Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Dziewczyny was tez tak boliczesto glowa ? Mnie co dziennie ostatnio boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój tylko raz badał na fotelu, jak miałam plamienia i bóle.Wasi lekarze badają was na fotelu podczas każdej wizyty? Pytam bo mój ostatnio dopiero pierwszy raz badał szyjkę a raczej coś na kształt tego bo badanie trwało mniej niż 30 sekund [emoji45]
Najgorsze jest to ze ja tp widze ze pytam sie wszystkim dookola, a Robie I mysle co chce... a pozniej jak zrobie inaczej to mysle czy dobrze zrovilam I tak w kolko.. ide od pon na terapie bo mi przesuneliHa tez tak mam. Jak się czymś zamartwiam to brak apetytu hehe ale teraz już nie myślę tylko o sobie także
Ciężko jest pomóc osobie która słuchajac lekarza.. czytają co mają do powiedzenia forumowiczki i tak idziesz swoim tokiem myślenia .
Staraj się odżywiać zdrowo . Bo inaczej wyniki będą się pogarszać a chyba nie zależy ci na tym by na wszystko łykać pigulki ?
Poza tym właśnie normy dla kobiet w ciąży się inne
Normalnie potrzebujesz jakiegoś wsparcia. Psychologa bo sobie szkodzisz dziewczyno takim myśleniem
Ja rejestrujac się na polowkowe do tego lekarza od prenatalnych pytałam czy to usg tylko przez brzuch i pani w rejestracji powiedziała, że tak.Dziewczyny prenatalne połówkowe jeśli mam specjalisty to też będę mieć dopchwowwe jeśli mam to u swojej gin?
A ktory tydzien juz masz?Hej, ja po wizycie. Od poczatku ciazy mam 7 kg na plusie (w pierwszej ciazy na tym etapie mialam 10 [emoji85])dzis tylko badanie na samolocie-szyjka dluga, zamknieta, brzuch ok i skierowanie na morfologie, slodki napoj [emoji85] i hbs chyba, nie umiem rozczytac [emoji23] kolejna wizyta za 3 tygodnie
Moj na każdej wizycie bada szyjkę a później dopiero usgWasi lekarze badają was na fotelu podczas każdej wizyty? Pytam bo mój ostatnio dopiero pierwszy raz badał szyjkę a raczej coś na kształt tego bo badanie trwało mniej niż 30 sekund [emoji45]
Za małą dawkę bierzesz skoro spada.A jeslibedzie to w normie to co moze oznaczax ta niska hemoglobina? Mialam wuzsza na poczatku ciazy 11,7 I lekarz juz dal I tak spadlq wiec nie wiem
Byłaś ostatnio u psychologa/psychiatry?Dziewczyny znowu mam zle myslii... juz nie umiem ich odganiac.. ze cos sie stanie znowu. Boze. Wszystko jest ok, a ja mam ciagle mysli, ze jednak cos I niedlugo umre.. znowu mam ta glupia nerwice I depresje. Oststnio wie poplakalam z, nerwow I stwierdzilam, ze lepiej jakby mnie nir bylo...