reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dzień dobry, chciałabym się przywitać na forum listopadowych mamusiek. Dziewczyny - muszę się przyznać, że jestem z Wami właściwie od lutego. Ciekawe wpisy i wiele fajnych pomysłów mi podsunęłyście, także bardzo Wam dziękuję.
Termin mam na 15.11, czekam teraz na połówkowe USG w przyszłym tygodniu (przeczucie, że chłopiec). Nie śledziłam wszystkich Waszych wpisów, także pytanie czy któraś z Was ma chorobę Hashimoto?

reklama
Witajcie gratulacje wczorajszych wizyt ;)
U mnie Johnson w ogóle się nie sprawdził :( Strasznie uczulał.. Dla mnie prze-reklamowy, od teściowej dostałam, to sprawdziłam...Masakra. Później weszłam na neta i dużo takich opinii było, moje siostry też nie używały z tego powodu...Ale może zmienili skład albo coś i jest lepiej, to był 6lat temu ;) A ten linomag pod pieluszkę, nie do twarzy? ;)

Dzxiewczyny dobrze piszą, będzie ok! Nie myśl teraz o tym, bo szkoda twoich nerwów! :tak: Zobaczysz, że za 3tygodnie będzie lepiej ;)

To z ochota na sex miałaś/masz jak ja :rolleyes: Czyli nie jestem jakaś inna :laugh2:
Sudocremem tez smarowałam pupę Jaśka, właśnie odkąd był większy. Wystarczy posmarować raz na jakiś czas i pupa cudo haha8-):-D
Linomag Bobo A+B poleciła go położna w szpitalu kupiłam wypróbowałam i smarowałam nim syna.
Dziewczyny napisałam co ja używałam i u mnie się sprawdziło.Zobaczymy jak urodzi się dzidzia może drugiemu synowi nie spasuje to czy tamto to będziemy próbować co innego.
Każda z Nas może powiedzieć że to szajs to przereklamowane to takie czy owakie...Ile osób tyle opinii tak jest ze wszystkim czy to kosmetyki zakup wózka itp...
Każdy kupi i zrobi jak uważa ja się podzieliłam tym co używałam i u mnie było ok z miłą chęcią poczytam co u Was się sprawdziło :wink:
Powodzenia na wizytach i życzę miłego dnia :tak:

Dusia jeśli on nie mógł dokładnie zobaczyć serduszka to o tej nieprawidłowości nie powinien wspomnieć a upewnić się samemu na następnej wizycie i dopiero wtedy ewentualnie zaczac temat. Po co to straszenie przy złej widoczności . Także ja czuje że powinno być dobrze
Ja te czekalam 2 tyg n kolejny scan bo do konca nie widziała wszystkiego co do serduszka ze względu na pozycje dziecka. Trzymam kciuki:)

Ja myślę, że postąpiłby nieuczciwie nie mówiąc o tym, zwłaszcza, że z tego co zrozumiałam nie jest lekarzem prowadzącym?

Moja lekarka na wczorajszej rutynowej wizycie oglądała serduszko bardzo długo i właśnie nie powiedziała mi dlaczego, tylko że nie wszystko widzi. To nie było jeszcze połówkowe, ale i tak czuję się z tą niewiedzą nie najlepiej, bo chociaż staram się być spokojną to i tak różne scenariusze przychodzą do głowy...

Dzień dobry, chciałabym się przywitać na forum listopadowych mamusiek. Dziewczyny - muszę się przyznać, że jestem z Wami właściwie od lutego. Ciekawe wpisy i wiele fajnych pomysłów mi podsunęłyście, także bardzo Wam dziękuję.
Termin mam na 15.11, czekam teraz na połówkowe USG w przyszłym tygodniu (przeczucie, że chłopiec). Nie śledziłam wszystkich Waszych wpisów, także pytanie czy któraś z Was ma chorobę Hashimoto?

Jak chcesz zostać i się udzielać to mogę wpisać cię do tabelki, chcesz?;)
A do tej pory bobas się jeszcze nie ujawnił? nawet podejrzenia nie było? czasami tak lepiej, bo jak się za wcześnie pozna to później lekarze czasami zmienają zdanie, jak widać było u nas na forum w kilku przypadkach :)

Witajcie gratulacje wczorajszych wizyt ;)

Linomag Bobo A+B poleciła go położna w szpitalu kupiłam wypróbowałam i smarowałam nim syna.
Dziewczyny napisałam co ja używałam i u mnie się sprawdziło.Zobaczymy jak urodzi się dzidzia może drugiemu synowi nie spasuje to czy tamto to będziemy próbować co innego.
Każda z Nas może powiedzieć że to szajs to przereklamowane to takie czy owakie...Ile osób tyle opinii tak jest ze wszystkim czy to kosmetyki zakup wózka itp...
Każdy kupi i zrobi jak uważa ja się podzieliłam tym co używałam i u mnie było ok z miłą chęcią poczytam co u Was się sprawdziło :wink:
Powodzenia na wizytach i życzę miłego dnia :tak:

Nie chciałam cię urazić, jak to to odebrałaś to przepraszam :( :sorry:
Po prostu tak mi się nasunęło, bo jak piszesz, każda pisze o własnych doświadczeniach, to napisałam o swoich i tyle :) Ale i mam i dzieci, tyle opinii, także spoko :) :yes:

Cześć dziewczyny ! Chyba zaczne zaglądać częściej w końcu bo wczoraj dostałam l4 gdyż łożysko mam nisko... Co prawda w normie jeszcze ale pani doktor kazała sie oszczędzać.Dziś jeszcze jestem w pracy ale od poniedziałku mam wolne i nie mam pojęcia co ja bede robić z czasem [emoji33]

reklama
Cześć dziewczyny ! Chyba zaczne zaglądać częściej w końcu bo wczoraj dostałam l4 gdyż łożysko mam nisko... Co prawda w normie jeszcze ale pani doktor kazała sie oszczędzać.Dziś jeszcze jestem w pracy ale od poniedziałku mam wolne i nie mam pojęcia co ja bede robić z czasem [emoji33]
Leniuchowac! :D

Do góry