wszedzie maja swoje 'schizy' ..ja w Hiszpani widywalam male dzieci bez czapek w szczerym sloncu ... no ale oni tam zyja tak
nie pilabym coli zero czy innych tego typu specyfikow..produkty z zawartoscia aspartamu szczegolnie dzieci pic nie powinny
Moj ma cole do whisky czy jakos tak hehe i czasem mam takie cos ze musze pare lykow sie napic..wczoraj tak mialam...ale to jest raz na ruski rok takze nie uwazam ze mi zaszkodzi no ale ja nie pije slodzonych napojow..dla mnie sa ta zbedne kalorie szczeglnie TeRaZ!
a alko najgorzej jak ktos po prostu przegina czy tez pali broniac sie tym ze zle jest byc na odwyku z dnia na dzien dla organizmu a tak jak sie ktos lyka napije to dla mnie to nie tragedia choc
Sama nie pije i jestem w stanie przeczekac...takie sa uroki ciazy...
ja bylam dzis w szpitalu gdyz z rana mialam plamienie lekko brazowe po nocy..wolalam to sprawdzic..zbadali Mnie ..szyjka dluga gruba i zamknieta jak to pani dr, stwierdzila. widziala maly skrzep starej krwi i uwaza ze to sie jakby konczy oO..fakt to plamienie skladalo sie z takich niteczek hmm
pobrali mocz, wymaz ..mam czekac na wynik w razie lekow jakby co...no i co...sprawdzali malego ..byl akurat aktywny .cisnienie ok
mowila ze moge bardziej to wsyzstko odczuwc gdyz to moja 3 ciaza..no i tez to ze kazda ciaza jest inna. jakbym poczula sie zle i zobaczyla...tfutfu cos na wkladce to mam wrocic a na razie kazali mi duzo odpoczywac
badanie srdka bolalo koszmarnie
badanie brzucha tez !! wrrrr
nastawiam sie ze juz nie wroce do pracy