reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

@Dita_333 profilowe
Pępek wywalił już konkretnie
A co do boli to niestety od kilku godzin mam bóle krzyża i dołu brzucha i już bardzo martwię. Prysznic nie pomaga. Mąż pojechał właśnie po moja mamę i jak tylko wróci to jedziemy na IP bo nie wytrzymam. Już się zryczalam bo ostatni raz jak miałam taki ból to było po masażu szyjki i za dwa dni urodziłam. Moze panikuje ale muszę to sprawdzić a mój gin nie ma nawet usg

Trzymaj sie kochana czekam na wieści

reklama
Staram się trzymać myśli że mnie obejrzą i powiedzą że im zawracam głowę bo jest wszystko ok. Czekam na męża i mamę. (Córka śpi i ktoś musi z nią zostać) niestety trochę daleko mieszka

Ja dzis mialam doła
Caly wieczór przeplakalam, jestem przerazona tym co sie wydarzylo w moim życiu i tym co mnie czeka. Boje sie jak to bedzie.... Teraz sie juz troche wyciszylam i uspokoilam .
Jutro mam wizyte u mojej gin ale bez usg mam tez jutro dzien wolny wiec umowilam sie z dawno nie widziana koleżanka na spacer.

Co do wyjazdow z Polski też sie nad tym zastanawiam . chce zmienic cos w swoim zyciu i nie wykluczam wyjazdu

Staram się trzymać myśli że mnie obejrzą i powiedzą że im zawracam głowę bo jest wszystko ok. Czekam na męża i mamę. (Córka śpi i ktoś musi z nią zostać) niestety trochę daleko mieszka

Lepiej jechac i ich wkurzyc niz samej sie denerwować. Miejmy nadzieje że to nic złego . postaraj sie mimo wszystko wyciszyc poluż sie na lewym boku i podluż pod nogi ze dwie poduszki i nie glaszcz brzuszka oddychaj spokojnie i powtarzaj sobie że wszystko jest w porządku

Ja dzis mialam doła
Caly wieczór przeplakalam, jestem przerazona tym co sie wydarzylo w moim życiu i tym co mnie czeka. Boje sie jak to bedzie.... Teraz sie juz troche wyciszylam i uspokoilam .
Jutro mam wizyte u mojej gin ale bez usg mam tez jutro dzien wolny wiec umowilam sie z dawno nie widziana koleżanka na spacer.

Co do wyjazdow z Polski też sie nad tym zastanawiam . chce zmienic cos w swoim zyciu i nie wykluczam wyjazdu

Kochana trzymaj się! Będzie dobrze, poradzisz sobie! Widać, że zaradna z Ciebie kobietka. Łatwo nie będzie. Ale co innego Tobie pozostało? Musisz sobie poradzić [emoji4]

Płomyk informuj nas na bierząco, trzymaj się [emoji9]

Płomyk trzymam kciuki by wszystko się uspokoiło, daj znać co i jak.

Dziewczyny czy wy też jesteście spuchnięte? Bo mam wrażenie, że mam ręce spuchnięte, nie wiem co z resztą ciała. Mój mąż dziś stanął na wagę i się przeraził, bo przekroczył magiczną setkę, też twierdzi, że szedł z wagą w dół i czuje, że ma palce spuchnięte. Czy dlatego mógł u mnie się pojawić taki przyrost wagi???

Kto dziś wizytuje? Wszystkie dziewczyny mają już połówkowe za sobą?

W takim razie trzeba się pogodzić z pajączkami łobuzami ;)Śpię raczej na jednym albo drugim boku ale pieron wie czy w czasie snu na plecach plackiem nie leżę.Mam jak na razie w dwóch miejscach na górze nóg zobaczymy co będzie dalej.

Już wracam. Dostałam zastrzyk rozkurczowy w zadek i listę leków do wykupienia. Jak do rana nie odpuści to mam znowu jechać i już zostać na oddziale. Na usg wszystko ok mała 418g szyjka ok...

Powodzenia i oby ból przeszedł daj znać dobrze ze z małą wszystko dobrze;)

Ja dzis mialam doła

Dużo siły dla Ciebie Kochana :wink: Bardzo dobrze że nie jesteś tam sama masz z kim się spotkać i porozmawiać.

Trzymam kciuki za wizyty i życzę miłego dnia:(

reklama
Płomyk trzymam kciuki by wszystko się uspokoiło, daj znać co i jak.

Dziewczyny czy wy też jesteście spuchnięte? Bo mam wrażenie, że mam ręce spuchnięte, nie wiem co z resztą ciała. Mój mąż dziś stanął na wagę i się przeraził, bo przekroczył magiczną setkę, też twierdzi, że szedł z wagą w dół i czuje, że ma palce spuchnięte. Czy dlatego mógł u mnie się pojawić taki przyrost wagi???

Kto dziś wizytuje? Wszystkie dziewczyny mają już połówkowe za sobą?
U mnie opuchlizny brak a co do połówkowych badań już po ;)

Do góry