reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Myślę ostatnio często co u Pati. Czy Jaś pozostał Jasiem..?! Niepotrzebnie uciekła.. :/

No i co u Roksi bo się nie odzywa od kilku dni a w tym szpitalu była?!

Roksi chyba ok . Wczoraj widziałam odzywała się na innym topicu

Ja dobrze wspominam cc, o 23 40 zabieg a ja ok 6 wstałam, na poczatku było ciężko, ale ok 10-11 już normalnie się ruszalam i prawie zapomnialam o cc:)
s
Ja też szybko . 5.25 CC a ok 10 już wstawałam hmmm
Nie powiem że było łatwo ale potem się dobrze czułam i robiłam wszystko sama przy Malcu

Piorunem fajny wózek. Miałam przy córce cos podobnie zbudowanego

Ja miałam problem ..zapewne przez hormony z zatwardzeniem ale od kad pije pół litra kefiru dziennie jest ok

Mój też mi nigdy nie mówi ile cm. Jedynie, że ok. Mam coraz większe problemy ze spaniem. Odkąd staram się jak najwięcej na lewym boku to potem boli mnie lewy bark. Tęsknię za spaniem na brzuchu :p A dziś jeszcze ból głowy, nie wiem, czy to ta duchota, czy co...

Pięknie rośnie ten twój synek! :tak:Na razie ma miejsce to pewnie obraca się jak szalony ;):-D
Ustaliłaś termin cc...to już tak poważnie brzmi :o
A te duszności masz codziennie? Męczą cię bardzo? :sorry:

Spróbuj jakich domowych sposób na te zatwardzenia, śliwki, siemię lniane, kefir albo maślanka, otręby zbożowe? Dużo wody też pij...

A z bliźniakami nie przewidują rozwiązań wcześniej? Czy ciąże bliźniacze też "wytrzymują" do 37,38 czy 39 tygodnia?:confused:

Ale cały czas ci twardnieje, że aż spać nie możesz? Czy stwardniał parę razy?
Daj znać po...
Bardzo mocno trzymam kciuki, ale na pewno jest wszystko w porządku!
Obecnie termin na 4 grudnia, ale pierwszy na 27 listopad wiec celuje ze około 3 tyg wcześniej będą je wyciągać. Pewnie pod koniec zobaczy jaka sytuacja i coś ustalimy. Na razie nie wnikalam jakie ma moja podejście ale jeden z lekarzy mówił ze czeka do 38 tyg jak się da.

reklama
Do góry