Płomyk*
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Dita_333 nikt nie twierdzi że jesteś gorsza. kp a mm to temat rzeka ale nikt tu nikogo nie osądza. mi po prostu było dane kp i spoko bo kasy na mm nie wydawałam ale jakbym nie miała czym to trudno. mnie mama karmiła mm i też się nie przekręciłam
Dzieki Wam za pomoc ! Wiem,że mam mnóstwo czasu, ale wolałam się doradzić doświadczonych kobiet i wszystko sobie spisać [emoji5] wózek i łóżeczko wiadomo,że kupie na końcówce ale reszte chciałabym powoli kupować po kilka rzeczy miesięcznie żeby nie odrazu wszystko [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja żałuje że nikt mi wczesniej nie powiedział o kleiku , no i o tym ze on tuczy . Szybciej bym córce podała . A tak czekałam do 6 miesiącaJa nie chciałam krytykować nikogo z powodu mm, są różne sytuacje, często brakuje wsparcia laktacyjnego. Natomiast wg. mojej wiedzy podanie kleiku, czy czegokolwiek innego oprócz kp/mm może być szkodliwe, ale nie wiem, może jest jakiś lekarz, który o tym zadecydował z jakiegoś powodu. Piszę to raczej dla przyszłych mam, bo naprawdę warto mieć wiedzę, nie chcę nikogo krytykować. Mamy jeszcze naprawdę dużo czasu do wyprawki. Ja miałam laktator od siostry, zresztą wiele ciuszków też. Z tego, bo wiem, to chyba da się wypożyczyć laktator z niektórych szpitali, ale trzeba to sprawdzić, w każdym razie na początku może uratować, jak ma się nawał. Miałam też chustę i leżaczek bujaczek i one mi pomagały, jak moje dziecko chciało być non stop przy mnie, a ja chciałam coś zrobić w kuchni.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć , nie śmiało ale dołączam . Termin jaki pokazuje internet to 19 Listopada :-)
Napisane na LIVE4_KM0438 w aplikacji Forum BabyBoom