Igorowelove
Moderatorka
No to czeka Cie czworeczkaOn już dwójkę ma (19 i 17 lat), także teraz urodzę córeczkę, a potem jeszcze tylko 3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to czeka Cie czworeczkaOn już dwójkę ma (19 i 17 lat), także teraz urodzę córeczkę, a potem jeszcze tylko 3
Też mam polowkowe 5.07 i też planujemy 3d/4d. I znów zabieramy córeczkę bo nie daje spokoju że chce zobaczyć dzidziusiaJa właśnie umówiłam się na połówkowe 3d na 5 lipca [emoji4] też 3d robicie ?
Rzeczywiscie, jakby za duza....kroj pierwszej sukienki ladniejszy mysle kolorek bardzo ladny , pasuje CiDziewczyny przyszła mi paczka z bon prix. Weźcie mi doradźcie, bo wydaje mi się, że ta druga przynajmniej o rozmiar za dużaZobacz załącznik 869785Zobacz załącznik 869786Zobacz załącznik 869787
Po cichu liczylam na coreczke, ale gdzies tam gleboko czulam, ze chlopiec
Moj Igor zadowolony, bo chcial brata
Tak, u mnie już było połówkowe [emoji4] 19t2d obecnie.
Tam gdzie byłam dzisaj na połówkowym wcześniej byłam na pierwszych prenatalnych i u nich na stronie była podana informacja, że najlepiej badanie wykonać do 20 tygodnia ciąży. Dzisiaj jak byliśmy to lekarz też sobie sprawdził, że z miesiączki jest już chyba 21t2d (dokładnie nie wiem bo u mnie od początku miałam się nie sugerować miesiączka tylko USG jeśli chodzi o termin porodu) i jak mu przypomniałam, że dziecko jest dwa tygodnie młodsze to powiedział że to bardzo dobrze, bo lepiej i łatwiej wtedy wykonać badanie.
Witajcie dziewczyny Gratulacje za pomyślne badania i już mamy następne córeczki i synów
Połówkowe za Wami super że wszystko z bobasami dobrze
Sandrus tak ale zmieniałam przy tym lekarza teraz jest syn pokazał dokładnie siusiaka i worek wszystko w komplecie U mnie drugi syn będzie śmiejemy się z mężem że pewnie następny tez byłby syn(nie planuję latka swoje mam ale w życiu nigdy nie mów nigdy) U męża same chłopaki się rodzą marzą o dziewczynce którą Ty może masz w brzuszku ale nie tym razem Najważniejsze Sandrus zdrowe aby było jak nie teraz to następnym razem może się uda
Piekłaś ciasto drożdżowe z owocami podaj proszę przepis
Pisaliście o różnicy wieku między rodzeństwem ja mam brata 2 lata starszy i siostrę 8 lat starszą.Z bratem kontakt od małego a ze siostrą tak naprawdę jak ja miałam ok 20 lat to coś zaczęłyśmy wspólnie organizować wcześniej to smarkula byłam Jeden plus dla rodziców że zajmą się małym bobasem ale tak na wspólne tematy to muszą poczekać aż będą dorosłe
Miłego dnia życzę i kto dziś wizytuje trzymam kciuki
Ale przecież leczysz, tylko nie ustępuje tak szybko jak powinno.
Ja dzisiaj o 13:20 mam wizytę. Już się doczekać nie mogę.
Jak pogoda u Was? U mnie baaardzo zimno [emoji17]
Biedna, dziwne to jest. Łożysko dobrze przylega i nie ma w USG żadnych niepokojących naczyń?
Ból pod prawym żebrem to może być pęcherzyk żółciowy. Kamieni nie miałaś uwidocznionych nigdy?
Mój mąż chce mieć łącznie 6 dzieci
Dziewczyny przyszła mi paczka z bon prix. Weźcie mi doradźcie, bo wydaje mi się, że ta druga przynajmniej o rozmiar za dużaZobacz załącznik 869785Zobacz załącznik 869786Zobacz załącznik 869787
Dziewczyny przyszła mi paczka z bon prix. Weźcie mi doradźcie, bo wydaje mi się, że ta druga przynajmniej o rozmiar za dużaZobacz załącznik 869785Zobacz załącznik 869786Zobacz załącznik 869787
Kochana nigdy nie jest za późno.U nas tez chlodno, deszczyk polatuje a ja bez energii. Musze sie zmusis Chce isc na miasto, w niedziele impreza rodzinna, trzeba by kupic cos fajnego na poprawe humoru
W dzien dobry tvn zycza udanych wakacji
Chcialam nawet w liceum zostac nauczycielka klas poczatkowych , szkoda, ze nie wyszlo. Dyrktor pytal kiedys na lekcji po kolei wszystkich uczniow co chca robic po maturze a jak powiedzialam jakie mam ciche plany to powiedzial ,kogo bedziecie uczyc jak dzieci coraz mniej i wogole zawod nauczyciela ciezki. Zdawalam na germanistyke ale sie nie dostalam na dzienne, za rok juz nie probowalam, a szkoda. Miło wspominam czasy szkolne i fajnie tak w zyciu doroslym dalej to " przezywac" z innej strony tylko.....tak mysle.
I juz wakaaaacje by byly hihi.
Co wy na to?
Ja robię 3d, ale to będzie około 24tc, bo nie było wcześniej wolnych terminów. A połówkowe w 21 tc u mojego gina.Ja właśnie umówiłam się na połówkowe 3d na 5 lipca [emoji4] też 3d robicie ?
Też uważam, że ta druga jest za duża.Dziewczyny przyszła mi paczka z bon prix. Weźcie mi doradźcie, bo wydaje mi się, że ta druga przynajmniej o rozmiar za dużaZobacz załącznik 869785Zobacz załącznik 869786Zobacz załącznik 869787
Technik farmacji...podziwiam, szczególnie gdy trzeba odczytać co Ci niektórzy lekarza tam babazgrali...Kochana nigdy nie jest za późno.
Ja w wieku 33 lat poszłam do 2 letniego Studium Medycznego dziennego na technika farmacji i skończyłam mając trójkę dzieci.