reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
@Kasiaagaa to faktycznie taka niepewność ale już niedługo masz wizytę to lekarz na tym etapie już pewnie dokładnie oceni.
@ewka2 powodzenia na amnio.
Wszystkim które dzisiaj wczytuja powodzenia zaciskam kciuki
@89Katia biedulko Nasza
skąd to dziadostwo się bierze... mam nadzieję że to nic groźnego.
@ewka2 powodzenia na amnio.
Wszystkim które dzisiaj wczytuja powodzenia zaciskam kciuki
@89Katia biedulko Nasza
skąd to dziadostwo się bierze... mam nadzieję że to nic groźnego.
Mimi2330
Trzymaj się [emoji110][emoji110][emoji110]Jestem po badaniu. Jest plamienie. Dosyć spore. Usg jeszcze nie miałam. Zostawiają mnie w szpitalu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
KaSia86
Niestety nie byłam w stanie ciągnąć dwóch wątków jednocześnie [emoji6] Moje mdłości odpuściły ok 12tc i do tej pory zdarzyły się tylko pojedyncze incydenty [emoji12] U mnie łożysko nie dość że na przedniej ścianie to i przodujące, Ale mam nadzieję że na połówkowym już będzie ok [emoji4] To trzymaj się i rośnijcie zdrowo [emoji173]A
Czyli jednak październik
Fajnie że wszystko dobrze, u mnie też łożysko na przedniej ścianie. czuję się już lepiej, wreszcie mdłości odpuszczają.
Mimi2330
Trzymam kciuki za wizytujace [emoji110]Dziś mam wizytę, już mnie brzuch boli z nerwów.
KotekPsotek
Myszka to jeszcze nic, wez sprobuj ogolic wlochy miedzy nogami przed porodem [emoji14] to dopiero wyzwanie haha
Trzeba sie nagimnastykowac, slyszalam tez ze mezowie pomagaja, ale ja bym.swojemu raczej sie bala dac golic
Dobrze gadasz...potem to jest dopiero wyzwanie. Mnie przed porodem mąż golił okolice bikini i miałam duuuże obawy. Bałamsię że mnie zatnie i będzie nie delikatny ale zrobił to super łagodnie. Jak sobie to przypomnę to chce mi się śmiać bo jak z dzidziusiem się obchodził hehe
A póki co też nie ustoje w wannie goląc nofi więc robię to w kąpieli na leżąco
@89Katia mam nadzieję, że to rzeczywiście tylko niegroźne plamienie, czekamy na info po usg!
Dziewczyny ja przed ciążą depilowalam się pasta cukrowa, tzn kosmetyczka mnie depilowala w ciąży podobno wszelkie depilacje depilatorem, woskiem i pasta są nie wskazane, bo mogą powodować podrażnienia, "pajączki" i uwalnianie kortyzolu w wyniku stresu związanego z zabiegiem, który źle wpływa na dziecko. Walczę z myślami czy kontynuować tę pastę, nie boli mnie to juz tak jak na początku, nie uważam, żeby to był silny stres dla mnie...
@ati92 mi też zagęściły się włosy na brzuchu:/ ludzie chcieliby oglądać brzuszek a dla mnie to jest krępujące przez te kudły
Dziewczyny ja przed ciążą depilowalam się pasta cukrowa, tzn kosmetyczka mnie depilowala w ciąży podobno wszelkie depilacje depilatorem, woskiem i pasta są nie wskazane, bo mogą powodować podrażnienia, "pajączki" i uwalnianie kortyzolu w wyniku stresu związanego z zabiegiem, który źle wpływa na dziecko. Walczę z myślami czy kontynuować tę pastę, nie boli mnie to juz tak jak na początku, nie uważam, żeby to był silny stres dla mnie...
@ati92 mi też zagęściły się włosy na brzuchu:/ ludzie chcieliby oglądać brzuszek a dla mnie to jest krępujące przez te kudły
Myszka90
Cześć
Ja też już od rana na nogach szykuje się i dzisiaj mam kilka spraw do załatwienia na mieście.
Katia trzymaj się! Na pewno będzie wszystko dobrze. Dawaj znać co i jak...
Mnie się udało na dzisiaj umówić usg kontrolne. Będziemy z Mężem spokojniejsi. Oby było wszystko w podzqdku.
Wczoraj wieczorem czułam przez chwile dwa razy takie "trzepotanie" skrzydelek w brzuchu. Śmieszne to uczucie było mam nadzieje ze lada dzień będę pewna że to maleństwo się już rusza.
Mnie też na brzuchu pojawiły się włoski wzdłuż pępka do góry i na dół. Mąż też się ze mnie śmieje troszkę [emoji14] a spodziewam się chlopca wiec może tak i u Ciebie będzie
Miłego dnia i udanych dzisiejszych wizyt
Ja też już od rana na nogach szykuje się i dzisiaj mam kilka spraw do załatwienia na mieście.
Katia trzymaj się! Na pewno będzie wszystko dobrze. Dawaj znać co i jak...
Mnie się udało na dzisiaj umówić usg kontrolne. Będziemy z Mężem spokojniejsi. Oby było wszystko w podzqdku.
Wczoraj wieczorem czułam przez chwile dwa razy takie "trzepotanie" skrzydelek w brzuchu. Śmieszne to uczucie było mam nadzieje ze lada dzień będę pewna że to maleństwo się już rusza.
Mnie też na brzuchu pojawiły się włoski wzdłuż pępka do góry i na dół. Mąż też się ze mnie śmieje troszkę [emoji14] a spodziewam się chlopca wiec może tak i u Ciebie będzie
Miłego dnia i udanych dzisiejszych wizyt
sylwkaq90
Cześć wszystkim.
Ja dopiero niedawno się obudziłam.
U nas straszne gorączki, 30st.
Katia trzymam kciuki! Musi być wszystko dobrze!
Ja się o karmieniu nie wypowiadam, bo to jest pierwsza ciąża.
Z goleniem ma razie nie ma problemu.
@Karolka2106 przykra sytuacja z tą szefowa. Miejmy nadzieję, że załatwisz sobie kolejne zwolnienie, żebyś nie musiała się stresować.
Ja dopiero niedawno się obudziłam.
U nas straszne gorączki, 30st.
Katia trzymam kciuki! Musi być wszystko dobrze!
Ja się o karmieniu nie wypowiadam, bo to jest pierwsza ciąża.
Z goleniem ma razie nie ma problemu.
@Karolka2106 przykra sytuacja z tą szefowa. Miejmy nadzieję, że załatwisz sobie kolejne zwolnienie, żebyś nie musiała się stresować.
reklama
Karolka2106
Ewka.k Ja brzucha chyba nie pokaże
@KaSia86 a ja Cię kiedyś wywyolywalam bo tak nagle przestałas się odzywać. Fajnie że wszystko z Wami ok.
@sylwkaq90 no przykra... ale co zrobię... przynajmniej wiem na ile ja obchodzi moja ciąża. Tak myślałam że ta radość to tylko takie przeblyski bo innym razem znow mnie stresowala i np. kazała dźwigać ciężka tablicę z drewna z zabiegami, która ledwo co podnosilam taka ciężka... nie wpadła na to że kobieta w ciąży nie może dźwigać, szczególnie w pierwszym trymestrze. Przynajmniej po tej sytuacji wiem że tez nie mam co jej żałować ze nie ma nikogo na zastępstwo i iść na wolne.
Nie rozumiem tylko dlaczego jest taka wściekła skoro tak jej szkodze moja praca jak ostatnio powiedziała.
@KaSia86 a ja Cię kiedyś wywyolywalam bo tak nagle przestałas się odzywać. Fajnie że wszystko z Wami ok.
@sylwkaq90 no przykra... ale co zrobię... przynajmniej wiem na ile ja obchodzi moja ciąża. Tak myślałam że ta radość to tylko takie przeblyski bo innym razem znow mnie stresowala i np. kazała dźwigać ciężka tablicę z drewna z zabiegami, która ledwo co podnosilam taka ciężka... nie wpadła na to że kobieta w ciąży nie może dźwigać, szczególnie w pierwszym trymestrze. Przynajmniej po tej sytuacji wiem że tez nie mam co jej żałować ze nie ma nikogo na zastępstwo i iść na wolne.
Nie rozumiem tylko dlaczego jest taka wściekła skoro tak jej szkodze moja praca jak ostatnio powiedziała.
Ostatnia edycja: