reklama
Pamietam I wiem o tym wlasnie... wiem, ze moge wywolac wilka z lasu..Roksi pamiętaj- słowa mają moc. Już nieraz się o tym przekonałam. Szczególnie jak się wypowiada złe rzeczy. Kiedyś w to nie wierzyłam, ale doświadczyłam tego na własnej skórze.
Dziekuje za uspokojenie mnie, chociaz troche.No najczęściej jeszcze zanim powstanie czop czyli na początku pierwszego trymestru. Poza tym jak słusznie zauważyłaś- nieleczona...
No racja lecze..Ale przecież leczysz, tylko nie ustępuje tak szybko jak powinno.
Ja dzisiaj o 13:20 mam wizytę. Już się doczekać nie mogę.
Jak pogoda u Was? U mnie baaardzo zimno [emoji17]
Jeszcze musisz troche wytrzymac, ja mam na 11:40, ale pewnie bede siedziala I czekala dluzej.
majacyr
Fanka BB :)
To w sam raz. Dasz radęOn już dwójkę ma (19 i 17 lat), także teraz urodzę córeczkę, a potem jeszcze tylko 3
Ja kocham dzieci.
Te sny w ciazy sa okropne. Mi raz sie snilo, ze urodzilam w piatym miesiacu I jak sie obudzilam bylam taka spanikowana, ze szok.Hej ja jak byłam na wizycie to lekarz stwierdził że coś tam zaczyna się dziać i dał też globulki na infekcje. Już wzięłam 2i ok . A dziś sen miałam maskara. Śniło mi się że jak gdyby wyjęłam bobasa z brzucha a to dopiero połowa ciąży . Ubierałam go i stwierdziłam że jest duży już przecież . Po jakimś czasie stwierdziłam że może być chore bo nie wszystko jeszcze się wykształciło i zastanawiałam się co zrobić czy schować dziecko spowrotem czy zostawić. Masakra
O 11:40 ja.Dziewczyny która dziś wizytuje i o której?
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
majacyr
Pytasz o pogodę. U mnie wczoraj było 32 stopnie. W nocy deszcz i wiatr i dziś 12 stopni.Ale przecież leczysz, tylko nie ustępuje tak szybko jak powinno.
Ja dzisiaj o 13:20 mam wizytę. Już się doczekać nie mogę.
Jak pogoda u Was? U mnie baaardzo zimno [emoji17]
Córki poszły na zakończenie roku w małych czarnych, syn pojechał na kurs nauczyciela kolonijnego.
Kiedy oni tak urośli?
Teraz z młodym sobie leżymy, bo z deka zmęczona jestem(przez te upały 2 dni spałam dosłownie po kilka godzin).
Dziewczyny przeczytałam wesołą książkę, facet piszę ze swojego punktu widzenia o ciąży.
Polecam
Załączniki
reklama
Dusia94
Ja się umówiłam do innego lekarza zawsze chyba warto zasięgnąć dodatkowej opinii poza tym mój do 3d sprzętu nie ma [emoji21]Ja właśnie umówiłam się na połówkowe 3d na 5 lipca [emoji4] też 3d robicie ?