reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dzień dobry, chciałabym się przywitać na forum listopadowych mamusiek. Dziewczyny - muszę się przyznać, że jestem z Wami właściwie od lutego. Ciekawe wpisy i wiele fajnych pomysłów mi podsunęłyście, także bardzo Wam dziękuję.
Termin mam na 15.11, czekam teraz na połówkowe USG w przyszłym tygodniu (przeczucie, że chłopiec). Nie śledziłam wszystkich Waszych wpisów, także pytanie czy któraś z Was ma chorobę Hashimoto?

reklama
Witajcie gratulacje wczorajszych wizyt ;)
U mnie Johnson w ogóle się nie sprawdził :( Strasznie uczulał.. Dla mnie prze-reklamowy, od teściowej dostałam, to sprawdziłam...Masakra. Później weszłam na neta i dużo takich opinii było, moje siostry też nie używały z tego powodu...Ale może zmienili skład albo coś i jest lepiej, to był 6lat temu ;) A ten linomag pod pieluszkę, nie do twarzy? ;)

Dzxiewczyny dobrze piszą, będzie ok! Nie myśl teraz o tym, bo szkoda twoich nerwów! :tak: Zobaczysz, że za 3tygodnie będzie lepiej ;)

To z ochota na sex miałaś/masz jak ja :rolleyes: Czyli nie jestem jakaś inna :laugh2:
Sudocremem tez smarowałam pupę Jaśka, właśnie odkąd był większy. Wystarczy posmarować raz na jakiś czas i pupa cudo haha8-):-D
Linomag Bobo A+B poleciła go położna w szpitalu kupiłam wypróbowałam i smarowałam nim syna.
Dziewczyny napisałam co ja używałam i u mnie się sprawdziło.Zobaczymy jak urodzi się dzidzia może drugiemu synowi nie spasuje to czy tamto to będziemy próbować co innego.
Każda z Nas może powiedzieć że to szajs to przereklamowane to takie czy owakie...Ile osób tyle opinii tak jest ze wszystkim czy to kosmetyki zakup wózka itp...
Każdy kupi i zrobi jak uważa ja się podzieliłam tym co używałam i u mnie było ok z miłą chęcią poczytam co u Was się sprawdziło :wink:
Powodzenia na wizytach i życzę miłego dnia :tak:

Dusia jeśli on nie mógł dokładnie zobaczyć serduszka to o tej nieprawidłowości nie powinien wspomnieć a upewnić się samemu na następnej wizycie i dopiero wtedy ewentualnie zaczac temat. Po co to straszenie przy złej widoczności . Także ja czuje że powinno być dobrze
Ja te czekalam 2 tyg n kolejny scan bo do konca nie widziała wszystkiego co do serduszka ze względu na pozycje dziecka. Trzymam kciuki:)

Ja myślę, że postąpiłby nieuczciwie nie mówiąc o tym, zwłaszcza, że z tego co zrozumiałam nie jest lekarzem prowadzącym?

Moja lekarka na wczorajszej rutynowej wizycie oglądała serduszko bardzo długo i właśnie nie powiedziała mi dlaczego, tylko że nie wszystko widzi. To nie było jeszcze połówkowe, ale i tak czuję się z tą niewiedzą nie najlepiej, bo chociaż staram się być spokojną to i tak różne scenariusze przychodzą do głowy...

Dzień dobry, chciałabym się przywitać na forum listopadowych mamusiek. Dziewczyny - muszę się przyznać, że jestem z Wami właściwie od lutego. Ciekawe wpisy i wiele fajnych pomysłów mi podsunęłyście, także bardzo Wam dziękuję.
Termin mam na 15.11, czekam teraz na połówkowe USG w przyszłym tygodniu (przeczucie, że chłopiec). Nie śledziłam wszystkich Waszych wpisów, także pytanie czy któraś z Was ma chorobę Hashimoto?

Jak chcesz zostać i się udzielać to mogę wpisać cię do tabelki, chcesz?;)
A do tej pory bobas się jeszcze nie ujawnił? nawet podejrzenia nie było? czasami tak lepiej, bo jak się za wcześnie pozna to później lekarze czasami zmienają zdanie, jak widać było u nas na forum w kilku przypadkach :)

Witajcie gratulacje wczorajszych wizyt ;)

Linomag Bobo A+B poleciła go położna w szpitalu kupiłam wypróbowałam i smarowałam nim syna.
Dziewczyny napisałam co ja używałam i u mnie się sprawdziło.Zobaczymy jak urodzi się dzidzia może drugiemu synowi nie spasuje to czy tamto to będziemy próbować co innego.
Każda z Nas może powiedzieć że to szajs to przereklamowane to takie czy owakie...Ile osób tyle opinii tak jest ze wszystkim czy to kosmetyki zakup wózka itp...
Każdy kupi i zrobi jak uważa ja się podzieliłam tym co używałam i u mnie było ok z miłą chęcią poczytam co u Was się sprawdziło :wink:
Powodzenia na wizytach i życzę miłego dnia :tak:

Nie chciałam cię urazić, jak to to odebrałaś to przepraszam :( :sorry:
Po prostu tak mi się nasunęło, bo jak piszesz, każda pisze o własnych doświadczeniach, to napisałam o swoich i tyle :) Ale i mam i dzieci, tyle opinii, także spoko :) :yes:

Cześć dziewczyny ! Chyba zaczne zaglądać częściej w końcu bo wczoraj dostałam l4 gdyż łożysko mam nisko... Co prawda w normie jeszcze ale pani doktor kazała sie oszczędzać.Dziś jeszcze jestem w pracy ale od poniedziałku mam wolne i nie mam pojęcia co ja bede robić z czasem [emoji33]

reklama
Cześć dziewczyny ! Chyba zaczne zaglądać częściej w końcu bo wczoraj dostałam l4 gdyż łożysko mam nisko... Co prawda w normie jeszcze ale pani doktor kazała sie oszczędzać.Dziś jeszcze jestem w pracy ale od poniedziałku mam wolne i nie mam pojęcia co ja bede robić z czasem [emoji33]
Leniuchowac! :D

Do góry