Majacyr jak dziecko może nie wiedzieć że jest po drugiej stronie??
Przepraszam, ale dla mnie to jakaś głupota haha. Jedyne czym różni się dziecko urodzone sn a cc to tym, że sn dziecko jest wymeczone i wymordowane bo gin mi mówił że kosztuje je wiele więcej sił i wysilku niż mama rodzaca a cc wyjmuja z brzuszka jak ksieciunia zadowolonego bo w pełni sił itd. To jest jedyna różnica. Moja koleżanka urodziła synka sn 2 miesiące później niż ja swojego cc. Kajtus zatrzymał się w rozwoju na 9cio miesięcznym dziecku jeśli chodzi o psychikę, no po prostu bobo a mój Natek mam wrażenie że czasami jest cwanszy niż my i robi sobie z nas jaja. Wszystko rozumie, dużo już mówi, wszystko co chce zakomunikuje w taki sposób że obca osoba skapnie się o co mu chodzi, no w ogóle rozwinięty jest mega, nie spodziewałam sie że niespełna 2letnie dziecko może być takie mądre i nie jest to opinia moja bo jestem mama i uważam że moje dziecko jest naj ale mówią mi to wszyscy dookoła łącznie z mama Kajtka. I jak tu ma się to co piszą lub mowia dziewczyny, które uważają że dziecko po cc gorzej się chowa itp itd. No nie zgadzam się w 100000%
i w ogóle drażnią mnie takie komentarze
To chyba wymyślają mamy po sn bo po cc żadna tak nie powie