O matko mam teraz to samo! Jestem kaleką. Nie moge sie przekręcić w lozku, potrzebuję minuty żeby się podnieść, nawet jak siedzę czy stoję najmniejszy ruch w bok lub do przodu powoduje paraliżujący ból pleców. Powiedz mi, co robiłaś żeby sobie choć troche ulżyć? Jeżeli to sie bedzie nasilać wraz ze wzrostem macicy to ja nie bede w stanie funkcjonować:/ ból narządów tez czuję, wszystko jest uciśnięteNie przejmuj się tym brzuchem, może mniejsze kłopoty z kręgosłupem będziesz mieć pod koniec. Ja w obu ciążach miałam małe brzuszki (3 dni przed terminem miałam brzuch mniejszy niż dziewczyna w 7. miesiącu, z którą winda jechałam w szpitalu). Niestety mały brzuch spowodowany był tym, że moje dzieci wkomponowywały mi się prawie pod kręgosłup, więc okropne bóle, w nocy na czworakach do łazienki chodziłam, bo dopiero po rozchodzeniu mogłam się wyprostować, dyskopatia się pojawiła, bóle wszystkich przemieszczonych organów itp. Tak więc większy brzuch dla mnie równa się mniej cierpienia
reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)
Ewka_85
Marika to teraz mnie wystraszylas... myslalam, ze Dawidki sa grzeczne heheI jedno i drugie imię śliczne Dawid - jak mój brat od razu mówię że sprawdza się u każdego że łobuz hehe, a Laura też bardzo ładnie oryginalnie a w skrócie można mówić Laurka [emoji173]
Swoja droga.... mialam ostatnio okazje obserwować dwulatka i rocznika płci meskiej... jestem przerażona dwulatek chciał zjesc roczniakowi główkę... masakra [emoji4] [emoji5]
Pracując w żłobku widziałam to na codzień i uwierz mi że nic mnie już nie zdziwi ze strony dzieci [emoji14] potrafią gryźć się w różne miejsca ale taka ich uroda a z Dawidowi hmm łobuzy ale urocze, wiem że mama miała 3 światy z nim ale teraz mój brat sam ma dziecko i jest odpowiedzialny itd także wychodzą na ludzi poza tym imię coś mówi ale wiele cech i zachowań jest wpajanych przez rodziców także nic się nie martw twój Dawid o ile to chłopak może być spokojny z nutką łobuzerstwaMarika to teraz mnie wystraszylas... myslalam, ze Dawidki sa grzeczne hehe
Swoja droga.... mialam ostatnio okazje obserwować dwulatka i rocznika płci meskiej... jestem przerażona dwulatek chciał zjesc roczniakowi główkę... masakra [emoji4] [emoji5]
L
Lornetka
Gość
Jak masz w domu drukarkę, to wniosek można w necie wyplenić, wydrukować i jeszcze krócej w okienku zajmieDzień dobry dopiero się obudziłam [emoji58] ale ja w nocy wstaje z 4 razy na siusiu i później co się dziwić że odsypiam... Dzięki za rady w sprawie ekuz czy jakoś tak, w poniedziałek to załatwię i z głowy a teraz czas wstać i zjeść jakieś śniadanie, bo mnie mała za,, pępowinę ciągnie,, bo jest głodna hahaha
A potrzebuje jakieś zaświadczenie o zatrudnieniu? Bo coś w necie jest napisane ale sama nie wiemJak masz w domu drukarkę, to wniosek można w necie wyplenić, wydrukować i jeszcze krócej w okienku zajmie
kasiap3
Sasa synek zamiast 3 zastawek na aorcie ma 2. Póki co nie zagraża to jego zdrowiu, musimy kontrolować raz do roku bo mniejsza ilość zastawek może spowodować ich niedomykalność. Jednak może być tak że całe życie nic zlebo nie będzie się dzdało i w to wierze [emoji4] powjem wam ze u małych dzieci często zdarzają się szmery i wiekszłac lekarzy to ignoruje. Moja lekarka wyslala nas na usg i dzięki temu jesteśmy świadomi zagrożenia i możemy w porę zareagować [emoji4]@Mimi2330 - no mi tam obojętne kto we mnie mieszka ale jakoś tak imieniem przyjemniej się do brzucha mówi
@oleczkaa_1987 właśnie dlatego uwaga uwaga nie kupować samych falbanek albo samych koszul męskich hehe
@Emsi* ale masz figurę dziewczyno łaaał
@Emsi* robiłam u mojej gin w ub. tyg. ale ja tam nic nie widziałam,a w czwartek miałam połówkowe na lepsym sprzęcie ale też nic nie widziałam. Mąż twierdzi, że teraz "chyba" widział siusiaka
@Mycha07 ja jestem w 20 tygodniu
@Lornetka pogadaj z maluchem żeby się nie pchał na świat za szybko
@kasiap3 dzięki a jaką wadę serca ma Twój syn jeśli oczywiście można spytać?
@Anusiak1507 no właśnie boję się teraz mówic jak do chłopca żeby na koniec czerwca się nie okazało zmiana
A powiem Wam, że mój mąż jak było, że córa to tak pieszczotliwie słodko, a jak okazało się , że syn to tak po męsku się teraz zwraca hehe
A o paznokciach było - ja robię hybrydy i hennę brwi i rzęs.
Dziewczyny znalazłam chwilkę żeby w końcu Wam porządnie poodpisywać, Nie mogę obiecać, że zawsze tak będzie Życzę Wam pięknego weekendu - wrócę tu jutro wieczorem buźka
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mimi2330
Ja też miałam problem z wyborem jakoś mi nie pasują te wszystkie imiona hehe póki co najbardziej podoba mi się Karolek. Ale jeszcze jest trochę czasu.Dziewczyny wy juz macie imiona a ja dla chlopca jakos nie moge znalezc, zadne mi sie jakos szczegolnie nie podoba zebym mogla pomyslec i poczuc ze to TO
Ja uciekam korzystac z pieknej pogody, milego dnia!