reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mnie wczoraj bolal brzuch plecy az chodzic niemoglam wzielam paracetamol polozylam sie i niemoglam zasnac poszlam pod prysznic i wylecial mi skrzep wielkosci piesci odrazu panika zadzwonilam do poloznej kazala przyjsc zrobila mi usg niby nic niezobaczyla zadzwonila do szpitala kazali przyjechac
Znowu godzine czekalam na wizyte usg dopochwowe i przez brzuch czysto w macicy bez krwi ustalila lekarka ze to od lozysko kazala zrobic mocz i wyszlo ze bardzo duzo cukru
Dzis na krzywa cukrowa

Powiem wam ze juz mnie psychicznie wszystko przytlacza dlaczego te plamienia oni nic niewidza [emoji26][emoji26]

Musi być dobrze! Trzymam kciuki!

reklama
Mnie wczoraj bolal brzuch plecy az chodzic niemoglam wzielam paracetamol polozylam sie i niemoglam zasnac poszlam pod prysznic i wylecial mi skrzep wielkosci piesci odrazu panika zadzwonilam do poloznej kazala przyjsc zrobila mi usg niby nic niezobaczyla zadzwonila do szpitala kazali przyjechac
Znowu godzine czekalam na wizyte usg dopochwowe i przez brzuch czysto w macicy bez krwi ustalila lekarka ze to od lozysko kazala zrobic mocz i wyszlo ze bardzo duzo cukru
Dzis na krzywa cukrowa

Powiem wam ze juz mnie psychicznie wszystko przytlacza dlaczego te plamienia oni nic niewidza [emoji26][emoji26]
Biedna, dziwne to jest. Łożysko dobrze przylega i nie ma w USG żadnych niepokojących naczyń?
Ja tez miałam słaba noc, obudziłam się po godzinie z masakryczny bólem pod prawym żebrem, aż mi niedobrze było. Przemęczylam cała noc, w końcu zjadłam No spe i paracetamol i chyba puszcza. Jak nie przejdzie na dłużej to czeka mnie lekarz, bo może być to kolka nerkowa czy ucisk wątroby. Chyba coraz mniej miejsca w brzuszku :(
Ból pod prawym żebrem to może być pęcherzyk żółciowy. Kamieni nie miałaś uwidocznionych nigdy?
Już się oswoilam z myślą że to dziolcha może być rekacja rodziny była świetna że taka pomyłka co do plci to nie pomyłka:)
(Ostatnio było dziecko co 6 lekarzy nie zauważyło że nie ma rak i nog ..) to jest pomyłka za którą nikt nie został ukarany.
Cóż ważne że mala jest zdrowa:) potem się okaże co tam w brzuszku jest:)
Na 30 stke za 5 lat spróbujemy znowu
Ciasto robiłam od dziewczyn przepis na kruche a naprawdę pyszne, a drożdżowe wzielam z neta pierwsze lepsze:)
Mój mąż chce mieć łącznie 6 dzieci :D

Witajcie dziewczyny Gratulacje za pomyślne badania i już mamy następne córeczki i synów ;)
Połówkowe za Wami super że wszystko z bobasami dobrze;)

Sandrus tak ale zmieniałam przy tym lekarza teraz jest syn pokazał dokładnie siusiaka i worek wszystko w komplecie ;)U mnie drugi syn będzie śmiejemy się z mężem że pewnie następny tez byłby syn(nie planuję latka swoje mam ale w życiu nigdy nie mów nigdy) :tak:U męża same chłopaki się rodzą marzą o dziewczynce którą Ty może masz w brzuszku;) ale nie tym razem :-) :) Najważniejsze Sandrus zdrowe aby było jak nie teraz to następnym razem może się uda ;)
Piekłaś ciasto drożdżowe z owocami podaj proszę przepis :wink:

Pisaliście o różnicy wieku między rodzeństwem ja mam brata 2 lata starszy i siostrę 8 lat starszą.Z bratem kontakt od małego a ze siostrą tak naprawdę jak ja miałam ok 20 lat to coś zaczęłyśmy wspólnie organizować wcześniej to smarkula byłam :angry: Jeden plus dla rodziców że zajmą się małym bobasem ale tak na wspólne tematy to muszą poczekać aż będą dorosłe ;)

Miłego dnia życzę i kto dziś wizytuje trzymam kciuki ;)

Już się oswoilam z myślą że to dziolcha może być rekacja rodziny była świetna że taka pomyłka co do plci to nie pomyłka:)
(Ostatnio było dziecko co 6 lekarzy nie zauważyło że nie ma rak i nog ..) to jest pomyłka za którą nikt nie został ukarany.
Cóż ważne że mala jest zdrowa:) potem się okaże co tam w brzuszku jest:)
Na 30 stke za 5 lat spróbujemy znowu
Ciasto robiłam od dziewczyn przepis na kruche a naprawdę pyszne, a drożdżowe wzielam z neta pierwsze lepsze:)
Bardzo mądra odpowiedź i to mnie cieszy:wink:
W takim razie poszukam przepisu wolę zawsze sprawdzone bo ze mnie cukiernik jak z koziej dup.. trąba:wściekła/y:
Pogoda u nas chłodna weekend ma być taki i deszczowy.
Oj co się stało można się wystraszyć ale jak po badaniach wszystko wporządku to najważniejsze.

Ale przecież leczysz, tylko nie ustępuje tak szybko jak powinno.

Ja dzisiaj o 13:20 mam wizytę. Już się doczekać nie mogę.

Jak pogoda u Was? U mnie baaardzo zimno [emoji17]
Zimno i deszcz :) Ale jakos wyjatkowo mnie to nie smuci ;)
Biedna, dziwne to jest. Łożysko dobrze przylega i nie ma w USG żadnych niepokojących naczyń?

Ból pod prawym żebrem to może być pęcherzyk żółciowy. Kamieni nie miałaś uwidocznionych nigdy?

Mój mąż chce mieć łącznie 6 dzieci :D
Oooo szalony [emoji14] My z mezem chcemy, a raczej chcielismy zawsze miec czworke i wszyscy na nas patrza jak na szalonych [emoji23] mysle, ze jednak na trzecim sie zatrzymamy i to mamy zamiar przed 30 sie wyrobic hehe

Dzis na krzywa cukrowa

Na pewno będzie dobrze, jesteś w szpitalu? Przytulam mocno!

reklama
Zimno i deszcz :) Ale jakos wyjatkowo mnie to nie smuci ;)Oooo szalony [emoji14] My z mezem chcemy, a raczej chcielismy zawsze miec czworke i wszyscy na nas patrza jak na szalonych [emoji23] mysle, ze jednak na trzecim sie zatrzymamy i to mamy zamiar przed 30 sie wyrobic hehe
On już dwójkę ma (19 i 17 lat), także teraz urodzę córeczkę, a potem jeszcze tylko 3 :D

Do góry