Tak już lepiej choć wczoraj Mnie kulo przy jajnikach jakby tak na zmianę . Lekko cmilo ale odpoczywałam ile mogłam i dziś już nic nie bolalo . Doszłam do etapu że w kuchni staram się większość robić na siedząco jesli wiem ze cos zajmie mi dluzSza chwile. ..czuję się wtedy ok .. nie pracuje i od razu lepiej ..dobija mnie dłuższe chodzenie :/ także długaśnym spacer odpada ..poruszam się jak żółw ..totalna zmiana dla Mnie no ale chcę by było dobrze więc się nie będę naciskać skoro odczuwam cmienie brzucha po tym..
Jeśli mi to pomoże, pomaga to nie ma rady
I pomyśleć że jeszcze niedawno potrafiłam podbiec szybko do auta i takie tam..i tyle km robić ..no nic
Aa to mi się też tak zdarzyło..pracowity dzień i młody cicho do wieczora i wtedy sobie przypomnialam że nie pamiętam by się ruszał ale na noc jak się kładłam to się ocknął także może też coś w tym jest
Super Że maleńka dokazuje ..widocznie była usypiania przez zabiegana mamusie
Tak nagle cię dopadło.. ale i tak byłaś długo mega aktywna [emoji5]najważniejsze jest żeby dzidzia rosła zdrowo, No i czasami mamy muszą trochę się poświecić [emoji6] skoro jest ok jak się oszczędzasz to tak musi być, bez dyskusji [emoji8]
Dbaj o siebie!!
@Dita dzięki mam ostatnio potrzebę kompletowania wyprawki czas start [emoji23]
Właśnie ja też zaczęłam [emoji5] na razie mam w ulubionych w aptece gemini koszyk i dodaję, linki na Allegro od jednego sprzedającego z podkładami, i bobasowymi rzeczami (pieluchy tetrowe, przewijak, prześcieradła, rożek, nożyczki, szczotka do włosów itp.) i tam ma też ten gruby śpiworek [emoji5] i linki z ciuszkami tak na 68, trochę 62[emoji6] oglądam wózki i czytam opinie..a łóżeczko już wybrane, bo proste kupuję, materac tez łatwizna. Gorzej z tą kołyską[emoji53] dalej nie jestem przekonana czy kołyska taka wiekszą czy leżaczek, co z leżącej pozycji zamienia sie w siedzące ... ach.. [emoji85]