reklama
Marbia
Fanka BB :)
15 lat temuMarbia przepraszam za pytanie Ale ile lat temu był ten poród? To straszne ze musiałaś tak cierpieć.
Witam nową mamę [emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Marbia
Witaj na kiedy masz termin? Który tydzien u ciebie ?Cześć.
Mam na imię Asia i też będę listopadową mamą. Pisałam tu na forum 6 lat temu kiedy spodziewałam się córeczki. Od tygodnia jestem na zwolnieniu i jakoś tak brakowało mi kogoś z kim mogłabym sobie pogadać i podzielić trudy ciąży no i tak przypomniałam sobie o forum. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Oj dziewczyny,ale mnie te usta bolą
Kupiłam maść cynkowa mam nadzieje,że pomoże mi ukoić ból
Poza tym fajnie, że nawet na tym etapie ciazy nowe dziewczyny piszą
Nie moge znaleźć tych kropek żeby zdjęcie moich ust wstawić no i brzuszkiem tez bym się pochwaliła
Dzisiaj po wizycie lekarz zalecił branie żelaza bo Hg z 14 spadło na 11.9
Pamiętam , że po pierwszym porodzie miałam spadek hemoglobiny do 9, wiec teraz nie ma tragedii
Nie moge znaleźć tych kropek żeby zdjęcie moich ust wstawić no i brzuszkiem tez bym się pochwaliła
Pamiętam , że po pierwszym porodzie miałam spadek hemoglobiny do 9, wiec teraz nie ma tragedii
Cześć Asia. Czy już wiesz kogo nosisz w brzuszku?Cześć.
Mam na imię Asia i też będę listopadową mamą. Pisałam tu na forum 6 lat temu kiedy spodziewałam się córeczki. Od tygodnia jestem na zwolnieniu i jakoś tak brakowało mi kogoś z kim mogłabym sobie pogadać i podzielić trudy ciąży no i tak przypomniałam sobie o forum. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Marbia
Ja smaruje spirytusem salicylowym jak mam i błyskawicznie wysusza.Oj dziewczyny,ale mnie te usta bolą
SophieAnne25
Termin z om mam na 11.11 z USG na 22.11. Według moich obliczeń kończę 18 tc ale za każdym razem na USG wychodzi coś innego. Płci jeszcze nie znamy. 20.06 następna wizyta więc pewnie wtedy się dowiemy.
15 lat to bardzo długi okres. Od tamtego czasu na porodówkach wiele się zmieniło. Ja rodziłam 5 lat temu i szłam przerażona jak też mnie potraktują na tej porodówce. Okazało się że było bardzo miło mimo bólu i nie wspominam porodu źle, a rodziłam w małym szpitalu poza miejscem zamieszkania gdzie nie znałam nikogo poza moim lekarzem.
15 lat to bardzo długi okres. Od tamtego czasu na porodówkach wiele się zmieniło. Ja rodziłam 5 lat temu i szłam przerażona jak też mnie potraktują na tej porodówce. Okazało się że było bardzo miło mimo bólu i nie wspominam porodu źle, a rodziłam w małym szpitalu poza miejscem zamieszkania gdzie nie znałam nikogo poza moim lekarzem.
Marbia
Dokładnie to kawał czasu. Było minęło...15 lat to bardzo długi okres. Od tamtego czasu na porodówkach wiele się zmieniło. Ja rodziłam 5 lat temu i szłam przerażona jak też mnie potraktują na tej porodówce. Okazało się że było bardzo miło mimo bólu i nie wspominam porodu źle, a rodziłam w małym szpitalu poza miejscem zamieszkania gdzie nie znałam nikogo poza moim lekarzem.
Ja mam termin z om na 25 listopad ale dziecko jest większe o 9 dni wiec przesunęli na 16 listopad.
Od tego odejmą minimum tydzien wiec zrobią mi CC w okolicach 9 listopada. Na początku lipca mam kolejny scan i zobaczymy czy dobrze się rozwija maluszek. Ja nadal nie czuje tej ciazy, ciagle boje się cieszyć.
[QUOkasiap3, post: 15288879, member: 128716"]Monia u góry trzy kropki i wybierasz odpowiedź a później na dole naciskasz spinacz. Dentysta Cię nie przyjmie z opryszczka, także upiecze Ci się
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
A w ciąży juz miałaś taki przypadek z opryszczka?Ja smaruje spirytusem salicylowym jak mam i błyskawicznie wysusza.
reklama