reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

jestem od dziś na zwolnieniu
w niedziele skorzystałam z atrakcji basenowych, najbardziej podobała mi się fala i się doigrałam, szyjka miękka, rozwarta, dostałam 2 razy dziennie luteinę i tekst, żeby wytrzymać do 32 tygodnia ciąży:unsure:
praca nie zając, choć szkoda mi bardzo...ale dziecko to priorytet, mam o kogo walczyć

reklama
w niedziele skorzystałam z atrakcji basenowych, najbardziej podobała mi się fala i się doigrałam, szyjka miękka, rozwarta, dostałam 2 razy dziennie luteinę i tekst, żeby wytrzymać do 32 tygodnia ciąży:unsure:
praca nie zając, choć szkoda mi bardzo...ale dziecko to priorytet, mam o kogo walczyć
Teraz odpoczywaj i sie relaksuj:)

Odpoczywaj, i się nie stresuj, trzymam kciuki. Praca poczeka

Praca była, jest i będzie, a w ciąży jest się raptem kilka razy w życiu - dbaj o siebie i maleństwo i nie przeciążaj się!

Dziewczyny mają 100% rację- odpoczywaj i dbaj o siebie :* Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze, a napracować to się jeszcze zdążysz w życiu :) ;)

p.s. jak nastroje w weekend? My zaliczyliśmy ZOO - udało się "rzutem na taśmę", bo zaraz po wyjściu rozpadało się na dobre. Jutro też pogoda ma być kiepska :/

Ja właśnie skończyłam ogórki kiszone-30 kg. Padam na dziób. Moich chłopaków wysłałam do dziadków na ognisko, wiec mieli radochę. Jutro niedzielnie muszę ogarnąć pikle i ogórki konserwowe ;), bo w poniedziałek muszę wpaść na cały dzień do pracy. W środę robię badania, zobaczymy jak moja cukrzyca i anemia, w piątek do gina. Może zważy małą, bo do tej pory robi pomiary, które nic mi nie mówią :)

Ja USG mam we wtorek. U mnie to wyprawa na pół dnia, bo u mojego gina niby jest na godziny a normalne są opóźnienia 1,5h. Kiedyś coś się wydarzyło i czekałam 4h na wizytę.
Mąż pracuje cały weekend więc wczoraj sama latałam po marketach budowlanych i kupowałam grunty, farby, taśmy malarskie itp. cały czas oczywiście wisząc na telefonie.
Dzisiaj odpoczywam.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak u Ciebie? Wszystko w porządku? Moze tak nie szalej. W koncu już ostatni trymestr się zaczął :) chociaż w poprzedniej ciazy to sprzątałam cale mieszkanie ;)

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry