Przyjęła mnie, ale co z tego jak mi przed chwilą odpadł kawałek zrobionego zębaMonia u góry trzy kropki i wybierasz odpowiedź a później na dole naciskasz spinacz. Dentysta Cię nie przyjmie z opryszczka, także upiecze Ci się [emoji6]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
O mój BożePo pierwszym porodzie siłami natury który trwał 26 godzin w bólach partych, pojawił się tętniak w mózgu, który pękł i dostałam wylewu krwi do mozgu. Skutkiem wylewu był paraliż, operacja mózgu i 4 lata terapii.
Marbia
Fanka BB :)
W Gdyni w szpitalu Morskim. Dawno temu to było...dziecko nie zeszło do kanału, przebili mi wody i od razu zaczęły się a bóle parte, rozwarcie niepełne. Zabronili mi przeć... naciskali na brzuch żeby wypchnąć dziecko... mdlałam to podawano mi tlen...a gdy błagałam o CC lekarz pogłaskał mnie po głowie i powiedział ze to kosztuje 1500zl jak nie mam to muszę urodzić.Marbia gdzie pozwolili Ci się aż tak dług o męczyć? Dobrze że udało Ci się z tego wyjść!
Nie były to czasy rodzenia we dwoje... dzieci tatusiom pokazywało się przez szybę...
I co najśmieszniejsze w karcie wpisali że poród przebiegł prawidłowo... niestety nie każdy poród to piękne przeżycie.
kasiap3
Marbia ja rodziłam w tym szpitalu w Gdyni i teraz też będę [emoji6] ale u mnie poszlo bez takich komplikacji. Na wszelki wypadek chodzę do gina który pracuje w tym szpitalu Ale ale troszkę mnie wystraszylas swoją opowieścią.. .
Monia jak Cię przyjęła to Dobrze, przynajmniej masz ż glowy [emoji4]
Marbia
Nie bój się, każdy poród jest inny. I czasy sie zmieniły też.Marbia ja rodziłam w tym szpitalu w Gdyni i teraz też będę [emoji6] ale u mnie poszlo bez takich komplikacji. Na wszelki wypadek chodzę do gina który pracuje w tym szpitalu Ale ale troszkę mnie wystraszylas swoją opowieścią.. .
Tu w uk dużo dziewczyn opowieda o złej opiece lekarskiej a ja jestem bardzo zadowolonona. W szpitalu tez super. Miałam tu CC i dla mnie to opieka wspaniała. To zależy od lekarzy położnej i szpitala.
Tak samo jak w Polsce. Wszędzie pracują ludzie, mniej lub bardziej doświadczeni, życzliwi lub mniej ... jak to w życiu
SophieAnne25
Cześć.
Mam na imię Asia i też będę listopadową mamą. Pisałam tu na forum 6 lat temu kiedy spodziewałam się córeczki. Od tygodnia jestem na zwolnieniu i jakoś tak brakowało mi kogoś z kim mogłabym sobie pogadać i podzielić trudy ciąży no i tak przypomniałam sobie o forum. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Mam na imię Asia i też będę listopadową mamą. Pisałam tu na forum 6 lat temu kiedy spodziewałam się córeczki. Od tygodnia jestem na zwolnieniu i jakoś tak brakowało mi kogoś z kim mogłabym sobie pogadać i podzielić trudy ciąży no i tak przypomniałam sobie o forum. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Majeczka85
WitamyCześć.
reklama
Bezkonserwantow
Masakra, ile musiałaś przejść kobieto!
Dużo siły życzę:-)
Witamy nowa mamę :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dużo siły życzę:-)
Witamy nowa mamę :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom