moja zajoma jest w tym samym miescie do ja Hiszpani i nie moga sie kapac bo pelno tych czerwonych meduz czy cos ... mowi ze koszmar
Witajcie dziewczyny.
Miałam ciężką noc, co godzinę się budziłam.
Nie wiem, o co kaman? Bo chłodno było.
Jak Wam minęła noc?
Od 5:30 nie śpię, bo moje "Ich troje" pojechali na 2 turnus rekolekcji w Bieszczady.
Musiałam ich obudzić hihi i może byś Mamo uczesała i może kanapki zrobiła.
Najmłodsza 1 raz pojechała, ale rodzeństwo ma się nią opiekować.
Wiecie co, tak ciężko się przyzwyczaić, że do mego syna młodzież mówi: Proszę Pana i Panie wychowawco?!
To mój synek,a nie jakiś tam Pan.
Hihi.
Wiem, że dorosły facet i nie obłapiam go, nie jestem toksyczną matką, ale ciężko się przestawić, że do starszych dzieci ktoś mówi na Pan/Pani.
A wydaje mi się, że tak niedawno byli malutcy.
Takie moje rozkminy po wyjeździe.
Niby powinien być spokój w domu, ale mąż już daje czadu i zdążył się na mnie nadrzeć, pokłócić i strzelić focha.
Daję radę za troje [emoji23]
synek zawsze bedzie synkiem ale fakt ..jak tu sie przyzwyczaic ze dziecko wyfrunelo i jest juz Panem /Pania?? ja nie wiem hehehe jeszcze Mnie to czeka
no a Maz to co znowu????? eh
co do spania
mialam druga ciezka noc
jak wiecie mam psa kolezanki pod opieka ..fakt mowila ze w nocy potrafi z nia na spacer chodzic jak pada bo nie wyjdzie sama do ogrodu ale ja myslalam ze to sie zdarza czasem a ja teraz widze ze ona co noc ilka razy ..sie chce zalatwiac i malo spi!
my mamy jakies pieklo mimo ze chodzimy i przed 22 na spacer by byla maksymalnie oprozniona, je swje jedzenie !! trzeba czuwac by z nia na dwor isc .. dzis o 12 ..ledwo maz z nia zdazyl.. potem wstal o 4 i mial nasrane na butach
..wypuscil ja siku ... a potem ja mialam niespodzianke o 7,30 ZNOW ??? no nie a maz myslal ze juz dom bezpieczny hahah .
jestem niewyspana a o Mezu to juz nie wspomne
pies rozpieszczony na maxa
na dwor jak nie wyjde z nia to sie cofa do domu rano oO, nie rozumie ze wypuszczam ja by zrbila siusiu teraz a spacer potem,
chodza dzieci maz na spacery i 4 razy dziennie dla niej!! zalatwia sie czesto i duzo! to czemu i w nocy tez?????????? to mnie przeraza..moj maltanczyk robi mx 2 kupki dziennie hehehehehehehehhe trzeba je szukac a kiedys ta znajoma sie smiala ze jej pies i moj to robia tak samo hahahahahahahahahahahahah jak wroci to jej powiem do sluchu kuzwa mac i jak nie nauczy jej normalnego funkcjonowania ani spania w kojcu to koniec mojej pomocy !!!! heee
mojego psa nie uczylam zalatwiac potrzeb na bialych matach ( ten pies w ogole nie trzyma i jak juz ma cos zrobic to z dala od paneli i plytek ..kojazy je chyba z bialymi matami ;/) i przedewsystkim ma swoj transportrek ktory zostal wprowadzony do nauki rowniez a teraz to jej azyl! , mam maltanczyka, reaguje na komende siku , idz do siebie, zostan, przestan, idziemy na dwor heheh a tutaj niby madrzejsy pies a ehhh .... z poczatku myslalam ze nowe miejsce no ale juz 4 dzien a ona chyba funkcjnuje tak jak u znajomej w domu
no nic
na swojej za malej poduszcze nie spi ...chce do nas ale ona jest ciezka i 2 razy skoczyla mi na brzuch w nocy!! nie pzwole na to i musi spac u siebie ale nie chce/1 lazi ciagle i lazi i ciagle tylko probuje na lozko wlezc ... ona bardzo lgnie do mnie,, ma jakis uraz do doroslych facetow lol
ja nie wiem co ja zrobie dzisiaj w nocy a czeka mnie jeszcze 7 takich zajebstych nocy ..mozliwe zasranych albo nieprzespanych jesli bede chciala miec nie nakit... u siebie w pokoju bo nie daj Boze wstae i sie na tym poslizgne feeeeeee..a bede musiala zamknac drzi by nigdzie indziej nie wychodzila i nie wybierala sobie miejsca .... le to jej lazenie nie pomaga w spaniu ;/;/;/;;/
ktos ma kojec na zbyciu ???? hehehhe
mam przesrane