile dzidziutki rosną na tydzień?
Ja mam 25+5 I tak następne usg czyli prenatalne 12 września
Więc mniej więcej chciałabym sobie policzyć tak tylko dla siebie teoretycznie
Igorowelove
Moderatorka
Tak, wszystko ok tylko mnie ta waga przeraziła [emoji23] lekarz nic nie powiedział, więc chyba ok [emoji14] tydzień 30+1... Teraz zetknęłam że pierworodny w 34+3 ważył 2900 a urodził się w 40+6 3400, więc może nie będzie tragedii [emoji23] pocieszcie mnie, że nie będzie [emoji23]O matko! Gratulacje! [emoji16] rozumiem, że wszystko jest ok? Który to tydzień i co lekarz mówił na tak piękna wagę? [emoji4]
Spokojnie, i tak i tak urodzić musisz [emoji6] może faktycznie zwolni później jak pierworodny [emoji4] najważniejsze że wszystko ok! Lepiej tak niż musialabys się martwić ze mało przybiera. Mój synuś właśnie ok 30 tyg mocno zwolnił i musiałam leżeć i modlić się żeby zaczął rosnąć a w efekcie urodził się 3030 wiec tak całkiem ok. I teraz trochę się boje o małą bo Juz na ostatniej wizycie niby była w normie ale tej dolnej granicy - 5.09 się okaże czy ładnie rośnie. Oby![emoji4]Tak, wszystko ok tylko mnie ta waga przeraziła [emoji23] lekarz nic nie powiedział, więc chyba ok [emoji14] tydzień 30+1... Teraz zetknęłam że pierworodny w 34+3 ważył 2900 a urodził się w 40+6 3400, więc może nie będzie tragedii [emoji23] pocieszcie mnie, że nie będzie [emoji23]
Witam wszystkie mamusie jak Wam mija dzień? Ja rano wybrałam się na lumpy , było -50 i za 15 zł udało mi się wyszukać dwie bluzki , za tydz znowu coś dokupie i jakoś te dwa miesiące przechodzę gorzej ze spodniami , znalazłam na rynku z wysokim stanem , wygodne i rozciągliwe ale mało miejsca po zapięciu na brzuszku . Rozmiar większe więcej luzu ale za to duże w udach , pewnie będę musiała przekonać się do leginsów a jakie Wy nosicie spodnie ? Dzisiaj mi się śniło że krwawiłam , wszędzie krew i że przed porodem miałam biegunkę , taką dużą że cały dom zalałam
Wczoraj się wkurzyłam i było mi też przykro. Wracaliśmy autem i teść zatrzymał się przy dziadkach coś im zanieść a babcia mojego podeszła , kuka przez szybę w aucie i z taką złośliwością ; no pokażcie tego grubasa .. mam wrażenie że wszyscy mi liczą te kg
Wczoraj się wkurzyłam i było mi też przykro. Wracaliśmy autem i teść zatrzymał się przy dziadkach coś im zanieść a babcia mojego podeszła , kuka przez szybę w aucie i z taką złośliwością ; no pokażcie tego grubasa .. mam wrażenie że wszyscy mi liczą te kg
Mirakulum
O jejujku!!! No to chłopczek będzie dorodny)
Właśnie który masz tydzień?
I wgl ile dzidziutki rosną na tydzień?
Ja mam 25+5 I tak następne usg czyli prenatalne 12 września
Więc mniej więcej chciałabym sobie policzyć tak tylko dla siebie teoretycznie
ok 200g tygodniowo to tak 90 centylem ale to tak chyba przybieraja ok 150g na tydzien
Tak, wszystko ok tylko mnie ta waga przeraziła [emoji23] lekarz nic nie powiedział, więc chyba ok [emoji14] tydzień 30+1... Teraz zetknęłam że pierworodny w 34+3 ważył 2900 a urodził się w 40+6 3400, więc może nie będzie tragedii [emoji23] pocieszcie mnie, że nie będzie [emoji23]
hehh u mnie wzrastali rownie szybko bez zastopowania lol!
ale kto wie. moze ten raz bedzie inny ii faktycznie zwolni potem choc po organogenezie dziecko przybiera w tempie 6 razy szybszym
reklama
Mirakulum
Witam wszystkie mamusie jak Wam mija dzień? Ja rano wybrałam się na lumpy , było -50 i za 15 zł udało mi się wyszukać dwie bluzki , za tydz znowu coś dokupie i jakoś te dwa miesiące przechodzę gorzej ze spodniami , znalazłam na rynku z wysokim stanem , wygodne i rozciągliwe ale mało miejsca po zapięciu na brzuszku . Rozmiar większe więcej luzu ale za to duże w udach , pewnie będę musiała przekonać się do leginsów a jakie Wy nosicie spodnie ? Dzisiaj mi się śniło że krwawiłam , wszędzie krew i że przed porodem miałam biegunkę , taką dużą że cały dom zalałam
kochana gdybys byla mieszkala blisko Mnie to bym ci te spodnie przeszyla i by pasowaly jak ulal
ja sobie wiele rzeczy przerabiam od lat hehehe
ja kupilam 2 pary ciazowych jeansow i 2 pary ciazowych leginsow czarnych , pamietaj ze te rzeczy przydadza ci sie jeszcze kiedys a moze predzej niz myslisz
co do bluzek . mialam takie dlugie koszulki na ramiaczka az do pupy i teraz sa jak ulal.. zakrywaja mi caly brzuszek a na to zakladam koszule np. .. mam tez szersze i dluzsze koszule ktore teraz mi sie przydaja lubilam nietoperzowe rzeczy tez do leginsow
i jak mi sie zdaje ciezarna a grubas to przepasc lol co za babcia ..a trzebabylo skwitowac ze nie tak gruba jeszcze jak ty hehehehe choc nie wiem jak wyglada heheh olej sprawe bedziesz szczesliwsza