FiLi88
Fanka BB :)
Już wracam. Dostałam zastrzyk rozkurczowy w zadek i listę leków do wykupienia. Jak do rana nie odpuści to mam znowu jechać i już zostać na oddziale. Na usg wszystko ok mała 418g szyjka ok...
Uffff, alez mi ulzylo. Mam nadzieje, ze juz jest duzo lepiej. W nocy jak sie przebudzilam myslalam o Was.
Ja dzis mialam doła
Caly wieczór przeplakalam, jestem przerazona tym co sie wydarzylo w moim życiu i tym co mnie czeka. Boje sie jak to bedzie.... Teraz sie juz troche wyciszylam i uspokoilam .
Jutro mam wizyte u mojej gin ale bez usg mam tez jutro dzien wolny wiec umowilam sie z dawno nie widziana koleżanka na spacer.
Co do wyjazdow z Polski też sie nad tym zastanawiam . chce zmienic cos w swoim zyciu i nie wykluczam wyjazdu
Heeej, jestem tutaj nowa i nie do konca wiedzialam w czym rzecz, ale poczytalam wczesniejsze wpisy i domyslam sie ze sytuacja po awanturze z tesciowa itd, nie zostala w zadnym stopniu pozytywnie rozwiazana. Nie wczytywalam sie we wszystko, ale wg mnie facet ktory tak postepuje majac kobiete w ciazy jest po prostu tchurzem. A my kobiety damy sobie rade ze wszystkim, bo takie juz jestesmy. Na pewno takie slabsze dni bedziesz miewala, ale to normalnie, przeciez nie jestes czolgiem.
Jesli chodzi o wyjazd, to ja osobiscie polecam, ale my jestesmy z mezem tutaj razem i czasami brakuje np. Babci zeby nie musiec brac urlopu wtedy kiedy szkola ma ferie, czy tak jak teraz 6 tygodni wakacji. Co nie zmienia faktu, ze wszystko sie da i znam wiele samotnych matek z dziecmi, ktore radzą sobie super. Wszystko zalezy od tego jaka masz sytuacje w PL, czy masz rodzine na ktorej mozesz polegac, czy raczej i tak sama ze wszystkim.
Płomyk trzymam kciuki by wszystko się uspokoiło, daj znać co i jak.
Dziewczyny czy wy też jesteście spuchnięte? Bo mam wrażenie, że mam ręce spuchnięte, nie wiem co z resztą ciała. Mój mąż dziś stanął na wagę i się przeraził, bo przekroczył magiczną setkę, też twierdzi, że szedł z wagą w dół i czuje, że ma palce spuchnięte. Czy dlatego mógł u mnie się pojawić taki przyrost wagi???
Kto dziś wizytuje? Wszystkie dziewczyny mają już połówkowe za sobą?
Ja bylam spuchnieta jakies 2 tygodnie temu po weekendzie spedzonym nam morzem. Obstawiam, ze bylo to spowodowane duzymi upalami. Nasze organizmy maja teraz problem z termoregulacja. Po dwoch dniach ustapilo, a teraz sporadycznie miewam lekko nabrzmiale rece i stopy, ale to mija.
A my wczoraj jednak nad morzem wyladowalismy. Co prawda byl bardzo duzy odplyw i dopiero jak wychodzilismy ok 19, morze zaczelo wracac, ale i tak bylo super. Sloneczko, troche wiatru, zabawa z latawcami, grill i dzieciaki w piasku.