reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

No właśnie im większy brzuszek tym bardziej się tego obawiam :D a całe lato przed nami :) i nie wyobrażam sobie się nie golić :D

Zawsze mówiłam sobie ze przed ciążą zainwestuje w laserowa depilację,ale zawsze coś i nawet się trochę bałam i to odkładalam. A teraz bardzo żałuję [emoji14]

3jgx43r8ceekwbv1.png
Ja miałam laser super sprawa wszystko było ok 2 lata miałam spokój i zaszła w ciążę... i co .... i wszystko odrasta ;) niestety biki czy pachy to strefy hormonalne i bardzo reaguja na roznego rodzaju burze hormonalne. Nie masz czego żałować zdążysz po urodzeniu :)

3jgx3e3k9n678rt6.png

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem na oddziale, ale nic nie wiem. Nie miałam jeszcze usg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@89Katia wmawiaj sobie ze bedzie wszystko ok. Nie myśl w przód by nie stresować maleństwo. Musi być dobrze i koniec kropka. Bądź dzielna. Trzymam kciuki :)

3jgx3e3k9n678rt6.png

Co do karmienia ja swoją pierwsza córkę karmie rok i chciałabym ja odstawić ale dla mnie to nie takie proste. Co do chorób cieżko stwierdzić czy kp pomaga. U nas nie było zadnych na razie a moje 2 koleżanki karmiące mm były juz ze swoimi maluszkami w szpitalach ale to nie wyznacznik. Któraś dobrze napisała najważniejsze aby nie przegrzewać i chować w sterylnych warunkach. Ale i tak każde dziecko inne.
Co do golenia ja nie miałam z tym problemu jakoś. W pierwszej ciazy pod prysznicem dalej sama to robiłam a na poród szlam z pomalowanymi paznokciami u stop.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ewelinanice śliczna ta sukienka,elegancka

Dziewczyny, a jak u Was z ćw.mięśni Kegla? Ja mam problem z tym bo jak zaciskam myśle że te mięśnie,to od razu mimowolnie zaciskają mi się poślady...ech a po porodzie naturalnym mialam problem z wiotkością tych mięśni ( czytaj co kichanie albo skakanie to troche popuszczalam:////) więc muszę je ćw.

reklama
Do góry