reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mi pielęgniarka z przychodni, jak byłam w 14tc na badaniu krwi, powiedziała, że raczej nie zaleca się tej cytrynowej glukozy i teraz nie wiem czy jak przyjdę z cytrynową to powie, że mi nie zrobi czy jak. Będę musiała zadzwonić do przychodni najwyżej i dopytam jaką glukozę kupić. Ja za 2 tyg robię :) zostawię sobie jeszcze 1,5tyg przed wizytą w zapasie jakby nie wyszło za pierwszym razem :D

reklama
Masakra :sad: jakiś starszy pan już był??
Właśnie nie. Miał koło 50. Niesamowity człowiek z ogromną wiedzą i pasją. Chociaż był dla mnie nowo poznaną osobą, to nie mogę sobie z tym poradzić. Cały czas o tym myślę.
Z drugiej strony martwię się co teraz ze mną i maleńką. Zaproponowano mi przejęcie przez inna lekarkę, która pracowała razem z moim lekarzem w tym samym szpitalu. Zgodziłem się i zobaczę jak będzie. Sprawdziłam ją na "Znany lekarz" i ma dobre opinie. Mimo wszystko martwię się bo ciężko jest znaleźć kompetentnego lekarza.
Mam l4 do 16 lipca, a wizytę do nowej lekarki mam na 18. Ma mi wypisać l4 wstecz.
Nie ma co, nie najlepiej zaczęłam dziś swoje urodziny.

Właśnie nie. Miał koło 50. Niesamowity człowiek z ogromną wiedzą i pasją. Chociaż był dla mnie nowo poznaną osobą, to nie mogę sobie z tym poradzić. Cały czas o tym myślę.
Z drugiej strony martwię się co teraz ze mną i maleńką. Zaproponowano mi przejęcie przez inna lekarkę, która pracowała razem z moim lekarzem w tym samym szpitalu. Zgodziłem się i zobaczę jak będzie. Sprawdziłam ją na "Znany lekarz" i ma dobre opinie. Mimo wszystko martwię się bo ciężko jest znaleźć kompetentnego lekarza.
Mam l4 do 16 lipca, a wizytę do nowej lekarki mam na 18. Ma mi wypisać l4 wstecz.
Wszystkiego najlepszego ile to juz konczysz lat i znak zodiaku rak bardzo fajni ludzie sa z tego znaku

Piorunem to takie czekanie i że na godzinę oO też by miała gdzieś ale chyba w pl to norma :(... jeszcze w tym stanie ..a co do tego przekładania to zagadaj że czemu. Jak to . I że inny termin nie wchodzi w grę. Tym bardziej bez sensu jeśli np. tak jak połówkowe musi być w tych konkretnych tygodniach LOL no naprawdę niepoważne to jest
Ciekawe jak by to działało w drugą stronę??
U mnie przekładanie w drugą stronę zadziałało dobrze :) W Rudzie Śląskiej nie robili problemu i przesunęli mi połówkowe na 23.07. Udanego wypoczynku :)

Dziękuję :happy:. 34 urodziny.
Wszystkiego najlepszego :)

Czy ktoras z Was moze polecic jakis fajny hotel,hostel,pensjonat,domek itd nad morzem, blisko trojmiasta? Przyjazne dla rodzin z malym dzieckiem.

Wszystkiego najlepszego! I potwierdzam - rak to super znak! Ja mam urodziny jutro [emoji6][emoji41]

reklama
Widzę napadłyście na Lidla i dla mnie nic nie zostało :p A chciałam kupić kilka pajacyków.
Co do krzywej to miałam już wcześniej, bo ciągle mi wychodziło 95 na czczo. Wypiłam bez kombinowania zwykłą, i w sumie najgorsza potem była senność w poczekalni ;)
Jeśli chodzi o włosy, to wszędzie czytam, że w ciąży to się wzmacniają, a wypadają po... No mi to lecą teraz. Niby nie ma tragedii, ale jednak za każdym razem szczotka pełna. Jak pracowałam to nie w głowie mi były wcierki, maseczki i cuda, ale teraz zamierzam nakładać drożdże. Kiedyś świetnie się u mnie sprawdziły.
No i dziś miałam obronę. W końcu mam to za sobą. Boję się tylko, czy nie za dużo stresu dla maluszka :/

Do góry