reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Witajcie kto dzis wizytuje ja o 11.20 i o 9 rano mam lekarza zakladowego zobaczymy czy bedzie robic jakies problemy
A ja wam zazdroszcze ze macie roczny urlop maciezynskim u nas tylko 10 tygodni a pozniej do roboty ja sobie niewyobrazam jak ja wroce do pracy jak bedzie miala 2.5 miesiaca zobaczymy jak to wyjdzie w praniu

Cześć ja nie spie od 5 rano wstalam na siku i patrze krew jakies plamienie tak sie przestraszylam bo przeciez Pani Doktor mowila ze lozysko nisko . Pojechalismy na izbe przyjec Pani Doktor mnie zbadala i wszystko jest ok lozysko wysoko, szyjka dluga. Powiedziala ze moze jakis krwiaczek byl i pękł , albo po prostu szyjka jest cienka. Na pewno nie jest to zwiazane z lozyskiem . Co ta moja ginekolog nawymyslala nie wiem...

Cześć ja nie spie od 5 rano wstalam na siku i patrze krew jakies plamienie tak sie przestraszylam bo przeciez Pani Doktor mowila ze lozysko nisko . Pojechalismy na izbe przyjec Pani Doktor mnie zbadala i wszystko jest ok lozysko wysoko, szyjka dluga. Powiedziala ze moze jakis krwiaczek byl i pękł , albo po prostu szyjka jest cienka. Na pewno nie jest to zwiazane z lozyskiem . Co ta moja ginekolog nawymyslala nie wiem...

To dobrze, że pojechałaś i że z maluchem ok, dawno miałas to badanie kiedy lekarka mówiła o łożysku nisko?

Dzień dobry, powodzenia na wizytach i miłego poniedziałku.
Ja mam wizytę w środę i już nie mogę się doczekać, bo będzie usg:)
@Weronikakrz a potem są u Was jakieś żłobki dla takich maluszków?

Dzień dobry, powodzenia na wizytach i miłego poniedziałku.
Ja mam wizytę w środę i już nie mogę się doczekać, bo będzie usg:)
@Weronikakrz a potem są u Was jakieś żłobki dla takich maluszków?
Tak ale lepiej opiekunke w domu ma niewiecej jak 5 dzieci i wszystko przystosowane dla maluszkow niemoze miec np 2 dzieci ponizej 6 miesiecy no i z godzinami mozna sie dogadac

Witajcie kto dzis wizytuje ja o 11.20 i o 9 rano mam lekarza zakladowego zobaczymy czy bedzie robic jakies problemy
A ja wam zazdroszcze ze macie roczny urlop maciezynskim u nas tylko 10 tygodni a pozniej do roboty ja sobie niewyobrazam jak ja wroce do pracy jak bedzie miala 2.5 miesiaca zobaczymy jak to wyjdzie w praniu

Weronika ja na dzień dzisiejszy nie myślę o tym, że trzeba będzie wrócić do pracy.
Ale współczuję, że masz tylko 2,5 mca z maluszkiem.
A możesz nie wiem, wrócić na pół etatu?
jak to wygląda?
Są jakieś żłobki? pomoc?

Żaneta też bym się wystraszyła, dobrze, że pojechałaś i Cię uspokoili na IP.
Ale,że tamta doktor mówi nisko, dziś wysoko.
Chyba,że się podniosło.
Ile dni minęło od tamtej wizyty?
To dziś odpoczywaj i nie przemęczaj się.

Miłego dnia dziewczyny, znowu miałam koszmarne sny, ale to chyba tak będzie jeszcze przez najbliższe 16 tygodni.
Trzymam kciuki za wizytujące i dajcie znać, co i jak.

reklama
Do góry