the_flower
Fanka BB :)
Ale to nie twardnienie, tylko skurcz Twardnienie brzucha oznacza twardnienie całego brzuszka I trwa tak nawet do 30dekund, plus minus
Kciuki! Czekamy na relacje po!
Do szpitala torbę dobrze mieć w skończonym 36 tygodniu, czyli rozpoczętym 37 najbezpieczniej
Co do wyprawki to większość mam upatrzone, tylko zamawiać, jak wózek, łóżeczko, materac... Ciuszki do 62 mam, 68 mogę jeszcze poszaleć i z nr wyżej Kosmetyki mam, dla siebie do szpitala tylko koszule do karmienia i jedną do porodu..Walczę z takimi rzeczami jak: kupić kołyskę drewnianią czy bujaną kołyskę z melodyjkami -na ciut krócej bo troszkę mniejsza? Jaki laktator?
Otulacze dostałam, śpiworek na ciut starsze dzieciątko (nie noworodka) dostałam - jak podpasuje młodemu to kupię dopiero drugie. Jeszcze taki otulacz do fotelika na jesień czy lekką zimę co pokazywałam.... I bazę do fotelika. Wanienki i takie inne rzeczy mam po synku, większość ciuszków też, tylko dokupuję,co ładne
Oczywiście...Tylko trzeba się liczyć, że wyda się mnóstwo kasy na raz Jak jest kasa to wszystko można nawet w jeden dzień kupić
Kciuki za wizytę
Super! Ale te nasze maleństwa przybierają na wadze!
Edytka mam taki sam dylemat z kołyska i z laktatorem również, rozważam Medele (tylko ta cena).
Dziewczyny a używała któraś z Was elektryczny laktator z Aventu?