Jakoś nie.. 6 tyg tam, tydz albo dwa tu, w tamtej pracy zimę całą w domu. Teściowa nie jest zła ale idealna też nie, chciałaby żeby wszystko było tak jak ona to widzi. Na ciuszki za wcześnie, zjedz to, kup takie a nie inne. Ale nie jest tragicznie, teraz za dużo czasu wolnego to i za dużo na myślenie.. Jeszcze kupa czasu a ja już myślę jak to rozwiązać z chrzestem. Jak już wspominałam rodzeńswto to no nie oszukujmy się alkoholicy. Brata nie chce widzieć bo wiele wyrządził złego w moim życiu no ale siostra.. Charakter ciężki, do tego alkohol.. Jak mieszkaliśmy w mieście to wiele razy były sytauacje że przychodziła pijana, a ja mam poprostu uczulenie na alkoholików bo zniszczyło to całe moje dzieciństwo i późniejsze lata. No i co robić? Zapraszać ją, nie Zapraszać? A jak będzie mnie później nachodziła i to nie w moim domu albo co gorsza przyjdzie pijana na chrzest?Przytulam mocno. Faktycznie skumulowalo się u Ciebie. Mam nadzieję że chociaż teściową jest wspierająca. Myślałaś o wyjeździe z mężem za granice?
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Roksana! Jak wrzucasz wyniki badan, to zakryj dane! W internecie nic nie ginie i sa rozni ludzie!
Masz chyba ciążową anemię z tego co widać. Ja w 1wszej ciąży dostałam tardyferon na żelazo i pomógł podnieść wartości hemoglobiny np. A czujesz się jakoś senna, osłabiona?Nie wiem co robic reraz, bo nie ma juz miejsc u lekarza...
Kelyana
Fanka BB :)
Wyglada spoko CRP niskie wiec infekcja wykluczona. Twoje bóle to pewnie jakieś rozciągania macicy itp. Na pewno warto pomyśleć o suplementacji żelaza - tu Ci ginekolog doradzi co i jak. Mi tez zaczęła hemoglobina lecieć i biorę chelafer.Dziewczyny dostalam wyniki z morfologia,crp,ob I mam takie:
Tylko martwi mnie to, ze ja nadal czuje dyskomfort w podbrzuszu w nocy jak sie przebudzilam to I dotknelam podbrzusza to bolalo nudnosci mam I malo jem,mniej niz wczesniej.Zapisz się na jutro. Jedli chodzi o OB nie ma się co przejmowac.
Podwyższone OB występuje fizjologicznie (naturalnie) u kobiet w ciąży od około 10. tygodnia, w czasie sześciotygodniowego połogu i podczas miesiączki. Wykonywanie w tym czasie badania OB jest bezcelowe, ponieważ wynik nie jest miarodajny. OB podwyższone jest też u kobiet stosujących antykoncepcję hormonalną.
Kelyana
Ciężko Ci widać ale pamiętaj ze tu możesz zawsze się wygadać. Mam nadzieje ze Twój facet stanie na wysokości zadania i wszystko się ułoży.Ja też ostatnio gorzej śpie, coś mnie gryzło no i dzisiaj się okazało że być może mój nie wróci 13 lipca a dopiero gdzieś na 25 sierpnia a pojechał gdzieś około 20. 06. Siedzę i gryze wargi żeby się nie rozwyć przy teściowej. Jesteśmy razem 6 lat ale w tamtym roku przeszliśmy mega kryzys, zawiódł moje zaufanie i od tamtej pory boję się o każdy dzień. A tu jeszcze ciąża tak szybko, gdzie moje zaufanie do niego spadło do zera i nie podnosi się wcale. Rok temu w kwietniu zamieszkaliśmy razem w bloku, nagle wszystko zaczęło się sypać bo sam musiał ogarnąć opłaty itd, całe życie na wsi i nie odnalazł się w mieście, skończyło się na tym że mnie zdradził i nie miał zamiaru nawet się przyznać. Ciężko to przeszłam, potem moja mama zachorowała, rak - 50 lat i zmarła w miesiąc, przenieśliśmy się do jego rodziców do domu. Kłótnie ustały ale gdzieś tam z tyłu zawsze jest pamięć o tym co zrobił.. No i tak Siedzę sama praktycznie, dwie siostry daleko a pozostałe rodzeństwo w domu to brat alkoholik, siostra chora na depresje i też już nieźle wciągnięta w alkohol. Jest mi bardzo ciężko ale gdzieś mam nadzieję że to wszystko będzie miało jakoś ręce i nogi.. [emoji15]
Mirakulum
Niby tak ale np. mój syn spał już w małym lozeczku z ochraniaczAmi z boku od skończenia roczku heheAle drewniane łóżko jest do 3 lat...to chyba nie tak na krótko? Rozumiem kosz Mojżesza czy kołyskę - one chyba do pół roku są, a kosztują tyle co łóżeczka, albo i więcej...
Wiem też że są takie co się rozkładają właśnie do normalnego łóżka youuhuuu
Jeśli będę potrzebować to trafi mi się coś za grosze w b. Dobrym stanie jak nie idealnym. Tutaj od groma odsprzedaży dla bobasów .
Tak. Mam tardyferon I biore I nic.Masz chyba ciążową anemię z tego co widać. Ja w 1wszej ciąży dostałam tardyferon na żelazo i pomógł podnieść wartości hemoglobiny np. A czujesz się jakoś senna, osłabiona?
Tez go brałam w pierwszej ciąży przy podobnych wynikach i zdecydowanie pomógł. Nie są złe te wyniki, spokojnie [emoji4]Masz chyba ciążową anemię z tego co widać. Ja w 1wszej ciąży dostałam tardyferon na żelazo i pomógł podnieść wartości hemoglobiny np. A czujesz się jakoś senna, osłabiona?
reklama
A ob? A nudnosci jak mam I czemu tylko z prawej strony? ;/Wyglada spoko CRP niskie wiec infekcja wykluczona. Twoje bóle to pewnie jakieś rozciągania macicy itp. Na pewno warto pomyśleć o suplementacji żelaza - tu Ci ginekolog doradzi co i jak. Mi tez zaczęła hemoglobina lecieć i biorę chelafer.