reklama
Hej dziewczyny. Dlugo sie nie odzywalam ale swieta byly dla mnie tak rozkosznie rodzinne ze unikalam internetu
Wigilia byla u nas, ale wiekszosc przygotowala tesciowa wiec dla mnie luz mala super spala. Pod koniec sie obudzila: na prezenty w 1dzien pokechalismy do mojej rodzinu, w 2 do rodziny meza. Emilka byla tak grzeczna ze szok. Caly czas prawie spala. Wszyscy gratulowali
My dzis mamy 6tyg i waga 4300. Za to na dlugosc nie wiem ale po ubrankach widze ze rosnieeee az mi troche zal ze juz nie bedzie moim malym okruszkiem...
U nas tez ciezko z terminami na bioderka ale wiedzialam o tym juz wczesniej i zapisalismy sie zaraz po porodzie talze juz jestesmy po badaniu na nfz. Na szczescir... bo nie chcialabym placic takiej kasy za badanie ktore trwalo 1minute!! jak to u was wygladalo? U nas szybciutko przylozyl usg do biodra lewego prawego i po sprawie...myslalam ze to jakos bardziej bedzie sprawdzal i badal...
Co do kup t9 tez lecimy prawie co pampers nawet na tym badaniu usg zdazyla strzelic w pampersa
Wigilia byla u nas, ale wiekszosc przygotowala tesciowa wiec dla mnie luz mala super spala. Pod koniec sie obudzila: na prezenty w 1dzien pokechalismy do mojej rodzinu, w 2 do rodziny meza. Emilka byla tak grzeczna ze szok. Caly czas prawie spala. Wszyscy gratulowali
My dzis mamy 6tyg i waga 4300. Za to na dlugosc nie wiem ale po ubrankach widze ze rosnieeee az mi troche zal ze juz nie bedzie moim malym okruszkiem...
U nas tez ciezko z terminami na bioderka ale wiedzialam o tym juz wczesniej i zapisalismy sie zaraz po porodzie talze juz jestesmy po badaniu na nfz. Na szczescir... bo nie chcialabym placic takiej kasy za badanie ktore trwalo 1minute!! jak to u was wygladalo? U nas szybciutko przylozyl usg do biodra lewego prawego i po sprawie...myslalam ze to jakos bardziej bedzie sprawdzal i badal...
Co do kup t9 tez lecimy prawie co pampers nawet na tym badaniu usg zdazyla strzelic w pampersa
kasiap3
Fanka BB :)
A u mnie chorobowo ☹ starszy zaczął kaszle w Wigilię więc resztę świat spędziliśmy w domu. Teraz już z nim prawie dobrze, jeszcze tylko katar został i po weekendzie powrotem do przedszkola to wyśle. Za to mały zaczął dziś kaszle i katar dostał. Póki co ściągam z noska, kropkę woda morska i inhalacje robimy. Oby pomogło!!! Macie jeszcze jakieś sprawdzone Metody?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Izabella81
Kasiap3 dużo zdrówka, u nas też chorobowo, starszaki katar, kaszel a od wczoraj też gorączka, wczoraj wieczorem Nina też zaczęła kaszlec i to dosyć sporo, teraz w nocy ją bardzo męczy :-( mam nadzieję, że będzie jeszcze miejsce u lekarza jutro
Magda my mamy peugeot5008 polecam, też mamy 3 foteliki, plusem są 3 osobne siedzenia z tyłu, najstrszej córce zamontowalismy fotelik w trzecim rzędzie bo ja chcę jednak siedzieć obok malutkiej w czasie jazdy
My mieliśmy całe szczęście usg bioderek za darmo w szpitalu w którym rodzilam.
Magda my mamy peugeot5008 polecam, też mamy 3 foteliki, plusem są 3 osobne siedzenia z tyłu, najstrszej córce zamontowalismy fotelik w trzecim rzędzie bo ja chcę jednak siedzieć obok malutkiej w czasie jazdy
My mieliśmy całe szczęście usg bioderek za darmo w szpitalu w którym rodzilam.
karolyn1987
Lenka no u mnie lekarka bardzo dokładnie badała, ale to było prywatnie
Mój Adaś coś po jedzeniu po 3 nie mógł zasnać. Jak normalnie od razu zasypia to dzis klops. Normalnie się zawijamy to nawet tej nocy nie chciał zawijania. W końcu ok 4 sie połozyłam z nim i dałam mu pierś to zasnał ale ja juz nie takie zycie
Mój Adaś coś po jedzeniu po 3 nie mógł zasnać. Jak normalnie od razu zasypia to dzis klops. Normalnie się zawijamy to nawet tej nocy nie chciał zawijania. W końcu ok 4 sie połozyłam z nim i dałam mu pierś to zasnał ale ja juz nie takie zycie
kasiap3
Wczoraj byliśmy u lekarza, na szczęście nie zeszło na oskrzeli ani na płuca. Po 36h ciągłego noszenia w pozycji pionowej kataru jest na tyle mniej że można go na trochę odłożyć. To była bardzo ciężka ale jestem szczęśliwa że udało nam się bez szpitala i na prawdę widać poprawę. W nocy mieliśmy kryzys i nawet mama już przyjechała do starszego, żebyśmy mogli jechać ale spojrzała swoim doświadczonym okiem i uspokoił sytuację. Przez ostatnie 36 h spałam jakieś 4h, nie czuje pleców, karku i rąk ale jest poprawa [emoji4][emoji4][emoji4]
Paulinaa25
Hej kochane! witajcie w Nowym Roku Przede wszystkim życzę Wam i Waszym rodzinom wszelkiej pomyślności! Wielu powodów do radości, dużo dużo zdrówka i miłości! :*
Nie było mnie tu troszkę, ale tyle się działo, że nawet nie było zbytnio kiedy zaglądnąć. No i przede wszystkim w czasie Świąt postanowiłam zrobić sobie detox od komputera i spędzić ten czas z najbliższymi Święta były cudowne. Rodzinne, pachnące i żałuję, że tak szybko minął ten czas. Dzień przed Wigilią Samuelek troszkę się przeziębił, więc szybko pojechaliśmy do lekarza. Nic poważnego, ale katarek miał duży. Ważył wtedy 4720g teraz myślę, że już 5kg będzie
Wczoraj "poimprezowaliśmy" z mężem do drugiej. Sami spał pięknie, starszy synuś też- mimo, iż strzelali okrutnie
kasiap3- dobre wieści!mam nadzieję, że kryzys juz zażegnany na dobre
Nie było mnie tu troszkę, ale tyle się działo, że nawet nie było zbytnio kiedy zaglądnąć. No i przede wszystkim w czasie Świąt postanowiłam zrobić sobie detox od komputera i spędzić ten czas z najbliższymi Święta były cudowne. Rodzinne, pachnące i żałuję, że tak szybko minął ten czas. Dzień przed Wigilią Samuelek troszkę się przeziębił, więc szybko pojechaliśmy do lekarza. Nic poważnego, ale katarek miał duży. Ważył wtedy 4720g teraz myślę, że już 5kg będzie
Wczoraj "poimprezowaliśmy" z mężem do drugiej. Sami spał pięknie, starszy synuś też- mimo, iż strzelali okrutnie
kasiap3- dobre wieści!mam nadzieję, że kryzys juz zażegnany na dobre
reklama
bejbi
Myślicie dziewczyny że płacze/krzyczy po zjedzonych przeze mnie pestkach z dyni? Przecież skończył 6 dwa m-ce