reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Mnie tez sie wydaje ze ruchy czuje czasem, a potem kolejny dzien albo dwa nic i sie zastanawiam czy to co czulam to byly w ogole ruchy.
U mnie podobno lozysko z przodu i nisko, wiec pewnie na kopniaki poczekam dluuugo :(

Ale Wam zazdroszcze ze juz czujecie regularnie ruchy!

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Mimi2330 - no mi tam obojętne kto we mnie mieszka ale jakoś tak imieniem przyjemniej się do brzucha mówi :)

@oleczkaa_1987 właśnie dlatego uwaga uwaga nie kupować samych falbanek albo samych koszul męskich hehe :)

@Emsi* ale masz figurę dziewczyno łaaał

@Emsi* robiłam u mojej gin w ub. tyg. ale ja tam nic nie widziałam,a w czwartek miałam połówkowe na lepsym sprzęcie ale też nic nie widziałam. Mąż twierdzi, że teraz "chyba" widział siusiaka :)

@Mycha07 ja jestem w 20 tygodniu :)

@Lornetka pogadaj z maluchem żeby się nie pchał na świat za szybko :)

@kasiap3 dzięki a jaką wadę serca ma Twój syn jeśli oczywiście można spytać?

@Anusiak1507 no właśnie boję się teraz mówic jak do chłopca żeby na koniec czerwca się nie okazało zmiana :)

A powiem Wam, że mój mąż jak było, że córa to tak pieszczotliwie słodko, a jak okazało się , że syn to tak po męsku się teraz zwraca hehe

A o paznokciach było - ja robię hybrydy i hennę brwi i rzęs.

Dziewczyny znalazłam chwilkę żeby w końcu Wam porządnie poodpisywać, Nie mogę obiecać, że zawsze tak będzie :) Życzę Wam pięknego weekendu - wrócę tu jutro wieczorem buźka

Właśnie ja tez połówkowe będę miała na lepszym sprzęcie z lepszym specjalista, dlatego właśnie idę na nie ze znakiem zapytania co do płci a niby już dwóch lekarzy mówiło, ze prawdopodobnie dziewczynka. Dla mnie dopiero połówkowe jest wyrocznia a i tak mogą się pomylić [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Co do płci ja tak do końca nie jestem przekonana w wiarygodność USG. W zeszłej ciąży choć było to 12 lat temu z 4 razy na USG wyszedł chłopak a jakie było moje zdziwienie jak urodziła się się dziewczynka. Przez trzy dni w szpitalu mówiłam do niej on hehe . Nie mówiąc o wyprawce wszystko pod chłopca :/.

Ja również dzisiaj głupie sny i to dwa rozne . Strach zasypiać .
Dziewczyny , które wstawiły zdjecia cudowne figury macie :). Ja wyglądam jakbym sporego arbuza połknęła .
Życzę wszystkim cudownego dnia.

Teraz trochę lepsze spRzęty ale pomyłki też się zdarzają ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

cześć dziewczyny ☺
piękna pogoda, jedziemy na działke może troche sie poopalam ☺

ja też drugi dzień dzidziusia nie czuje ale widze że nie jestem sama

miłego dnia ☺

Dzień dobry. Ja ruchów ostatnio nie czułam trzy dni. Już myślałam, że może to nie były ruchy. Aż w końcu trzeciego dnia wieczorem poczułam i się uspokoiłam. Cudowne uczucie. Aż łezka mi się czasami w oku kręci jak czuję moje maleństwo.

Dziewczyny czy Was też boli pępek ? Myślę że to od rosnącego brzuszka ale dla pewności zapytam lekarza we wtorek [emoji5]
Miłego dnia [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Do góry