Weronikakrz
Fanka BB :)
A bylas na wizycie jak to wyszlo ile tego rozwarcia powinni ci zalozyc szef na szyjkeCześć, jade do szpitala, bo szyjke mam 2cm I od srodka rozwarcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bylas na wizycie jak to wyszlo ile tego rozwarcia powinni ci zalozyc szef na szyjkeCześć, jade do szpitala, bo szyjke mam 2cm I od srodka rozwarcie.
Sorry szew [emoji3]A bylas na wizycie jak to wyszlo ile tego rozwarcia powinni ci zalozyc szef na szyjke
Bylam na wizycie 1,2cm. Od razu skierowanie do szpitala.A bylas na wizycie jak to wyszlo ile tego rozwarcia powinni ci zalozyc szef na szyjke
Ja tez się cieszę, że moja mama chce mi pomóc przy dziecku i chętnie się do niej przeniose na jakiś czas boję się tylko ,że będzie chciała mi dziecko wychowywać , robić wszystko za mnie albo narzucać jakieś rzeczy tłumacząc że ona tak robiła i było dobrze [emoji6] obyśmy doszły do porozumienia i była dla mnie wsparciem jakiego będę potrzebowaćna początku po kąpieli zakładaliśmy dziecku bawełnianą czapeczkę, i również wtedy jak leczyliśmy ciemieniuchę. Temat jak kąpać, jak ubierać, jak pielęgnować to indywidualna sprawa każdej z nas. W łazience podczas kąpieli na pewno będziemy mieli cieplutko. Spacery i wietrzenie mieszkań jestem za i jak najczęściej.
Co do pomocy, to ja np. bardzo sobie cenie to, że mieszkam z mamą. Bo wiem, że jak nie będę miała czasu to starszym dzieciom zawsze coś ugotuje a i nam pomoże jak trzeba. Skarb nie kobieta.
Ja też mam swojego lekarza w Krakowie, do którego Ty jeździsz?O to jesteś z Krakowa a gdzie będziesz rodzić ? Ja jestem z okolic Zakopanego ale do lekarza jeżdżę do Krakowa i tam też chce rodzić
Trzymam kciuki bedzie dobrze daj znac co i jak po badaniachBylam na wizycie 1,2cm. Od razu skierowanie do szpitala.
Mowiła, że warto. Są np wady, które można rozpoznać dopiero w 3 trymestrze.Powiedzieli Ci, że warto? Wiesz może czym ono się różni od połówkowego? Zaraz też się zabiorę za szukanie informacji
Dziewczyny jak to u was jest z badaniami krew,mocz itp ? Ja miałam robione raz odkąd jestem w ciąży. Krew , mocz ,i oznaczenie grupy krwi . Jutro idę do lekarza chciałabym zrobić wszystkie badania z racji nieprawidłowości jakie wyszły u innego lekarza na połówkowych dajcie znać jakie badania powinnam zrobić. Jestem 22+3 . Mój lekarz ostatnio nie kazał mi robić badań bo ostatnie wyszły dobrze i czuje się dobrze więc po co... ehh... Ale ja chce się uspokoić
Dobrze. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze, chociaz mam co chcialam. Tak oanikowalam to reraz mam.Trzymam kciuki bedzie dobrze daj znac co i jak po badaniach
Pije 3-4 razy w tygodniu ale ja bardzo mocna lubię więc czasem sobie zmieszam z bezkofeinowa.
Powiem wam ze zadowolona jestem ciuszki mniej więcej gotowe, zrobiłam mega zamowienie w gemini aptece i mam już wszystko kosmetyczno/pielęgnacyjne. Jeszcze trochę rzeczy dla mnie jak staniki, koszule, łóżko, fotele i wanienka i mniej więcej jestem gotowa. Patrząc na tempo w jakim rosnę będę mogła leżeć brzuchem do góry od września