Najlepiej skontaktować się z rzecznikiem praw konsumenta. W Internecie można znaleźć kontakt np telefoniczny do rzecznika ze swojego miasta. Zanim poszlabym z reklamacja, najpierw skontaktowalabym się z dentysta z prośbą o wydanie dokumentacji dot. Leczenia. Jeżeli zacznie się od reklamacji to zawsze może składać że nie ma Twojej karty.Wydaje mi się że ząb jest na gwarancji. Skoro leczyła kanałowo i wypełniła to powinna naprawić swój błąd za darmo.
reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
Pierwsze i pewnie ostatnie
Haha my się zarzekalismy że też tylko dwójka.. i przed porodem córki i po mówiłam jak ty aż po paru latach zaczęliśmy się zastanawiac a jeszcze później dzialac ! Haha
Życie uczy. Nigdy nie mow nigdy
majacyr
Kochana ja akurat jestem niskociśnieniowcem, ale w upały kiepsko się czuję.czesc dziewczyny
sorki ze mnie nie bylo kilka dni ale cisnienia 103/70 105/60 a ja przy takim sie fatalnie czuje... ale powiedzcie mi jak tam u was z ruchami maluszka ?? bo ja w piatek bede miec 16t i nic moze jak sie wycisze to cos tam mi wydaje sie ze rusza pod brzuszkiem ale do kopniakow bym tego nie porownywala jutro ide na badania a w piatek mam lekarza i zakonczenie roku syna na ktore musze isc
niewiem jak wy ale ja przed ciaza cale mieszkanko w 2 godzinki oprzatnelam a teraz kurcze jeden pokoj ogarne i zmeczona jestem musze chwile odpoczac a poniej to jak mi sie nie chce to przekladam to na nastepny dzien i tak 2 godzinki zamieniaja sie na 2 dni chociaz czasem mam zapal do roboty ale wieczorem mam brzuch twardy i zastanawiam sie czy nie przesadzilam powiedzcie mi jeszcze cos na temat farby do wlosow w 12 tc farbowalam wlosy farba zmywalna do 24 myc teraz bym chciala miec kolorek taki sam na dluzej wiecie moze jaka farbe kupic ???
Od marca leżę i olewam sprzątanie.
Ważniejsze dla mnie zdrowie dziecka.
Teraz jak mogę chodzić trochę robię, ale też szybko się męczę.
Jak brzuch mi stwardnieje od razu się kładę.
Jeżeli chodzi o ruchy to ja przy 5 ciąży poczułam delikatne od 17tygodnia i nie regularne.
2 tygodnie temu czyli w 18 tygodniu jednego dnia 3 kopniaczki a potem 3 dni nie czułam ruchów.
Ale nie ma co panikować.
Teraz nadal mam delikatne ruchy takie bąbelki. Przypuszczam, że młody leży w poprzek. Już za tydzień się dowiem, co i jak?
Nie przejmuj się, ruchy poczujesz.
Jeszcze nie raz Cię kopnie [emoji23]
Ja dziś zaczęłam 21 tydzień a ruchy czuje jakoś od tygodnia dopiero, wcześniej może coś tam czułam ale bardziej przypominało mi to jelita, kopniaków jeszcze nie odczuwam, także tatuś niezadowolony, musi czekać cierpliwie [emoji4]
U nas jutro połówkowe, mam nadzieje, ze córka będzie współpracować [emoji4]
U nas jutro połówkowe, mam nadzieje, ze córka będzie współpracować [emoji4]
majacyr
Gratuluję synkaKochane jestem po wizycie dziś doktor powiedział że nie ma wątpliwości pyrtuś długi że hoho jest syn
Ja niby 2 razy siurka widziałam i worek mosznowy w 15 tygodniu i czekam aż 3 raz potwierdzi za tydzień.
majacyr
Ja tak miałam z zębem.Hej dziewczyny wróciłam! nie bylo mnie pare dni, bo mi konto zbanowali, w sumie nie wiem czemu. Nim mi sie udalo skontaktowac z administracja itd troche to potrwalo. Mnie w poniedziałek zaczął pobokewac ząb przy jedzeniu, wiec nie czekalam tylko smigiem do dentysty i co sie okazalo, boli mnie ząb który teoretycznie jest martwy, bo mialam robiony kanalowo w listopadzie i na ktorego wybulilam tysiaka :/ cos tam mi porobila i mowi, ze jak nie przejdzie to kanalowo powtorka albo rwanie :/ jako tako mnie nie boli, ale jeść ta strona dalej nie moge, bo wtedy go czuje. No mam ochote tamta dentystke jechac i zrypac. Eh, zobaczymy jeszcze kilka dni a jak nie to musze wrocic spowrotem i zobaczymy.
A poza tym badalam sobie powtornie TSH i spadlo ale nadal jest troszke ponad norme wiec mam zwiekszona dawke lekow.
Po robieniu kanałowo po roku mnie rozbolał.
Drugi raz mi robiła a i tak się zdarzy, że mnie ćmi choć usunęła korzeń i nerwy. Zmienił kolor na ciemny ale że to 1ka to lekarka nie chciała rwać.
Kredka_na_baterie
No to mam nadzieję,że bóle ustaną i będzie już lepiej
Jeżeli różnica z terminu OM i USG nie jest powyżej tygodnia to termin porodu zostaje taki sam. To tak jak ja, najpierw miałam 6 grudnia z USG, później na prenatalnych 27 listopada, ale cały czas zostaje 30 listopada, bo różnica nie była powyżej tygodnia. Tak mi pani doktor tłumaczyła jak pytałam o te różnice.
Ja mam z OM 16.11.2018, z USG 06.11.2018 i zostało jak z OM. Powiedziano mi, że zmieniają jak różnica jest powyżej 2 tyg...
Ja mam jednego zrobionego 14 lat i nic z nim sie nie dzieje a tu pol roku :/ zobaczymy jak to sie rozwinie. Jakby trzeba bylo nawet powtorzyc leczenie to rtg jest niezbedne a jest nie wskazane w naszym stanie i balabym sie robic.Ja tak miałam z zębem.
Po robieniu kanałowo po roku mnie rozbolał.
Drugi raz mi robiła a i tak się zdarzy, że mnie ćmi choć usunęła korzeń i nerwy. Zmienił kolor na ciemny ale że to 1ka to lekarka nie chciała rwać.
Pierwsze i pewnie ostatnie
Haha wyrobiłaś się za jednym razem!![emoji5] ale kto wie, wie... ja też zamykam fabrykę, ale przecież nie wiem co będę myślec za trzy lata na przykład [emoji5]wiec sie nie zapieram... zakładam, że u nas koniec, ale dopiero to sie okaże [emoji16]
reklama
Ja nie wiem czemu ale ruchy czuję już od dawna,tych bąbelków w ogole nie kojarzę, od razu jakieś przesuwania miałam i wyczuwałam bobasa [emoji5]od dwóch tygodni to już solidne małe kopniaczki [emoji5][emoji16] i to równocześnie czasami w dwóch różnych miejscach [emoji28][emoji51]i w sumie w miarę regularnie, tak conajmniej trzy razy na dzień i jak zasypiam, czasami nawet więcej.. pod ręka już czuje tez od jakiegoś czasu, synkowi daję, bo to go zadziwia [emoji5][emoji16]