reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

jestem od dziś na zwolnieniu
w niedziele skorzystałam z atrakcji basenowych, najbardziej podobała mi się fala i się doigrałam, szyjka miękka, rozwarta, dostałam 2 razy dziennie luteinę i tekst, żeby wytrzymać do 32 tygodnia ciąży:unsure:
praca nie zając, choć szkoda mi bardzo...ale dziecko to priorytet, mam o kogo walczyć

reklama
w niedziele skorzystałam z atrakcji basenowych, najbardziej podobała mi się fala i się doigrałam, szyjka miękka, rozwarta, dostałam 2 razy dziennie luteinę i tekst, żeby wytrzymać do 32 tygodnia ciąży:unsure:
praca nie zając, choć szkoda mi bardzo...ale dziecko to priorytet, mam o kogo walczyć
Teraz odpoczywaj i sie relaksuj:)

Odpoczywaj, i się nie stresuj, trzymam kciuki. Praca poczeka

Praca była, jest i będzie, a w ciąży jest się raptem kilka razy w życiu - dbaj o siebie i maleństwo i nie przeciążaj się!

Dziewczyny mają 100% rację- odpoczywaj i dbaj o siebie :* Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze, a napracować to się jeszcze zdążysz w życiu :) ;)

p.s. jak nastroje w weekend? My zaliczyliśmy ZOO - udało się "rzutem na taśmę", bo zaraz po wyjściu rozpadało się na dobre. Jutro też pogoda ma być kiepska :/

Ja właśnie skończyłam ogórki kiszone-30 kg. Padam na dziób. Moich chłopaków wysłałam do dziadków na ognisko, wiec mieli radochę. Jutro niedzielnie muszę ogarnąć pikle i ogórki konserwowe ;), bo w poniedziałek muszę wpaść na cały dzień do pracy. W środę robię badania, zobaczymy jak moja cukrzyca i anemia, w piątek do gina. Może zważy małą, bo do tej pory robi pomiary, które nic mi nie mówią :)

Ja USG mam we wtorek. U mnie to wyprawa na pół dnia, bo u mojego gina niby jest na godziny a normalne są opóźnienia 1,5h. Kiedyś coś się wydarzyło i czekałam 4h na wizytę.
Mąż pracuje cały weekend więc wczoraj sama latałam po marketach budowlanych i kupowałam grunty, farby, taśmy malarskie itp. cały czas oczywiście wisząc na telefonie.
Dzisiaj odpoczywam.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak u Ciebie? Wszystko w porządku? Moze tak nie szalej. W koncu już ostatni trymestr się zaczął :) chociaż w poprzedniej ciazy to sprzątałam cale mieszkanie ;)

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry