20 tc i 5 kg na plusie. Powinnam między 4 a 6 wiec chyba dobrze [emoji6]Hej dziewczyny[emoji5]
A powiedzcie jak z Waszymi wagami...bo mi się wydaje że już mi się za dużo przytyło jestem w 21 tyg i mam już 5kg więcej ehhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20 tc i 5 kg na plusie. Powinnam między 4 a 6 wiec chyba dobrze [emoji6]Hej dziewczyny[emoji5]
A powiedzcie jak z Waszymi wagami...bo mi się wydaje że już mi się za dużo przytyło jestem w 21 tyg i mam już 5kg więcej ehhh
Startowałam z wagą 97 kg. Schudłam do 95 i taką mi gin zapisał w 8 tygodniu ciąży. W 15tym tygodniu 23 maja 98, 5 czyli wg niego 3,5 kg ale od wagi wyjściowej 1,5kg.Hej dziewczyny[emoji5]