karolyn1987
Fanka BB :)
Madzia idziemy jutro bo mały miał gorączkę po szczepieniu i w końcu w tamtym tyg nie poszliśmy
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu na usg bioderek nie idziesz na Nfz? Skierowanie powinnas dostac w szpitalu lub od pediatry dziecięcego.Powiem Ci szczerze ze nie wiem. Wzrostem nie mieści się w centylach, a głowa się mieści. Wiec nie wiem, pójdziemy dla świetego spokoju. Ale odruchy, podnoszenie głowy, wszystko jest ok. Trochę mi się nie uśmiecha wyskoczyć z 300 złotych, wolałabym kupić coś dzieciom, tym bardziej ze to ma być dla spokoju naszej dr. Styczeń ciężki, bo jeszcze musimy iść na usg bioder, a to kolejne 170 zł.
Super ze Adaś w porządku.
Sophie fajnie, ze tak szybko zorganizowaliscie chrzest. My planujemy za miesiąc, dwa. Trochę się wstyd przyznać ale mamy problem z chrzestnym. Kurde wszyscy u nas albo rozwodnicy, albo żyją na kocią łapę, albo już byli naszymi chrzestnymi.
Dzisiaj zaczęłam rozglądać się za dużym autem. Jest nas już całkiem niezła gromadka, trzeba zmienić moje, bo się nie mieścimy. A Wy dziewczyny 2+3 jak sobie radzicie z przewozem. Gdyby nie 3 foteliki to byłoby spoko, a tak tyłek mi się z tylu nie mieści j muszę coś szybko znaleść