Korkowa
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje za wizyty super wiadomości
Wózek bardzo fajny my też taki mamy gondola cieplejsza niż w pozostałych spacerówka fajna mój syn który ma 104 cm.jeszcze czasem lubi powozić dupcie i bez problemu mieści się w nim.Śpiworek który jest w zestawie to jest do spacerówki.Wózek jest u dziadków teren górzysty i bez problemu zdaje swoją rolę Spacerówka lekka prosta do składania jak to mówię do auta zakupiliśmy Espiro i również syn jeszcze się w niej mieści
Czytam o Waszych różnych dolegliwościach i współczuję ale trzymam kciuki aby szybko odeszły w zapomnienie
Trzymam kciuki kto dziś jeszcze wizytuję i miłego dnia.
Pielgrzymki bardzo dobrze powiedziane Było Nas 6 rodzących jedna sala rodzinna a 4 kobiety z osobami towarzyszącymi.Pozostała trójka na wspólnej sali i mieliśmy biwakŻe niby na sali porodowej miałaś pielgrzymkę rodzin oO gdzie to tak robią? Lol
Ja mam dość blisko do producenta baby design, ale oni jak na złość nie prowadzą u siebie sprzedaży. Życzę, żeby się wózek dobrze sprawował
To ja bym się ZUSem nie przejmowała
Wózek bardzo fajny my też taki mamy gondola cieplejsza niż w pozostałych spacerówka fajna mój syn który ma 104 cm.jeszcze czasem lubi powozić dupcie i bez problemu mieści się w nim.Śpiworek który jest w zestawie to jest do spacerówki.Wózek jest u dziadków teren górzysty i bez problemu zdaje swoją rolę Spacerówka lekka prosta do składania jak to mówię do auta zakupiliśmy Espiro i również syn jeszcze się w niej mieści
Czytam o Waszych różnych dolegliwościach i współczuję ale trzymam kciuki aby szybko odeszły w zapomnienie
Trzymam kciuki kto dziś jeszcze wizytuję i miłego dnia.