reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

@Jassmin
Miłość kraju nie wybiera Haha [emoji23] choć do Ameryki bym się wybrała....[emoji41] No ale mój Polak.. co zrobić [emoji23][emoji85]

Ja jutro muszę pamiętać, żeby nasikać do kubeczka, bo przecie trzeba dowieźć ten mocz... który zgubili w piątek [emoji58][emoji849]

Serdecznie zapraszam!!!! [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Od samego początku czuję się dobrze [emoji5]nie miałam żadnych mdłości, wymiotów czy bolących piersi. Jedynie senność mi dokuczała [emoji5] następna wizyta 6 sierpnia i mam nadzieję, że w końcu potwierdzi płeć. Ja sama mam przeczucie, że będzie dziewczynka [emoji2] już sporo ubranek kupiłam na dziewczynkę [emoji1][emoji1][emoji1] także oby płeć się potwierdziła [emoji5]a Twoje samopoczucie?
No to trzymam kciuki oby tak było! [emoji4] ja juz czuje się dobrze ale pierwsze 3 mce TRAGEDIA! Wszystko na raz aż tak, że stwierdziłam ze z synkiem to ja w ogóle nie byłam w ciąży [emoji23] ale teraz jest super [emoji41] ja idę 8.08 ale myślę że nic już się nie zmieni.

Płomyk który masz tydzień? I masz taki brzusio? U mnie nie wiele widac:( zaczynam się dolowac;(

Nie ma co sie porównywać [emoji28] moze tobie idzie w boczki i cm idą w pas cały, a Płomyk ma piłeczkę tylko.. ale nie martw sie, gwarantuje ci, ze prędzej czy pózniej będziesz narzekać, że brzuch już duży, nie możesz sie schylać, maz musi ci pomagać przy goleniu miejsc intymnych [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]wiec spoko, wszystko sie wyrówna [emoji10][emoji12]

Hej [emoji4]
Dziewczyny to nasze bobo robi nas w balona zaczyna kopac a jak ja czy maz przylozymy reke jest cisza i tak w kolko [emoji38][emoji38][emoji38] 21 tc dzisiaj
Zawsze! Albo wojuje, ze brzuch lata, a jak chce nagrac to cisza [emoji23] Jego starszy brat robil identycznie [emoji23]

Dziewczyny które miały już krzywą czy jeśli mam zrobić krzywa ,morfologie i jeszcze inne rzeczy z krwi to zrobią mi to na raz ? I naprawdę trzeba na tej krzywej siedzieć tam nie można sobie gdzieś pójść, pochodzić i wracać czy coś tylko tak 2 h tam siedzieć ? [emoji39]

reklama
Dziewczyny które miały już krzywą czy jeśli mam zrobić krzywa ,morfologie i jeszcze inne rzeczy z krwi to zrobią mi to na raz ? I naprawdę trzeba na tej krzywej siedzieć tam nie można sobie gdzieś pójść, pochodzić i wracać czy coś tylko tak 2 h tam siedzieć ? [emoji39]
Co prawda jestem przed krzywa, ale juz raz ja robilam w 1 ciazy. powinni zrobić bez problemu. A co do chodzenia to noestety nie wolno, bo moze zaburzac wynik. Tez mi bylo ciezko wysiedziec w 1 ciąży, ale jakas dobra gierka lub książka i trzeba przetrwac.

Do góry