reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Witam nowe mamusie, widzę, że dużo Was z poza Polski pisze :)
Ja sobie nie wyobrażam życia gdzie indziej, wycieczki są super, ale kocham nasz kraj i bardzo dobrze mi się tu żyje pod każdym względem :) W ogóle jak nas dużo się zrobiło!

Piękną pogodę mamy w ten weekend. Ja wczoraj starówka, pizza, lody, wypoczęłam, że hoho. Głównie psychcznie. Dobrze jest wyjść z domu i trochę odpocząć od tematów ciążowych.

reklama
Czuje sie teraz extra (w porownaniu z tym co bylo), dokuczaja mi tylko plecy chociaz brzuch mam malutki, ale afery nie robie :D
Pracuje, mam pracowac wstepnie do 26go pazdziernika, zobaczymy jak sie bede czula no i jak dlugo mlody pozwoli.
A jak to u Ciebie wyglada?
My czekamy na drugą córcie a ciąże znoszę gorzej niz poprzednią ale głównie przez problemy z blednikiem na początku ;)
A teraz tu zabili tam pociągnie ale jakoś daje rade. Spać tylko nie mogę a jak już zasnę to najlepiej do południa :p
Nie pracuje od marca jak wylądowała na laryngologii.

Maz wreszcie zaczął urlop to sobie odpocznę :)

Załączniki

• IMG_20180722_135205.jpg
    IMG_20180722_135205.jpg
    565,5 KB · Wyświetleń: 96
Witaj! Oczywiście ze zapraszamy [emoji4] ja również 23 tydz i 80% dziewczynka [emoji38] jak się czujesz?

Od samego początku czuję się dobrze [emoji5]nie miałam żadnych mdłości, wymiotów czy bolących piersi. Jedynie senność mi dokuczała [emoji5] następna wizyta 6 sierpnia i mam nadzieję, że w końcu potwierdzi płeć. Ja sama mam przeczucie, że będzie dziewczynka [emoji2] już sporo ubranek kupiłam na dziewczynkę [emoji1][emoji1][emoji1] także oby płeć się potwierdziła [emoji5]a Twoje samopoczucie?

Kurcze dziewczyny już nie wiem co jest grane. Nie dość że mi ten ból przy chodzeniu nie odpuszcza to jeszcze plecy dzisiaj bolą też po lewej stronie. I zauważyłam że od jakiegoś tygodnia nie czyje tych skurczy braxtona. Dobrze ze jutro mam jeszcze tą wizyte ale zaczynam się obawiać że zamiast do Krakowa pojadę do szpitala :(

Kurcze dziewczyny już nie wiem co jest grane. Nie dość że mi ten ból przy chodzeniu nie odpuszcza to jeszcze plecy dzisiaj bolą też po lewej stronie. I zauważyłam że od jakiegoś tygodnia nie czyje tych skurczy braxtona. Dobrze ze jutro mam jeszcze tą wizyte ale zaczynam się obawiać że zamiast do Krakowa pojadę do szpitala :(
Miejmy nadzieje że to tylko jakiś ucisk na nerw. Może zaleci jakieś masaże. Daj znać po wizycie.

reklama
Do góry