reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Witam nowe mamusie, widzę, że dużo Was z poza Polski pisze :)
Ja sobie nie wyobrażam życia gdzie indziej, wycieczki są super, ale kocham nasz kraj i bardzo dobrze mi się tu żyje pod każdym względem :) W ogóle jak nas dużo się zrobiło!

Piękną pogodę mamy w ten weekend. Ja wczoraj starówka, pizza, lody, wypoczęłam, że hoho. Głównie psychcznie. Dobrze jest wyjść z domu i trochę odpocząć od tematów ciążowych.

reklama
Czuje sie teraz extra (w porownaniu z tym co bylo), dokuczaja mi tylko plecy chociaz brzuch mam malutki, ale afery nie robie :D
Pracuje, mam pracowac wstepnie do 26go pazdziernika, zobaczymy jak sie bede czula no i jak dlugo mlody pozwoli.
A jak to u Ciebie wyglada?
My czekamy na drugą córcie a ciąże znoszę gorzej niz poprzednią ale głównie przez problemy z blednikiem na początku ;)
A teraz tu zabili tam pociągnie ale jakoś daje rade. Spać tylko nie mogę a jak już zasnę to najlepiej do południa :p
Nie pracuje od marca jak wylądowała na laryngologii.

Maz wreszcie zaczął urlop to sobie odpocznę :)

Załączniki

• IMG_20180722_135205.jpg
    IMG_20180722_135205.jpg
    565,5 KB · Wyświetleń: 99
Witaj! Oczywiście ze zapraszamy [emoji4] ja również 23 tydz i 80% dziewczynka [emoji38] jak się czujesz?

Od samego początku czuję się dobrze [emoji5]nie miałam żadnych mdłości, wymiotów czy bolących piersi. Jedynie senność mi dokuczała [emoji5] następna wizyta 6 sierpnia i mam nadzieję, że w końcu potwierdzi płeć. Ja sama mam przeczucie, że będzie dziewczynka [emoji2] już sporo ubranek kupiłam na dziewczynkę [emoji1][emoji1][emoji1] także oby płeć się potwierdziła [emoji5]a Twoje samopoczucie?

Kurcze dziewczyny już nie wiem co jest grane. Nie dość że mi ten ból przy chodzeniu nie odpuszcza to jeszcze plecy dzisiaj bolą też po lewej stronie. I zauważyłam że od jakiegoś tygodnia nie czyje tych skurczy braxtona. Dobrze ze jutro mam jeszcze tą wizyte ale zaczynam się obawiać że zamiast do Krakowa pojadę do szpitala :(

Kurcze dziewczyny już nie wiem co jest grane. Nie dość że mi ten ból przy chodzeniu nie odpuszcza to jeszcze plecy dzisiaj bolą też po lewej stronie. I zauważyłam że od jakiegoś tygodnia nie czyje tych skurczy braxtona. Dobrze ze jutro mam jeszcze tą wizyte ale zaczynam się obawiać że zamiast do Krakowa pojadę do szpitala :(
Miejmy nadzieje że to tylko jakiś ucisk na nerw. Może zaleci jakieś masaże. Daj znać po wizycie.

reklama
Do góry