Mirakulum
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciazy mialam krotsza niz w tej
O proszę to jeszcze lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej ciazy mialam krotsza niz w tej
Też nie miałaś pałąka?
Dlatego napisałam, że do miasta - a ja ze wsi i czasami mogę nawet pokusić się o spacer leśną ścieżką... takim wózkiem nie wyobrażam sobie No i do 18m-c, czyli półtora roku...a cena prawie 4tysiące...troszkę drogo Ale przecież każda z nas zna swoje finanse, potrzeby i tak ustala sobie własne priorytety przy zakupie wózków. Co dla jednej jest idealne, dla drugiej jest nie do przyjęcia... No i git majonez, ile potrzeb - tyle wózków
Masz na myśli wiszące zabawki????
AaaNie, tą taką barierkę z przodu większość wózków jednak to ma...
Ja gustuje w starodawnych wózkach, stawiam na wygodę i znalazłam podobny jak miałam przy tamtej trójce.
Dla mnie przede wszystkim głęboki. A spacerówke kiedyś się dokupi.
Dla dobra dziecka i Twojej psychiki na kilka dni przeniosłabym się do rodziców.Dziękuję Dziewczyny, już mi dużo lepiej. Przespałam się godzinkę. Niestety głowa mnie teraz boli ale skurcze i ból brzucha się skończył.
Lekarka powiedziała że ten ból i skurcze to nie było stawianie się macicy tylko z tego co zrozumiałem to już tak jakby początki porodu. Bolał mnie też kręgosłup z tylu. Tak jak by promieniował ból. Jak mi powiedziała że szyjka się skróciła bardzo to pomyślałem że ma 1 cm. Jak jej podałam opis usg II trymestru i tam przeczytała wymiar szyjki to stwierdziła że lekarz zwariował że nie dam mi luteiny od razu. Ja brałam luteine na początku ciazy, aż do usg I trymestru. Wtedy zrobił mi też usg dopochwowo i powiedział że można odstawić. Od tamtej pory zawsze mnie badał i do szyjki była wd niego ok. Chyba taka moja uroda.
Przerażające było też to, że jak minęły skurcze to cały brzuch mnie bolał, jak po treningu Chodakowskiej.
Zastanawiam się czy nie przenieść się do rodziców na kilka dni żeby całkowicie odpocząć i leżeć plackiem. Teraz jak miałam te bóle to nie miał mi kto herbaty podać.
Ile tabletek tego asparginu dziennie bierzecie ?Musisz się uspokoić. Brać ten asparagin i jeść dużo produktów z dużą zawartością magnezu jak pestki dyni .
Mnie też łapie czasem w nocy skurcz i napina mi się brzuch..częściej bądź rzadziej dlatego też zakupiłam ten aspargin by się wspomóc co do magnezu
Wierze że się dobrze wchłania..sila sugestii zawalczę by tak było hehe