reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Co do przewijak to miałam kupić, ale w sumie to nie wiem. Jak zdążymy się przeprowadzić to może kupię, a jak nie to na wiosnę już mi się nie będzie opłacało, a z racji oszczędności miejsca poradzę sobie bez ;)

Dziękuję, poświęcam mu czasu nawet sporo i potem grzecznie spi u tej rasy akurat nie da się go zameczyc bo to nie zdrowe one często za młodu padają na zawał ze względu na swoją wagę i masę która osiągają, ten waży 5 kg i ma rok A docelowo 8 kg waży zdrowy Brytyjczyk.
Także trochę ruchu i śpi, ale mimio wszystko jest młody ma TYLKO nas i 4 ściany gdzieś musi się wyrzyc i jakoś spożytkować tyle dnia ,dni ;)
To się tak mówi ale to tylko zwierzę:)
Miałam mieć psa ale z psem trzeba wychodzić, mamy kawalerkę obecnie od 4 lat i 4 piętro więc Pies był na nie stąd decyzja o kocie którego zawsze chciałam Brytyjczyk krótkowłosy niebieski ❤

Do zwierząt trzeba z szacunkiem, kiedyś miałam szczury i to było genialne zwierzę hehe
Hehe tez miałam szczurzyce, dobra była jak tylko widziała ze biorę karton z żarciem to stała w drzwiach klatki i czekała na papu. Mądre stworzenia :)

Ja też nie miałam nad morzem ...zwykły stanik i bluzkę zwiewna:) i majtki od stroju i tyle na 3 mc bez sensu wydawać 200 zł:)
No tylko mi nie o opalanie chodzi a o pływanie i jednak w zwykłym staniku i bluzce słabo.

Zrobię jak dziewczyny radzicie i poszukam zwykłego najchętniej jednoczesciowego :)

Ja miałam odmiany dumbo z dużymi uszami i zwykle ale takie mądre że szok :) na imię reagowaly, obracaly się na komendę- mądre bestyjki:)
Pierwszy był Timi ale zdj nie mam
A na tym jest Remi,na drugim Osman ,
Potem dołączył Andrzejek sporo ich miałam...był Rey, i Czarek i dziewczynki Bella i Baylla oraz brat miał szczury byliśmy w sumie zaszczurzeni:)
Moja mama do tej pory ma szczura Hanie i co 2,5 roku kupuje:)
No słodziaki !!!:) moje dzieciaki na pewno będą miały zwierzątka a z gryzoni właśnie szczury najbardziej lubię. Przerabiałam chomiki, świnki, myszy tez fajne ale szczurki najbardziej lubiłam.

W temacie zwierząt to nasz królik doprowadził mnie dziś w nocy do szalu... Rozkopala cała kuwete i wykopala na środek pokoju [emoji43] zdarza jej się to co jakiś czas, mam ochotę na wtedy udusić... Odbija jej na starość. Niestety będziemy musieli ja przeprowadzić z naszego pokoju. Teraz u nas ma dwupietrowa klatkę wielkości komody ale będziemy musieli wstawić tam komodę Nikosia więc ona będzie musiała zmieścić się w mniejszej klatce.

Ja też nie miałam nad morzem ...zwykły stanik i bluzkę zwiewna:) i majtki od stroju i tyle na 3 mc bez sensu wydawać 200 zł:)
Ja kupilam stroj za 70 zl i rozmiarowo bedzie dobry na moja mame, wiec jej oddam [emoji23] wczesniej tez mialam majtki od stroju i taka luzna zwiewna bluzeczke, no ale dupa urosla i majty za male [emoji85]

No tylko mi nie o opalanie chodzi a o pływanie i jednak w zwykłym staniku i bluzce słabo.

Zrobię jak dziewczyny radzicie i poszukam zwykłego najchętniej jednoczesciowego :)
Lepiej 2 częściowy bo nie wiadomo czy później brzuszek ci się w 1 częściowy zmieści. A też 2 częściowy łatwiej dopasować[emoji6]

reklama

Na Decathlonie widziałam stroje jednoczęściowe dla ciężarnych i w sumie nawet nie takie drogie ok.60 zł. Ja od tygodnia wzięłam się ostro za basen i chodzę co 2 dzień. Mam nadzieję, że do końca będę chodzić. W każdym razie po basenie super się czuje. Polecam

Do góry