Mirakulum
Fanka BB :)
To jest taka cisza przed burza [emoji16] teraz nic a jak zacznie to bedzie ho ho ho ho [emoji16][emoji16][emoji16]
Właśnie mnie coraz częściej bombarduje w pracy.. reguły spał ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest taka cisza przed burza [emoji16] teraz nic a jak zacznie to bedzie ho ho ho ho [emoji16][emoji16][emoji16]
A w jakie miejsce jedziecie bo my 120 km od barcelony w dol mala miejscowosc hotel na skale 400 m od plazy all inclusief tylko ze my samochodem 1650 km ale we dwoje mamy prawko to na zmiane pojedziemyO jak fajnie !!! Koleżanka mi dziś sprzedawała cały plan działania jakby to były moje pierwsze w życiu wakacje oO haha wariatka
30 dla mnie to jest ..uf ..tym bardziej pracując ale na urlopie ... Odpoczywając da się radę choć upałów i mrozów nienawidze
Olcia nie ma szans by łożysko aż tak zmieniło swoje położenie ..np. z tylbej na przednia..jest ono przyczepione do macicy i w czasie jej wzrostu się właśnie podnosi.. nisko ułożone łożyska najczęściej są we wczesnych ciążach takze ta wysokość na późniejszym etapie 'moze' się zmienic
I o to właśnie mi chodziło! Dziękuję bardzo [emoji6]O jak fajnie !!! Koleżanka mi dziś sprzedawała cały plan działania jakby to były moje pierwsze w życiu wakacje oO haha wariatka
30 dla mnie to jest ..uf ..tym bardziej pracując ale na urlopie ... Odpoczywając da się radę choć upałów i mrozów nienawidze
Olcia nie ma szans by łożysko aż tak zmieniło swoje położenie ..np. z tylbej na przednia..jest ono przyczepione do macicy i w czasie jej wzrostu się właśnie podnosi.. nisko ułożone łożyska najczęściej są we wczesnych ciążach takze ta wysokość na późniejszym etapie 'moze' się zmienic
Ja bym chciała pójść, ale nie do szpitala gdzie chcę rodzić, bo tam zajęcia są płatne, tylko do bezpłatnej szkoły, która ma fajne opinie w internecie. Na pewno minus jest taki, że nie będę znała położnych ze szpitala. Widzicie jeszcze jakieś minusowe strony?Cześć dziewczyny. Dziś miałam pobudkę o 4 [emoji50] śniły mi się jakieś głupoty przebudziłam się i czekałam aż dzidzia się poruszy żeby się uspokoić A tu nic [emoji58] kiedy już rozbudziłam się na dobre to dopiero i ona się obudziła [emoji6] od 3 dni dzwonię do szpitala żeby zapisać się na szkołę rodzenia i ciągle słyszę, że nie ma pani ,że mam dzwonić po godzinie tej i tej [emoji21] dziś pani miała być po 7 więc w drodze na basen przyjechałam do szpitala i mam czekać pół godzinki zobaczymy co mi powie [emoji12]chociaż odział sobie zobaczę [emoji12] A wy planujecie chodzić na szkołę rodzenia ? Albo już chodziłyście w poprzedniej ciąży ? Dajcie znać jak wrażenia i czy warto [emoji6]
Dokladnie. wiec jeszcze masz czas by wszystko poczuc dokladnie, a wtedy bedziesz myslala czemu nie czujesz go o tej I o tej godzinie, a wczoraj czulas. Wiec spokojnie, wszystko sie zmieni tylko musisz uzbroic sie w cierpliwosc.To jest taka cisza przed burza [emoji16] teraz nic a jak zacznie to bedzie ho ho ho ho [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja się zapisałam właśnie na wrzesień. [emoji4] nie wiem jak w innych szkołach ale w tej zajęcia trwają 2 miesiące więc chyba akurat [emoji6]Ja na pewno będę chodziła, ale póki co czekam na powakacyjny harmonogram w wybranym szpitalu - zapisy będą dopiero jak on się pojawi.
Chciałabym zapisać się na wrzesień - to będzie 28-32 tydzień, żeby jednak skończyć zajęcia z większym zapasem. Myślicie że to nie za wcześnie?
A w jakie miejsce jedziecie bo my 120 km od barcelony w dol mala miejscowosc hotel na skale 400 m od plazy all inclusief tylko ze my samochodem 1650 km ale we dwoje mamy prawko to na zmiane pojedziemy